Suya Díky, taky jsem si říkala, že kdyby pršelo, dalo by se tam být celý den, nebo teda do odpoledního spánku. Něco podobného, Vida centrum, máme i v Brně, a synovi se tam taky moc líbí
Prosím tě, a dá se tam kdyžtak naobědvat?
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila my byli v zoo loni, oběd nějakej se dal, ale bylo to dost zoufaly. Smažený se smaženým, sladký, uzeniny. Tak záleží, jak moc ti na jídle záleží ![]()
žluťásek No, jeden oběd neřeším, klidně dám dítěti hranolky, když nebude zbytí, a on bude nadšený
ale dobré vědět, vezmu s sebou větší svačiny.
Myrtila jo, my jsme to řešili stejně. Syn nadšený, že byly hranolky, řízek a palačinka ![]()
A koukni na letošek, ale loni jezdil z centra Plzně nějaký vláček k zoo. Nám se nehodil ten čas odjezdu, tak jsme jeli normálně mhd, ale třeba by to byl další zážitek pro synka.
žluťásek Tak jestli tam mají řízek, tak dobrý, toho se syn nají
a vláček je dobrý tip, děkuju, to by mě nenapadlo hledat!
Před nějakou dobou se tu řešily ty autosedačky a myslím jste některá psala že partner je nějak testuje? Nevíte jak je to s tím vyměněním sedaček po menších nehodách, dá se nechat ta sedačka třeba někde skontrolovat? Narazil do mě zezadu jeden debil při odbočování v obci. Sejmuly jsme značku a sjely do škarpy. A já zvažuji co s těma sedačkama, u Maxicosy zkusím jestli funguje ta jejich výměna, ale Britax to nenabízí. A na jednu stranu nechci zbytečně vyhazovat sedačku za 8tis, na druhou stranu samozřejmě nechci riskovat to, že už nemusí 100% chránit.
Sairon možná mě někdo opraví, ale měla jsem za to, že výměnu sedačky za novou hradí pojišťovna z povinného ručení?
Myrtila Oběd se určitě dá, měli asi tři klasická jídla, těstoviny atd., i verze pro děti, a to jsme přišli až po 14 h. (v Techmanii pro upřesnění :)
711990 jo, z povinnyho ručení viníka
Suya Díky, to nám usnadní plánování ![]()
Sairon V FB skupině děti proti směru se to několikrát řešilo, že se musí sedačky vyměnit i po malé nehodě a měla by to hradit pojišťovna viníka. Přesný postup neznám, ale dokládali tam vyjádření výrobce, že po havárii už není sedačka bezpečná. Měli by ti dát cenu nové sedačky.
Edit: To co popisuješ už mi nepřijde jako malé nevinné ťuknutí někde na parkovišti, já už bych té sedačce úplně nevěřila.
Tak dnešní odjezd na tábor: odjezd z domu v 14, ve 12:15 jsem chytila do ruky lejstro s pokyny pro kontrolu a bylo tam, zkontrolujte dětem hlavy. Tak jako pro forma kouknu.
A co myslite? Byly tam, mrchy. Ještěže mě muž před rokem presvedčil, že ten vyzkoušený, lehce procházející sprej proti vším nemám radši vyhazovat. Patlala jsem se s tím hodinu a půl, tak snad dobrý. Už jsem fakt nečekala, ze nás to ve 14 letech ještě potká. ![]()
Dcera neměla 10 měsíců jedinou epizodu afektivní apnoe. Tak se jí vrátili o to početnější. Za poslední 3 týdny 3x
Dnes to teda bylo extra hnusný a odrovnalo jí to tak, že mi pak usnula v náručí a spí ...
MPLee Chuderka malá. Co vám tehdy řekli na těch vyšetřeních? Že ji to věkem přejde?
MPLee Ježíš, to je hrůza. Jako při té naší zde zmíněné nedávné nehodě v tramvaji mi přišlo jako věcnost, než se junior, když jsem ho vytáhla z kočárku, nadechl a začal plakat, přitom to určitě nebylo víc než pár vteřin a i tak jsem určitě přišla k několika šedinám navíc. Vůbec si nedovedu představit tohle zažívat opakovaně a v mnohem větší intenzitě. Moc držím palce aby se to zase uklidnilo a už nikdy nevrátilo.
MPLee to je hrozný! Snad se to zase zklidní, nejlépe napořád!
Karja Evaeva Jimik obvykle prý do 4 let věku, ojediněle to trvá i do 10 let
To nedám. Ještě jak je dcera drak... Jako já u ní vim, že to bývá kombinace únavy a rány do obličeje. Ale to se nedá ošéfovat. Po obědě spát za žádnou cenu nechce - v autě usne, ale nejde pokaždý jet autem. Asi zkusím audio pohádky. Protože abych jí hodinu přemlouvala a sržela v posteli, tak mi zase bude vedle řvát mimino. Minule jsme jí hodinu drželi v kočárku a nic, v krosně nic... No a zabeánit nějakému pádu taky nejde. Dneska jsme prostě šli z restaurace a ona že "mami já chci běhat, tal jdu běhat" a udělala přesně 3 kroky.
No a před náma jsou tábory, kde bude vystřelená stopro denně a se spánkem to bude hodně divoký. Můžu se aspoň přestěhovat k našim, čímž odbude vstávání v 5. Ale stejně ![]()
kdo tu doporučoval nějaké magnezium? Malenge ?
MPLee chudák malá.
MPLee pádům se nevyhneš, to je prostě nemožné. A s tím spánkem je to stejné, jestli za hodinu v posteli neusne, asi už holt spát až tak nepotřebuje (kolik jí vlastně je? 2,5?). Ty afekty si nemůžeš dávat za vinu. V autě je to jiné, kluci kolikrát usnou ještě teď, starší už jinak nespí skoro 3 roky, ono to kolikrát ukolíbá i mě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY