Prosím vás, někdo tu dával fotky z výstavy pro děti, byly tam takové veliké houby, a nebyli to šmoulové v Brně
Myslela jsem, že to bylo na Roštejně, ale tam to asi není? Nevzpomenete si někdo?
Vše o těhotenství a dětech
Myrtilamyslím, že to bylo housátko v Kutné hoře, ale možná se pletu? Potrefenáhusa
Myrtila ještě na Dobříši je expozice pro děti o lese
Karja Potrefenáhusa já dokud měla jen dceru, tak jsem se tím nakupováním po baArech a akcích a zase prodáváním docela bavila. Teď jsem ale lipná a i drahé věci typu péřový fusak a merino, lehátka na stokke židle a pod lifruju více méně za odnos kamarádkám. Boty teda schovávalm, ale dcera je vůbec neničí a jsou jak nové.
Evaeva investiční lego se ale nerozbaluje! Mamka v tom jede. Ale duplo co se rozbalilo už přichází o hodnotu.
rasaNori my jsme docela zvyklí jezdit autem, takže tam to snad dáme. Jídlo je u nás teda za jízdy no go, bojím se dušení. Ale každému něco nového pořídím. Dcera teda teď na táborech k mé velké radosti objevila Barbie a je z nich hotová
Ani se tak nebojím té cesty, jako pak toho života na omezeném prostoru. Snad vyjde počasí a budeme spíš venku. V obytňáku jsme byli jednou, na svatební cestě. Tak moc zkušení nejsme.
Zina zrovna včera jsem přemýšlela o tom, že sraz o prázdninách je asi nerealizovatelnej. A ejhle, sejde se vás dost, dobře jsi to vykopla! My jsme teda bohužel pryč:-/ Užijte si to.
Zina My se možná přidáme, ale ještě to nevím jistě
MPLee u nás jsou populární vyškrabávací obrázky. Buď jen blok černých "papírů", kam si čmáráš a děláš duhové/zlaté/stříbrné obrázky (to měli v action) nebo jsem koupila v pepcu s natištěným obrázkem, který se ti tím vyškrabaváním jakoby vybarví, můžeš přetahovat, mimo obrázek se to nevyškrábe. Akorát je z toho trochu bordel, nicméně jde snadno zamést.
Myrtila Jj, to bylo na Roštejně!

A byl to největší hit, ty houby mely klobouky na magnet, chcem to domu! Dite má teď houbovy období, večer před spaním chce číst výhradně atlas hub a musela jsem koupit aspoň dřevěný houby z diakonie rolnicka

Potrefenáhusa číst atlas hub
Chce být připravená, až se podzim zeptá
Evaeva ta bude pripravena úplně perfektně, protože se porad ptá, jestli "tadyta houba ham jo?" a jestli bude moct sahat na muchomurku nebo jenom koukat...
ještě je teď strašně nadšená z hadů, porad vypráví, jak viděla v zoo zmiji, jestli má had zuby a kouše....
Potrefenáhusa To je ta fotka, co jsem myslela
Prosím tě, a to bylo v rámci nějaké výstavy pro děti? Snažím se dohledat, jestli to tam ještě je, na webu mají jenom něco pro školy s objednáním předem, a teď nedávno tam byli známí s dětmi a houby buď minuli, nebo tam možná už nebyly.
Potrefenáhusa Jinak atlas hub před spaním je boží literatura ![]()
Potrefenáhusa Když byl M. v tomhle věku, byl do hub tak nadšený, že jsme měli dva roky po sobě týdenní kalendář s houbama. Nemusí podotýkat, že houbu by v životě nedal do pusy, že?
Potrefenáhusa Když byl M. v tomhle věku, byl do hub tak nadšený, že jsme měli dva roky po sobě týdenní kalendář s houbama. Nemusí podotýkat, že houbu by v životě nedal do pusy, že?
brrr ha ha, presne! Na Vianoce dostal súpravu- vreckovky atlas húb a hubarsky nožík, babku mu uplitla košík a miluje chodiť na huby. Ale neje ich.
eless závidím, že máš nablízku Ikeu. Ja som zatiaľ školské veci vyriešila tak, že vyprázdnime jeden suflik komody s hračkami, a vraj bude dieťa úlohy písať na svojom pracovnom stole. To si síce neviem predstaviť, ale tak uvidíme.
Já psací stůl zatím neřeším. Pochybuju, že by psal úkoly v patře, kdy kuchyňoobývák je v přízemí. Já úkoly v pokoji taky nikdy nepsala. ![]()
Myslím, že pokojíčky začnou používat až někdy v pubertě.
Pinot Noir my jsme stůl dceři pořídili někdy loni touto dobou, protože jsem odmítala mít všechny ty její výtvarné aktivity na stole jídelním, který je akorát pro 4 lidi. Ale u nas žijeme v jednom patře, takže byla spíš nadšená než uražená, že jsme ji odsunuli z obývaku, navíc když nemusí případnou rozdělanou práci uklízet. Úkoly uvidíme, až to přijde. Ráda to nechám na ní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY