Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 01. července 2023 23:20

MPLee ach ne, doufala jsem, že když jsi o tom sem delší dobu nepsala, že je to za vámi.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 02. července 2023 00:20

MPLee Lituju moc! Držím palce, ať to zase brzo přejde (a už se nevrací). Ty chvíle, kdy dítě nedýchá jsou nekonečný, syn na to taky trpěl a ještě teď je mi z toho špatně, a to nikdy nedospěl tak daleko.

Ten hořčík byl Smidge evening magnesium, kupovala jsem ho na místní radu kvůli křiku ze spánku. Zafungoval, a pak jsem přešla na levnější variantu bisglicynát (stejně jako smidge) od Swansonu a je taky fajn. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 02. července 2023 00:27

Mimochodem, když už jsem u těch nočních děsů - taky jsme si tím prošli, období trvalo to nekonečně dlouho. A zpětně mi došlo, že se to zlepšilo až s vyřešením anemie, protože jsme to řešili už 2x a myslím, že to fakt mělo vliv. Plus ten hořčík pak pomohl odstranit noční křik (to už asi nebyly ty děsy, vypadalo to jinak, syn na nás normálně reagoval). Tu anemii zmiňuju i proto, že to u dětí nebývá vzácný a zároveň málokdo ví, že ji má. 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 06:55

Len hm, Lukasko ešte ako bábätko mal údajne anemiu, že je veľmi bledy, ale to som aj ja, anemiou som nikdy netrpela. Ale dobre, dávala som mu vit C a železo pri kojeni.  Potom už vraj nebolo treba. Najlepší vitaminovy doplnok za mňa je Narosan od Justu. Počas toho, ako mu ho dávam, mal niekoľko odberov krvi a vždy veľmi dobrý výsledok.  

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 07:16

MPLee ach jaj, tiež som si myslela,  že už to odznelo.

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 02. července 2023 07:51

MPLee tlapkam moc, ani si to neumim představit, jak hrozny to musí bejt. Taky jsou doufala, ze už vás tohle trapeni opustilo 

u nás to asi nebudou zuby, miminu se vrací horečka přes 39, jakmile dojede Nurofen, dneska už třetí den, vyrážka zatím nikde 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 02. července 2023 08:55

letfenixa Podezření na anemii se má vždycky potvrdit krevním testem, jinak je to naslepo. Já to teda poznám většinou na jazyku, ale mám to nakoukané a stejně se bere krev. Já jsem taky bledá pořád, s anemií nebo bez.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 09:04

Len tak krv mu zobrali, ale nemal to vôbec dramatické.  Ja som tak raz odhalila podvodníka. Išla som na biorezonanciu a po úvodnom 'vyšetrení' prístrojom pán začal, že či bývam unavena. Kto nebýva, že. Že mám veľmi málo železa, som anemicka,  bleda.  Po mojej odpovedi,  že mám železa nad normu, ostal veľmi zaskočený a veľmi svoj preslov skrátil.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 02. července 2023 09:19

letfenixa

Já jsem to radši zmínila, když jsi psala i údajné anemii. Doplnila jsem si aspoň info, co je to sakra ta biorezonance, když už to píšeš. V jedný skupině na fb to furt někdo doporučuje.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 02. července 2023 09:27

Len díky, jsu ho zkusit objednat. 

Potrefenáhusa Pinot Noir letfenixa no já si to myslela taky. Ty první dva letos byli jen taková light verze. Přestala dýchat, protočila oči a za pár vteřin už se probírala. Včera to bylo dlouhý a hnusný. Apala pak až do rána a já se celou noc klepala, aby se probudila normální. Nejhorší je, že uz podle toho prvního zaplakání poznám, že to přijde. Ale neumim tomu už zabránit a nějak to odvrátit. Včera jsem jí aspoň rychle odnesla za roh od restaurační zahrádky, ať nemáme publikum. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 09:45

Potrefenáhusa to na zuby fakt nevypadá:( Mně přijde, že v létě jsou ty virózy takové divné. Starší měl teploty před odletem, žádná rýma nebo vyrážka k tomu, nic z toho nebylo. Ale to je velké dítě, u mimina bych po pár dnech horečky zpozorňela. Nechyla něco od ségry?

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:06

Evaeva segre nic nebylo, ale samozrejme kdo ví...zejtra volám pediatrovi, to je jasný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 10:08

Potrefenáhusa snad už jí bude líp. Jinak ty vyrážky naskakují až za pár dní, klidně až po odeznění teplot. Blbý je, že mimino ti neřekne, co ho ještě trápí, kde ho bolí,... Vždycky obdivuju doktorku, jak dokáže rychle vyšetřit řvoucí dítě a ještě poznat, co mu je.

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:11

Evaeva Jj, no ty zuby ji bolej určitě, razej si cestu ven horní jednicky a má to dost natekly. Ještě mi taky přijde, ze by ji mohlo bolet bricho. 
Teď na mne spi a už se mi zas ta její hlava propaluje do ruky :-(

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:19

U nás nikdy žiadna vyrazka nenasleduje po teplote, vždy je teplota priznal nejakej choroby - angina, zápal dych.ciest,  vlani tá Yersinia. 

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:21

letfenixa myslela jsem třeba 6.nemoc, ale muže to bejt cokoliv 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:22

Len no ja som 1 biorezonancne sedenie, ktoré mi pomohlo absolvovala,  len to bolo ďaleko. Tak keď si spomínaný podvodník otvoril ordinaciu v našom meste, išla som tam. A dostala ho. 

Celý život počúvam, že mám železo ako mladý chlap. Po pôrode som chvíľu železo užívala, myslím  že to dávajú všetkým novorodickam,  ale fakt len chvíľu. Z nadnormy som po pôrode bola v norme.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:24

Potrefenáhusa som si teraz prečítala príznaky, tak nechápem, že ju vôbec niekto diagnostikuje. 

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:30

letfenixa 3 dny vysoký horečky a pak vyrážka? 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:31

Potrefenáhusa Chudák malá, po svých zkušenostech bych ti poradila, podívej se jí do uší, zda tam nemá víc mazku než obvykle. Ale pamatuji si, že když dceři byl rok a čtvrt, taky měla vysoké teploty asi tři dny skoro ke 40 už, nepřišly jsme na nic ani já a ani doktorka, pak to odeznělo. Držím palce!