Karja akoby som moju mamu počula. Akurát, že som na tom ako muž od Candance ![]()
Vše o těhotenství a dětech
JankaM Tak zas hlavně pokud se domluvíte vy, a pokud je tam syn, určitě se to zlomí i u dcery;-)
Karja jo, ale ono je to fakt jiné, když jseš bez dětí třeba tři dny než tři hodiny. Ale jasně, leckdo nemá ani to a je super, že se jim sambo tolik věnuje.
Karja nas to sblizovalo, dokud zil tchan a ted nas to sblizi, kdyz tchyne sprdne jeho. ![]()
Evaeva No jasný, člověk si hrozně odpočine, hlavně psychicky. Ale ted si synovec našel kamaráda na kroužku a to byla trefa do černého. Má mladší segru, ta si rozumí s neteří a no a navzájem si děti hlídají, znají se rok, už je měla několikrát přes noc, ted ty dvě noci, odpoledne ani nepočítám, to je každy týden, navíc je i ona neskutečně fajn. No tak tohle kdyby se podařilo mým holkám:-D
Candance Tak škoda, že ji neštve víc co:-D.
Karja to se nebojím, ty určitě někoho seženou ![]()
Karja moje starsi dcera si prvni den ve skolce chytila za ruku jednu holciciku a tez trefa. Mladsi se kamaradi s jejich a vzajemne se stridame ve vozeni na krouzky a vyzvedavani deti. Tez nejake prazdniny resime na stridacku.
Dohodli jsme si, ze kdo hlida, muze je i "potrestat", plati stejna pravidla pro vsechny deti.
Candance Jo, to je hezký;-).
Karja je, hlavne jsou bff a uz jdou spolu i do 7.tridy. Na VS se teda asi rozdeli.
Candance :-D, třeba budou mít aspoň společne město;-)
Karja Holky ti urcite najdou nekoho na to hlidani. Syn nam takhle nabrnknul ve skolce a skole hned tri rodiny:)) A musim rict, ze jsou fajn (potvrdilo mi uz hodne znamych, ze kdyz si dite najde kamarada, casto jsou i ti rodice ok) a kdyby mi to nebylo blby, mela bych o syna postarano. Zrovna mi ta jedna maminka nabizela, ze by si syna vzali v srpnu na cely tyden az budu v praci! Hrozne lituju, ze kluci nechodi na stejnou skolu, to by byl raj.
Gatita No to je hustý! To je vážně škoda, ale to je docela velká pravděpodobnost, že si nabrnkne nějakehi jiného kamaráda, když s tím nemá problém;-)
Karja jo, jsem hrozne prekvapena, kez by mu to vydrzelo! On je navic dost obliben u rodicu tech kamaradu, nekdy si ho vylozene pujcuji, aby se jim nenudily deti:)) A casto jsou to hodne aktivni lidi nebo lidi, kterym nevadi mumraj. Ja jsem trochu takova staropanenska, ze mam rada ticho a klid, ale taky se obcas kousnu a reciprocne plnim.
Gatita to je hezké! Syn si sice najde kamaráda na každém hřišti, ale žádné hlubší vztahy si zatím neutvořil. Ve školce měl pár kamarádů, ale žádné návštěvy nebo setkání na hřišti neproběhly.
Já vůbec nevim, jestli bych byla schopna takhle hlídat a starat se o cizi děti, přitom u nás to bylo taky vzdycky normální, babička nakrmila půlku ulice, porad u nás někdo byl, kamarádky s nama jezdily na chalupu
ale zatím se na cizi děti vůbec necítím, možná to přijde s tou skolkou a tím, ze budou moje větší?
A fakt by se nám hodila ta ohradka na mimino, kdyby se nám se vesla a vzdycky tam jednu nebo druhou zavřít ![]()
Potrefenáhusa To přijde až budou větší, že se spolu zabaví a ty vlastně budeš řešit jen jídlo, nikoliv zábavu, či zda se nezrakví. Přinese ti to samé výhody, jednak když je budeš "hlídat" tak budeš mít víc času na domácnost a pak když si je někdo vezme na oplátku, tak tím získáš ten volný čas. A i je jakoby větší zábava, takhle když je jich víc, mně přijde, nám to občasné hlídání prostě přináší víc harmonie.
Ale abych to nezakřikla, máme tento týden neteř a to tak, že já pracuju a moje máma je tři dny taky, takže děda a sambo....snad se mi to tam nepotrhá. Fakt zlatá školka, tam je člověk odevzdal a věděl, že je to v pohodě, prostě čistá hlava na x hodin, žádný navařování, žádná hodina uklízení po příchodu domů, žádný stěžování, co kdo která, jak kdy proč, ještě je tam něco naučily, je to prostě nebe ta školka a učitelky andělé:-D
Potrefenáhusa tak hlídat k miminu a 3 letému dítěti ještě cizí
možná tak dvě hodiny neteř. Teď už mi to přijde jedno, jestli má člověk na starosti dvě nebo čtyři (ne že by se to stávalo nějak často)
Potrefenáhusa Neboj, to je celé o starších dětech, zabaví se samy a ty jen servíruješ jídlo, navíc cizí děti často na návštěvách jí i to, co by doma nepozřely! ![]()
Potrefenáhusa hele ja si to taky neumela predstavit. Ale presne, ony se zabavi, ty mas klid a jen das nejake jidlo. Spagety s kecupem a tak
Díky, benefity chápu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY