baltik Všichni ne, moji rodiče mi se zadostiučiněním říkají, že jsem dělala úplně stejné scény jako moje dcera :)
Vše o těhotenství a dětech
baltik moji rodiče to neříkají a je teda pravda, že mamka si pamatuje neuvěřitelné detaily
Fakt byť učiteľkou pri malom dieťati je na nezaplatenie. A rada by som mala parťáka pre Lukaska. Aj mám možnosť zavolať rovnako starého sesternicinho syna, ale Zatiaľ sme skoro každý deň boli u nejakého lekára/iný termín, takže nič. Ale v auguste to snáď vyjde.
V stredu ideme na dovolenku na Oravu. A má sa ochladit ![]()
DruI jo, to slýchám často, když popisuju chování mladšího. Celá maminka prý![]()
Pinot Noir mně takhle úplně vypadlo první jaro a léto mladšího. Od té doby, co přestal spát v kočárku a než se začal plazit, si vůbec nevybavuju, jak jsem to na hřišti dělala s miminem. Vím akorát, že jsem ho skoro nenosila, tak nevím, jestli na nás koukal z kočárku nebo co.
Teď teda dost lituju, že jsem nejde nahrát video. Abysme si řekly, jak je to s tím hlukem
Asi mi praskne hlava.
Pamet je fakt milosrdna, ja si taky zpetne rikam, ze to nebylo tak hrozny, prestoze objektivne vim, ze to bylo naprosty peklo. Vzdycky si vzpomenu na slova jedny matky z TV reportaze, kdy rekla, ze mit dvojcata je uzasny, skoda ze si prvni tri roky nepamatuje :-D. A troufam si rict, ze podobne to maji i matky s detma s ne prilis velkym odstupem.
Vari mňa sa bezdetna kolegyňa spýtala, či to bolo fakt také zlé. Ale ona sa tak úprimne, so záujmom. Keďže to nepozná.
Pinot Noir ale to půl hodiny plkání není její chyba - stačí říct promiň, mám na plotně polívku.
SunEclipse to je ten typ, co řekne, tak já půjdu s tebou, klidně míchej. Stáním ve dveřích zabráním usednutí. Ne fakt, to se těžko popisuje, když takového člověka neznáš.
Pinot Noir já jsem měla takovou kolegyni
stoupla si mezi dveře kanceláře a vykládala pomluvy. Nakonec jsem to řešila tak, že jsem napsala kolegovi "zavolej mi" a když mi zavolal, tak jsem se jí omluvila, že mě k něčemu potřebuje, a zdrhla jsem.
Byla přes důchodem a nesnášenlivá a napáchala spoustu zla, jako holka po škole jsem hleděla s ní jakž takž vycházet, věděla jsem, že odejde. Brrr, to byla hrůza.
Pinot Noir mně takhle úplně vypadlo první jaro a léto mladšího. Od té doby, co přestal spát v kočárku a než se začal plazit, si vůbec nevybavuju, jak jsem to na hřišti dělala s miminem. Vím akorát, že jsem ho skoro nenosila, tak nevím, jestli na nás koukal z kočárku nebo co.
já to tusila, ze to idylicky spaní a hraní si dvou malých děti mas zahaleny ruzovou mlhou!!!!
Pinot Noir no jo, maminka jednoho synova kamarada je taky hodne ukecana! Casto si volame, protoze kluci spolu chteji hodne byt, a ja jsem zjistila, ze ten proud informaci nedokazu pojmout! To jednoduche sdeleni (napr. jestli si k nim muze syn od dvou do ctyr prijit pohrat nebo jestli muzu vzit oba kluky po skole k nam...) je vzdycky zabalene do toho, kam ona jde, proc tam jde a proc tam nesla predevcirem, a co na to jeji muz. Jsem z toho tak tumpachova, ze kdyz polozim telefon, nepamatuju se, na cem jsme se to vlastne domluvily![]()
Potrefenáhusa ne, jak to bylo doma i jak spali, si pamatuju hodně dobře. Akorát těch pár měsíců pobytu venku nevím ![]()
Edit: mám tři teorie. Skončila první vlna covidu, tak jsem byla ráda, že jsem venku. Nebo jsme se dostali pokaždé ven až odpoledne kvůli spaní a měli na hřišti sraz s mužem. A nebo jsem naplánovala fakt hodně dovolených a doma vůbec nebyla
Evaeva byli jste s klukama na té exkurzi v Detoa? Chystáme se příští týden, ráda přijmu i tipy na okolí, jídlo apod. Našla jsem v Jiřetíně jednu restauraci, nemáte ji ozkoušenou? Penzion Sněženka.
