Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 02. července 2023 12:59

Karja Určitě to nemůže být běžné intimní mýdlo pro ženy, kdysi jsem řešila podobný problém, ale mám kamarádku gynekoložku a ta mi vysvětlila, že vaginální prostředí se po první menstruaci mění a že to není vhodné. Upřímně mě spíš varovala před používáním jakýchokoli mycích prostředků, prý je nejlepší čistá voda, říkala, že je to celé spíš reklamní bublina. 

Podle mě sudokrémem nic nezkazíš a možná bych ji nechala, pokud je to možné, běhat nahatou, ať trochu větrá. Prý je hodně důležité nenechávat mokré plavky a správný způsob utírání na záchodě. A kalhotky z čisté bavlny. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 02. července 2023 13:18

Děkuji, přesně to jsem si myslela, že to nemůže být běžné ženské mýdlo. Vecer budu víc googlit. Ona to má určitě zevní z toho častého čůrání.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 02. července 2023 13:19

Potrefenáhusa Jj, taky bych s vaší malou zitra zašla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 13:44

Potrefenáhusa jo, klukům bylo shodně 19m, když měli tu 6. nemoc a úplně vysoké horečky neměli, spíš jen zvýšenou teplotu a určitě ne déle než pár dní. Naše doktorka říká, že počkat tři dny, pokud jde horečka srazit a vypadá to jako běžná viróza. U batolat a starších teda, mimina jsou jiná.

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 02. července 2023 14:35

Karja myslím, že Sudocremem nic nezkazíš. I když dost vysušuje. A co Bepanthen?

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 15:03

Potrefenáhusa A dobre robí. 

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 02. července 2023 16:07

MPLee docitam později, moc mě to mrzi snad už se malá oklepala, pro tebe to musí být šílené. Jinak to magnesium je ten smidge evening, za mě hotovy zázrak, syn měl ty klasické nocni desy, dlouho přes rok a bežně 5-6x do tydne a zlepšení nastalo prakticky okamžitě po spolknuti první pilulky, po dobrani první lahvičky, což bylo v březnu, už mu ho prakticky nedávám a jsme v klidu, mohlo to být samozřejmě věkem a sešlo se to náhodně, ale příliš této variantě nevěřím a doporučuji, kudy chodím. Nevím, zda by mohl pomoci o vám, třeba jo.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 02. července 2023 20:58

Malenge zkusím to, neuroložka doporučovala zkusit magnesium, v případě deficitu železo a ještě piramidin. Ale ten je tak hnusny, že mi pak dcera začla odmítat džusy i jogurty a kaše - peotože jsem to tam zkoušela propašovat. 

Už je ale dobrá a dneska nás čekala velká radost

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 03. července 2023 01:13

Karja jen pro info ji zmer cukr v moci. U me se jako diteti takto projevila cukrovka

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 03. července 2023 08:21

Tak když Ríša před lety říkal, že se nebude učit jezdit na kole, že to prostě bude umět, tak měl pravdu. Sice jsme čekali nějaké tři roky, ale včera jsme pro něco zajeli do Decathlonu, koukám tam na plavky a najednou jede Ríša na kole. Objel regál, vyhnul lidem, zastavil na fleku přede mnou a já, Ríšo! Ty umíš jezdit na kole?! a on prý No, taky koukám!

Offline Catherinne
10892 příspěvků moje polička 03. července 2023 08:24

Pinot Noir ten kluk je boží

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 03. července 2023 08:53

Candance Děkuji za tip, uvidím, zda to přejde až přejde to čurání!

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 03. července 2023 08:54

Pinot Noir :-DJo, naší dceři se do toho taky nechtělo, pak prostě jednoho dne řekla "beru si ven kolo". :-D. Ono je to asi lepší to dělat takhle.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:00

Mladší dcera je hrozně vtipná, ona má na všechno odpověd a musí mít poslední slovo. A když dojdou věcné argumenty, tak přišla na totálně odbourávací věc, začne mluvit o žralocích. Přišla na to náhodou, když se dohadovala s nějakým známým, co jí prostě zkoušel, jak dlouho vydrží mlít si svojí, řekla něco uplně mimo téma ve stylu "no to neplatí, protože žraloci existujou. A jelikož strejdovi došla slova, vzala to jako dost použitelný argument. Včera se dohadovala s dědou o polévce a už nevěděla kudykam, tak mu řekla "no stejně dědo může žralok i pokousat". Jinak ji fauna naprosto nezajímá, o žralocích nic neslyšíme, používá to jen v tomto kontextu. Včera ještě dědovi na "ahoj šmudlo" odvětila "neříkej mi šmudlo, nebo ti budu říkat hovno". Tak to jsem to pousmání neuměla zastřít. Taky vaše děti nemají rády tady ta pojmenování - šmudla, kotě, nevím co ještě...naše odjakživa ne, asi jak ty děti nechápou, jak je to myšleno, jestli negativně, pozitivně, nebo co to vlastně znamená,,

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:14

Karja My si doma říkáme, jak to synek dlouho vydrží, máme rodinný watshap, manžel, syn a já a tam je to samé : Mimi otevři skleník, koťátko jeď opatrně a pod. Před jeho přítelkyní to teda neříkáme,  ale vezla jsem kus jeho fotbalistů z akce a letěl vrtulník, tak mi ujelo : Mimi dívej, vrtulník. :D Ještě že měli dvojku pod kůží. :D

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:17

KanChudák, co mu to děláte:-D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:32

Karja Samé hrozné věci. :P Zas ale vůči nám nikdy nepoužil slovo h@vn@.

Offline Manuka
662 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:33

Pinot Noir borec

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:35

Kan Čím víc mimin, tím mín h....!

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 03. července 2023 10:03

Karja u nás teda jede "Já Kači ne, já čiči!!!" Tak možná nekterejm to nevadí? Ale jestli se někdy zbavíme osloveni mimi, to jsem zvědavá

no a teď jsme se vrátili od doktorky, mimi má 6.nemoc, docela slusne zflekatela