Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 24. července 2023 20:58

žluťásek a ještě mi teď někdo hodně doporučoval nobilis tilia ve vlci hore, to taky nevim, jestli je bez auta dosažitelný. Ale prej je to zajímavý i pro děti 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. července 2023 21:07

Syn si na tabor dotahl prisernou malou plastovou motorku kterou okamzite nekde odlozil. Ale behem 24h se z motorky stal nejzadanejsi detsky artikl . Veskera vozidla typu woom zustavaji lezet bez povsimnuti, ale o tu hruzu probihaji temer souboje. 

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 24. července 2023 21:08

Potrefenáhusa a žluťásek Nobilis Tilia je fajn, je tam obchudek, kavarna, cisty zachody a pekna bylinkova zahradka s jezirkem. Naproti je restaurace Vlcarna, kde dobre vari. Da se vyjit na Vlci horu, ale rozhledna je asi po nedavnem pozaru zavrena. Jezdi tam autobus.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2023 21:14

žluťásek jo a v Tanvaldu je zubačka, je tam museum a nárazově vyjíždí. Nemám teda osobní zkušenost.

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 24. července 2023 21:21

žluťásek ještě u toho jiretina jsme byli v (myslím) stříbrným dole, taková malá štola je tam, zajímavý to bylo, šlo se tam z jiretina myslím po cyklostezce 

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 24. července 2023 21:28

Ginger to zní skvele a mrzi mě, ze jsme se tam nestavili, byli jsme tyden v mikulasovicich

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 24. července 2023 21:42

SunEclipse ty mluvky jsou fakt děsivý, já měla takovou tchýni.

Za A vůbec nepotřebovala žádnou interakci a za B se nadechovala v půlce věty. Takovému člověku ani příliš nejde skočit do řeči, aniž by to bylo výslovně nezdvořilé. Fakt peklo.

Pinot Noirtlapkám.

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 24. července 2023 22:40

Nah, dostali jsme od našich lístky na sen noci svatojánské v rámci Shakespearovskych slavností, a holky hlídají tchani u nás doma. Takže před přestávkou volala tchyně kolik bylo odlakovace v lahvičce, co stala na umyvadle, že starší se vzbudila a asi si lokla

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 25. července 2023 01:12

Tyjo, to je tipů, díky. Já jsem už vyrobila kalendář na lednici a píšu tam všechny nápady kam chceme, pochybuju, že to všechno stihneme nNobilis zní skvěle, tam chci já! 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:12

žluťásekJeštěze to máme odevšad tak daleko a nemusím mít seznam:-D.

Ale trochu mě mrzí, že jsem ty prázdniny tak prosustrovala, kromě té zářijové dovolené, nemáme nic v plánu, a pokud padne třeba nějakým marozením, tak to bude docela blby, to už nebude pak ta náhrada moc extra....Ale sambo říkal, ať nezbláznim, že holky mají výborné programy, pořád se jezdí koupat, jsou s kamarády, dětské akce..ale pak když to tady vidím, ty tábory, dovolenky. I když jsem říkala kamarádce, že my vlastně bydlíme a žijeme jak ti dovolenkari, že když je to tady doma tři měsíce v roce konečně dobrý, konečně ten venkov s výhodama, že si to doma musíme užít. Ale trochu mě to hlodá teda, aby měly holky dost zážitků a tak! No příští léto jedeme tábor, pak zlanarim lidi na nějakou chatu a bude to:-D

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:27

rasaNori jezisi

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:40

Karjajá si myslím, že yo mají holky dobrý. Ty moje jedou k babičce, aby viděly bratrance, ale to vaše mají průběžně a to je lepší. 

Na prosustrovane prázdniny jsem expert já. V práci volno, ale každý blbý den se zaměstnám nějakými úřady, lékaři nebo jiným vyřizováním, doma bordel. A to ani moc nespím, protože na stavbě hlučí od sedmi.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:41

Karja Taky jsem se lekla, jestli nejsem tenhle typ, ale míchat bych nešla!

Pravda ale je, že kdyby Pinot Noir pozvala dovnitř na víno nebo na kafe, tak bych to asi nepochopila tak, že se mám pro jednou vykecat a už příště nezdržovat, ale spíš tak, že se chce víc spřátelit :-]]

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:48

Zina Přesně, vykecej se bych to nebrala:-D. Ještě bych si řekla, taková fajn holka:-D. Ale já se zdám ukecená, na druhou stranu jakoby s málo lidmi si opravdu rozumím. Tady na vsi a okolí třeba nemám žádnou kamarádku s kterou bych si šla sednout sama. S většinou se vídám jen s dětmi, vlastně hodně kvůli dětem, že jsou spokojené já taky, ale nějakým pocitem jakože přátelské frustrace dost trpím. A čím je člověk starší, tím je to asi těžký a ty dobrý lidi jsou už obsazený:-D:-D

continuity Jo, to víš že objektivně jo, ony mají takové ty "prázdniny u babičky" celé léto, jen mi to tak někdy přijde ve výčtu zdejších aktivit.

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:52

Karja Taky říkám neblázni :-). Dcera když vzpomíná na prázdniny v dětství, tak říká, že nejlepší stejně byly prázdniny s babičkou na chalupě, koupání, běhání s dětma po vsi a takovýto nicnedělání. To nastávalo tehdy, když jsem měla moc práce a neměla čas tahat ji po zážitcích :-)).

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:53

Karja tak on sem každý napíše ten svůj týden nebo dva dovolené. Takže někdo je furt někde, taky si říkám, že furt sedíme doma. 

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:55

Karja ok, tak věz, že moje dcera chodí celé prázdniny normálně do školky dovolenou jsme museli přeplánovat že začátku července na konec srpna a pak začne škola.

(Babičky si ji "na prázdniny" nevezmou.)

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:57

999 Myslíš po výstavách?:-D. No jasně, máte pravdu všichni, ale občas mě to napadne, že mám ještě relativně volno a nic z toho.Já neumím moc plánovat a s těma dětma to trochu chce. Příští rok ale už to mám podchycený!

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:00

Mohučanka Tak snad tahle náhradní dovolenka vám klapne. Nám se to doma nějak rozkašlalo, tak si ale říkám, že pokud to nevyjde, odložíme to na nějaké podzimní termály, že jako náhrada nějaká musí být.

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:16

Karja Zas taková herodeska jsem nebyla :-).