SunEclipse to je ten typ, co řekne, tak já půjdu s tebou, klidně míchej.
:-D:-D Já taky hodně mluvím, měla jsem trochu strach, zda to nejsem taková já, ale dobrý:-D. Takhle jsem to nedopracovala. Ale na mě se moc takovýhle lidi nelepí, cejtej tu konkurenci.
Já jsem odhalila, že mě si zve ségra, když ji má někdo přijít takhle třeba s dětma, nebo nějakej pribuznej ze strany jejího muže, že já si budu povídat s tím dospělým a ona bude mít i čas dělat svoje. Jako není problém:D. Jsem ráda, že si tam děti pohrajou a já to vždycky nějak odkecam!
žluťásek byli jsme tam, ale popravdě jsem byla trochu zklamaná. Všechno nám ukázali jen z dálky, těšila jsem se na soustruh a že ho uvidí kluci a byl pět metrů od nás a vůbec to nebylo vidět. Teď budou mít navíc závodní dovolenou, takže továrna nepoběží (ale exkurze budou). Ale abych jen nehanila, provedli nás všemi částmi výroby a dílnička byla fajn. Akorát v té podnikové prodejně mají ty hračky dražší než jinde, ale měli tam i pár asi kazovýxh hraček a ty stály půlku. Jednu jsme koupili a žádnou vadu nenašli.
Restauraci jsme nezkoušeli, nic mně nezaujalo, tak jsme obědvali ze svých zdrojů. Akorát v Tanvaldu u nádraží je fajn pekárna Náš chléb.
Evaeva tak díky za recenzi. syn se těší hlavně na tu dilnu a s tatínkem si chtěj nakoupit ty pytle dílků na hraní, nic víc asi ani neočekáváme ![]()
My jsme nedaleko na dovolený letos na tři týdny, absolutní paráda a super relax. Tak chceme les střídat občas s nějakým zážitkem.
Snad zas syn po prázdninách nenamaluje jako nejlepší letní zážitek, že koukal v penzionu na Netflix ![]()
žluťásek za ty peníze to stálo, děti to vydržely obě úplně v pohodě, tak to zkuste klidně taky, máte dost času, my měli jen tři dny
A s malým prďolou toho fakt moc neujdeme, remcá už po kilometru.
Líbilo se mi na té Špičce, ale původně jsem měla takový pitomý nápad, že se pak vrátíme na Špičák. Nakonec jsme sešli naopak dolů, ale po cestě mi bylo jasné, že ještě že tak. Já bych to sotva vydrápala (kopce už moc nedávám) a motivovat i to nadšeněji chodící dítě by bylo fakt náročné. Pak jsme byli ještě v Příchovicích (nevím, jestli je to pro vás bez auta dosažitelné), ten lesopark byl pěkný, je to teda miniokruh. V restauraci vaří dobře, i když jsem čekala víc (má je Hejlík v apce - zas taková bomba to nebyla, byli dost neflexibilní - nešla výměna kaše za brambory
a neberou karty).
žluťásek v tom jiretine to byla fakt bída, nakonec jsme tam ale byli v docela slusny cukrárně naproti kostelu. Byli jsme tam loni v létě, dost mě sokovaly ty ceny, na jedlový pod rozhlednou kynuty boruvkovy knedliky za asi 300,-
doporučit muzu pivovar Falkenštejn v Krásný Lípě
(edit: taky ho má hejlik v appce)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY