Evaeva ešte aj siedma je? ![]()
Uistite ma, že Lukaska sa to už netýka ![]()
Evaeva ešte aj siedma je? ![]()
Uistite ma, že Lukaska sa to už netýka ![]()
letfenixa možná se to u vás jmenuje těma vopravdickejma jmenama ![]()
Starší dítě má za sebou první den kurzu na kole, ve složení 6 kluků a 2 holky. A jak je mrnava a blonďatá, tak si ji i v téhle skupině vyhlédl malý agresor. Chvíli jsem je pozorovala, kluk na ni schválně najizdel, strkal ji do kola, když se ohradila a napomenuli ho i instruktoři, tak dělal tak aby ho u toho neviděli. Asi si s ním zítra ráno vlídně pohovořim...
letfenixa sedmá je tam trochu navíc, tu může dostat i dospělý a klidně opakovaně
Pátá je, myslím, do pěti nebo sedmi let, tak to už je asi za vámi.
rasaNori tyjo smrad malej![]()
rasaNori parchant jeden ![]()
Včera! jsem tu psala, jak nás zázračné opustily nocni desy, takže ten dnešní po x měsících byl vskutku vyzivny
Jsme na dovolené, hořčík tu samozřejmě nemam a ani nekoupim, je půlnoc a čumím do zdi a děsím se opakování.
MPLee jsem moc rada, ze je malá dobra, chalupu uzivejte plnými doušky!
rasaNori no to jsem na nej zvědavá, na zakerneho hajzlika.
Malenge Treba to bylo jen tim vcerejsim silenym uplnkem a uz bude klid, moje deti na to taky reaguji.
Malenge to může být nějaká forma jet lagu, ne? No je to pěkně na prd, snad budou další noci lepší.
Malenge no to je teda pech, že se to objeví po takový době a zrovna na dovolený. Nějaká aspoň "Magnesia" nebo něco takovýho místního by nepomohla? Držím palce, aby to bylo už dobrý :(
Malenge snad to tak bude!
MPLee ach jo
, ať to není nic vážného!
Malenge MPLee chudence malé, aj vy. Človeka to vyčerpáva hrozne.
Mne sa dnes "darí ". Keďže mám tú dovolenku, tak sme sa vybrali k očnej do susedného mesta. Zmeškal sme autobus, lebo som si zle odchod pozrela, tak sme museli ísť autom. A keď som zaparkoval, zistila som, že sme okuliare zabudli. ![]()
Tak som zvedavá, čo ešte sa nepodarí, veď deň este len začal!
Evaeva tak beru zpět, mimino je dneska protivny tak, ze toho řevu mám plný brejle už teď v poledne ![]()
Potrefenáhusa lituju tě teda dost! Zítra je volno, tak doufám, že budeš mít muže doma.
Evaeva jo, Akorat nevim, jestli to bude lepší nebo horsi, on ten řev nedava už vůbec ![]()
ted obe usnuly, jdu udělat pokus o regeneraci - musím rict, ze to je pro mě asi úplně nejhorší, ty pokusy dat spát mimino, aby ho starší neustále nebudila, pripadne jak uspat starší, když ještě nespí mimino, děsný
edit: poledne je nejsnazší, tam se to celkem dari synchronizovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.