Jinak holky vzali od příštího roku na tanec i sborový zpěv
. Ted jen aby jen aby to bylo v nějaký rozumný čas a měl je tam taky kdo vozit:-D. Už takhle mají jeden kroužek od půl 3, ten už asi zapíchneme než vyrostou do školáků, ti začínají o hodinu později.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa:-D. My jsme se těch dětských pojmenování už docela zbavili jako samovolně, už to prostě nechtějí.
Tak to máte aspon za sebou, husička už jí měla?
Karja nevim o tom, ale jednu třídenní horečku bez vyrážky a jiných příznaků asi v roce a půl měla, teď je zcela fit, tak možná jo
Potrefenáhusa tak to bude za chvíli za vámi. Akorát přeju pevné nervy, asi teď bude protivná:(
Kluci mají nějakou rýmu a kašel, mladšího to asi v noci dost obtěžovalo, ještě dospává, chudák. Jsem zvědavá, s čím se vzbudí, ve středu mají jet k babičce.
Potrefenáhusa ta 6. bývá do dvou let cca, takže už by jí asi dostat neměla. Ta 5. a 6. jsou jiné než neštovice, ty člověk nemusí chytnout.
Evaeva Držím palce at z toho nic není!
Karja díky! Fakt bych to volno od dětí uvítala:)
Evaeva to mi rikala ta doktorka taky, ze je to nemoc dětí do dvou let
no, protivna je už od pátku moc, pátek a sobota byly hodně narocny, já už doufám v lepší zítřky, nebo mi upadnou ruce a zada, má skoro 8,5 kila ![]()
Potrefenáhusa kluci tu vyrážku měli pár hodin, ale ještě třeba týden, 14 dní byli takový unavení. Starší tou dobou už chodil hodně bez kočárku a po té nemoci se chtěl zase akorát vozit ani na hřišti si moc nehrál. Ale už byli velký, u mimina to může být úplně jiné.
Evaeva my ty uřvaný mimina, co se chtej furt nosit, máme normalne, ale teď s tou horečkou chudacek nesla položit vůbec, ale jakoze fakt vůbec, až včera odpoledne se probudila bez horečky a do svyho celkem beznyho módu, kdy lezi, vali sudy a hraje si a nevyžaduje kontakt 24/7
ted už tady i vesele píská a culí se na segru
Potrefenáhusa tak to už bude dobrý!
Potrefenáhusa A aj vieš, kde to chytila?
letfenixa ne, vůbec, my ani teď nebyli docela dlouho mezi detma, ono to má podle googlu inkubační lhůtu až 14 dni, ale to jsme taky nikde nebyli, protože byly vedra (chodíme do ty lesní školky, ale minulej pátek jsme zustaly doma, protože jsem ji nechtěla dvě hodiny vařit v horku v nositku) Kdo ví, kudy to priputovalo
Potrefenáhusa lebo ja o tom len tu čítam, piata chorobe, šiesta choroba, ale naživo nikoho nepoznám, kto by to mal.
letfenixa mne naopak přijde, ze to měli všichni, ta ruka, pusa, noha, to jede furt!
Evaeva Malej od tý doby, co to měl, protivňákuje dost, chodit docela chce, ale ječí kvůli každý blbosti, je hodně plačtivej a bázluvej a ještě se začal stranit dětí, což doteď bylo přesně naopak.
Kdyby ho byl někdo hlídal, tak bych si myslela, že se muselo někde na hřišti něco stát, ale byl jen s námi, takže to přičítám tý šestý. Asi se ještě nějak necítí ve svý kůži, snad to brzy odezní.
Potrefenáhusa tak hlavně že už nemá horečky, vyrážka je prý nesvědí. Ale taky nevím, kde jsme k tomu přišli, musíme to mít z dovolené, kde vůbec nebyl mezi dětma. Možná to jenom chtěl ještě honem stihnout, než mu budou ty dva ![]()
Potrefenáhusa o té 7. slýchám dost, ale o šesté hlavně tady, na živo znám akorát moje děti. Ale ono to může proběhnout i dost nenápadně a nějaké nespecifické teploty pár dní má kde kdo
Zina jo, taky si vyloženě pamatuju, jak byl starší jak vyměněný. Odeznělo to, ale třeba kočárek pak preferoval už pořád (pokud jsem ho rovnou nenechala doma)
Zina mně by zajímalo, jestli nemůže být přenašeč třeba někdo dospělí, u koho se to už neprojeví. Kluci jí oba měli touhle dobou, takhle zkraje prázdnin, kolektiv sami nenavštěvovali vůbec, akorát kroužek a ten už minimálně 14 dní neběžel.
Potrefenáhusa Zina Syn takhle, absolutně netuším kde, chytil pro změnu tu pátou. Měl ji v jedné té velké vlně covidu, tak jsme taky zrovna dlouho nebyli vůbec nikde, ani v obchodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY