letfenixa Ta vyrážka je poměrně vypovídající a dost často se dopracujes ke zdroji, že ji někdo někde taky měl nějaké mimino se kterým byl kontakt.
Vše o těhotenství a dětech
continuity nam se ted vraceji furt. Nekdo ve skole to neresi. Ja taky necekala, ze vsi chytim ve 40.
Prikapni ji jeste tea tree do samponu
Candance podle mě to nikoho u těchto velkych děti ani nenápadne, ji to navíc ani nesvědilo, prostě nic. No jdu dnes na zbytek rodiny, na to už mi včera nezbyla síla.
Candance continuity A drbou se ty děti hodně? Teď jsem na ně taky měla podezření doma, ale naštěstí planej poplach
letfenixa 6. nemoc se snadno identifikuje podle té typické vyrážky. Dřív se ale občas zaměnila třeba s angínou a následnou vyrážkou na penicilin. Tak to tenkrát určili mě, žádnou alergii na penicilin jsem neměla a nemám.
Karja já měla vši poměrně často, naposledy třeba v deseti, dvanácti? Svědilo mně to hrozně. Ale třeba ségra je ode mě skoro nikdy nechytla, přitom zrovna jí tím mamka pořád strašila, protože měla dlouhé vlasy a nechtěla si je česat ![]()
Karja když byly menší tak se hodně drbaly, měly i štípance za ušima. Je fakt, že já jsem odvšivovalala rovnou preventivně po návratu z táborů a když někdo napsal, že ve škole jsou vsi.
Protože, když nic nenajdu, neznamená to, že tam vši nejsou, jedna dvě se schovají. Spolehlivě jsem našla, až když to bylo dost rozjeté a to je mají tak 6 týdnů minimálně. Muž je v tom trochu lepší, ale stejně.
Teď taky nakonec asi odvsivim ještě minimálně ségru. Já jsem je teda chytla jen poprvé, pak už ne. Dospělé lidi trochu chrání pohlavní hormony, takze to nechytniu tak úplně snadno. Ale lze i to. ![]()
Karja uši mi přijdou normální...a to jsem se radovala, ze tohle dite narozdíl od staršího nebude mít snad tendence k tem strašlivým ctyricetistupnovym horeckam, po očkováni neměla reakci žádnou, ani po druhy hexe, u který jsme se tenkrát rozcvicili se starší a první ctyricitkou
Evaeva u nás to taky vždy dovlekla starší. Mladší je od ní chytla jen jednou, ale spolehlivě to fakt poznám až po tom namatlani, když jsou mrtvé. Jinak hřebenu unikají.
continuity mamka našla vždycky akorát ty hnidy, dospělou veš nikdy. Ale hlavy myla preventivně všem. A tenkrát ještě dělali ty účinnější šampony.
Potrefenáhusa alebo len horúčka, tam bolo, bez vyrážky. Alebo chrípkove pocity.
Jezismarja, vsi u nás ešte nikto nemal, beda vám, ak sa objavia.
Evaeva Ona je ta vyrážka hodně nenápadná, u nás měla podobu 2 pidpupínků, kdybych je nehledala, tak si jich vůbec nevšimnu.
Candance Vši jsou můj velkej strašák, vůbec nevím, jak a jestli bych je ze svých vlasů dostala, ale jako dítě jsme za ně byla tajně ráda, líbila se mi ta náhlá horečná pozornost dospělých
Zina jojo, u nás to bylo taky neptarné, ale věděla jsem, co hledat
Ale ono je to ve výsledku jedno, léčí se to jako jakákoliv jiná viróza, tak akorát to nezaměnit s nějakou bakteriální infekcí (teda jako doktor, aby to nezaměnil). My s tím u doktora ani nebyli.
Dcerka si teď občas stěžuje na svědění genitálií. Ona chodí poměrně často čůrat (tam už jsem vyloučili něco zdravotního, je to spíš psychické, aby ji něco neuteklo a tak, už se to trochu lepší). Takže to přičítám tomu, že to má prostě podrážděné z toho častého čůrání. Napadá vás čím mazat? Výtok nemá, takže určitě to není žádná infekce, i jsem teď narazila na internetu na info, že ty mykozove infekce ani takhle malé děti nemají, že právě ten běžné doporučovány clotrimazol atp je tedy mimo misu. Já ji to občas mazu sudocremem, ale mozna by to chtělo mělo lepsiho. Na mytí ji také koupím něco úplně neutrálního, napadá vás co? Může to být běžné intimní mýdlo pro ženy?
Karja na instagramu doporučují intimní pěnu od lobey i na mytí miminek, tak možná zkusit to. Jinak jsem viděla v drogerii gel pro dívky od laktacytu.
Karja to si stěžovala i ta mladší. Jednou jsem i letěla na pohotovost, protože přišla v sobotu ráno,že ji pálí čůrání a nic se tam nenašli ani v laborce v nemocnici.
Tak jsem ji občas lupla brusinky v nějakém prášku. Vaginálního to nebude nic, opravdu tyto děti tím netrpí a zbytečně bys ji trápila
Ještě ji zkontroluj, jak si utírá zadeček.
Nějakým lactacydem nic nezkazís.
Karja Nobilis tilia má nějakou mycí emulzi pro holčičky, Julinka. Ale já bych to myla jen čistou vodou a jestli se koupe ve vaně, vynechala bych i všechny pěny a oleje atd. Sudocrem na vyloženě podrážděnou pokožku určitě neuškodí, nebo weleda mesickova, co se používá u miminek na opruzeniny?
Na tohle bych si to doporučit netroufla, ale ta mesickova weleda na zadky je úplně fantastickej krem, pupinky, opruzeniny, mažu tím všechno
Evaeva jo, já si to s tím půlročním miminem jen s doktorem Googlem netroufnu, naše doktorka je chce vidět s tema víc dni trvajicima horeckama pokazdy, i starší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY