Ty jo, mě se nikdy nikdo nezeptal, jestli je syn kluk nebo holka
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Já mam psa s červeným obojkem a všichni mi řikaj bez podrobnějšího zkoumání jaká je pěkná a roztomilá![]()
U nás to samý - to je krásná holčička, má neostříhané vlásky...
Mutziputzi já jsem kvůli tomu pořídila modrý vodítko a i tak byl za fenu, ne že by mi tak vadilo, že je považovanej za fenu, ale vždycky k nám nablízko napochodoval někdo se psem, kterej se na Čendu vrhnul a omluva mělo bejt: "Já myslel, že máte fenu, ten muj se pere jenom s psama" ![]()
Mě se taky neptaj a rovnou někam zařaděj. Pak máme ještě kočku, o který si všichni myslí, že je kocour, tak už jsme na vysvětlování zvyklí.
to druhé bude lepšie, lebo už pri každom zanariekaní nebudeme môcť bežať utišovať a postupne si aj také malé zvykne rýchlejšie počkať na to čo potrebuje bez revu.
![]()
![]()
...ale aj nám to všetci hovorili ![]()
Môj mladší rád nosí dlhšie vlasy, odmalička a naučil sa predstavovať "Vouám sa ... a som chuapec!"
Čo sa náušníc týka, tak si pamätám ešte v školskom veku - s vlasmi po pás - ako mi hovorili, že ako správne by som mala mať náušnice...ale u nás v rodine to nie je tradícia, som si ich dala prepichnúť až na výške a potom oľutovala, no a moja dcéra ich tiež prepichnuté nemá.
A já si myslím, že se naše kočka tváří jako línej kocour domácí, aby voblafla ty malý zvířátka, co si pak dá ke svačině. Jinak teda to je přístup u těch psů, já myslel... By mě zajímalo, jestli by taky mysleli, kdyby měl čenda o 20 kg víc bež ten jejich![]()
EDIT: Pardon, to asi bylo o Rufíčkovi, že? Ne o Čendovi. To mám nějak zafixovaný.
Potrefenáhusa Ja som farby rozdelila jasne a aj tak mám 2 fenky :D A keď idú v maskáčovom tak sú zase obaja psy.
Hmm priste pojedu sama radsi. Nevim jestli me stve vic mladej nebo jeho maminka. Cekala jsem to teda vice v pohode
bara je porad ta spatna (budi ho v noci, bere mu veci, uci ho spatnosti jako zasuvky a tak, a to se stale bavime o 11 mesicnim miminu) a proste to nejak nefunguje...skoda.
slniecko máš výnimku potvrdzujúcu pravidlo, hej?
Ja teda reálne nad druhým neuvažujem, muž je úplne rezolútne proti, že druhé už nie, ja by som ho brala ak by mi ho priniesli už také školopovinné
.
DrowRanger ale zas súrodenci sú super!
Moje holcicka ma asi sedmicentrove haro, takze vizuelne se to nebude tlouct:-D. S tim strihanim, jak rok vydrzime. Ja ji to necham ted v mladem veku, beru to podle sebe, ja bych nausnice rozhodne hrozne chtela, kdybych je nemela a bala bych se pak prave ty bolesti, ted je na to pry nejlepsi obdobi. Ale taky na to uplne nechvatam, protoze ty nausnice uz budou takovym predelem mezi miminkem a holcickou. Takze po novem roce:-).
DrowRanger Ja myslim, ze druhy mit budete, po nejakem case:-D. Dite jedinacek je fakt na prd! Kdybych mela nejake fungujici babicky, tak mam deti tri, ackoliv jsem v tehotenstvi myslela, ze umru a v sestinedeli, ze se zabiju, (jooo porod byl vedle toho takovej slastnej pulden) pujdu do toho, pokud se s muzem nerozejdeme a nezajisti sourozence teda on nekde vedle, zase znova:-D
DrowRanger Hele ty kamosi mimina, to ma asi kazdy dite jinak, moje kamosi s kazdym odjakziva, ale nekteri jeji stejne stari kamosi to neopetuji a rvou. Tak uvidite, jak to budou mit ta vase, ale moje s jinyma detma treba zapomene I spat a neni vubec protivna;-).
Asi pijete málo vína, holky!
dynda no to rozhodne:D
Mně se líbí zimní čas, v létě mi bylo blbý otvírat to víno za slunečního svitu...Pak jsem si naštěstí vzpomněla na aperol...![]()
Víte, jak si tak hrajete s cizím dítětem a říkáte - no, moc mě to neba, žádná velká zábava a ostatní vám rikaj - neboj, s vlastním to je úplně jiný, to te bude bavit, uvidíš ...
No, tak v tom případě mám pocit, ze pečují o cizi dítě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.