brrr jo, to bude asi velký zklamání....já nebyla houbu schopna pozřít asi do 25, navalovalo se mi i z tenkyho zampionu na pizze, to už jsem teda překonala, jim i smazenici, ale vyloženě pochoutka to furt není
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila podle mě na tom roštejně je to furt, stala expozice. Ty houby byly úplně na konci v takový hrací/interaktivní místnosti. Cely je to udělaný pro děti a v pokladně maj i obchod s tematickýma vecma pro děti, malovaný pravítka, kvarteta, pexesa - zn.Lesní svět, prý to mají i jinde, je to moc hezky
Myrtila tak jsem trefila aspoň to housátko ![]()
MPLee vevnitř (v obytném autě) stejně skoro nejsi, nebo aspoň my nejsme. Ale my máme to auto dost malé. Většinou když dojedeme na místo přespání nebo do kempu, tak jsou všichni rádi venku. Já vevnitř vařím, ale většinou (a moc ráda) sama. Děti průběžně proudí zevnitř ven a zase zpátky, dcera tahá ven hračky a zábavu, manžel v tu dobu většinou sedí venku, pije pivo a dohlíží, případně zabavuje mimino/hází míčem se starší, a tak. Jíme venku, máme kempingové židličky (včetně židliček pro děti), které se pak hodí i na večerní posezení, když uložíme děti.
Potrefenáhusa Tak se tam zkusíme podívat, měli bychom to zvládnout ještě do konce prázdnin. Včera jsme jenom projížděli okolo, kolem Telče je teď pár mini uzavírek silnic a všechny se nám trefily do trasy, jediná možná cesta byla vyloženě pod hradem, tak jsem si na to vzpomněla.
Houby nacházet a sbírat a houby jíst jsou dvě nespojitý věci! My jsme v dětství chodili fakt hodně, hlavně na Šumavě během prázdnin, a jedla jsem je jenom v octě a jenom od mámy, teď je ještě snesu v bramboračce nebo v kulajdě, ale to je asi tak všechno.
A jak tu probíráte tu dovolenou s obytňákem, tak bych jela hned, i když jsem nikdy nebyla, ale určitě by se mi to líbilo.
Myrtila ještě mi teď kamaradka hodně chvalila pro děti prohlídku zámku v Jindřichově Hradci, maj tam pro ne i nějaký úkoly a okruh a z výstavy Kabinety Stuchlé je prý nemohli dostat (cca 6lety děti), ale to už je zas od Telče a od vás trochu dál
Teď tu zvazujem, ze bysme jeli někam do zoo a dite: Joooo, na hady!!!!! (Tatínek má fobii, já ten ambivalentní vztah k houbám, hezky si to vybírá) ![]()
Pinot Noir syn používá stůl hodně. Z většího byl nadšený, má pod deskou šuplík, tam si ukládá nějaké svoje věci. Naopak větší výtvarné akce tam dovolené nemá, je tam koberec a na stole spousta věcí, na to je určená kuchyně (taky aby byli pod dozorem) Mohučanka Ale my máme jen jedno patro, to je jiné, v obýváku už máme jen pár hráče, které ani moc nepoužívají.
Potrefenáhusa já hady taky nedávám. Na Smíchově v tom zookoutku jsem je dovnitř poslala samotné ještě mladšímu nebyly ani dva
Naštěstí nejsou žádní milovníci hadů.
letfenixa starší syn se ptá už od dubna, kdy porostou, je to jedna z jeho nejoblíbenějších činností. V životě houbu ani neochutnal ![]()
Zina já houby ráda sbírám i jím, ale lesní houby jím jen ty, které jsem sama našla, očistila a připravila, případně od své mámy. Nikomu jinému nevěřím stran nejedovatosti, ani bezčervivosti.
Já houby moc ráda jím, ale nesbírám - prostě je nevidím.
Potrefenáhusa Prohlídku by ještě asi nedal, ani dětskou, ale snad si to budu pamatovat jako ten Roštejn na další roky
Okolo Hradce se taky chystáme, prý je tam i super zoo v Pěně. Ještě o kousek dál jsme byli vloni, v zoo na Hluboké, a ta byla taky parádní.
Myrtila v Pěně jsme teď byli a moc pěkné to je. Plus o kousek dál Obludiště, do bludiště jsme nešli, hnala se bouřka a i tak bych na to s kluky neměla nervy, ale před ním je veliké dětské hřiště, občerstvení, kulidrom, samoobslužné vory... I dobrou kávu mají. Fakt super.
Jestli můžu radit - zkuste Obludiště v Dolní Pěně. Já jsem z toho byla letos fakt nadšená. Kromě toho bludiště je tam i hřiště, velký kulidrom a rybníček s vory, volně k využití lehátka, hamaky a sedací pytle pod slunečníky a pokud nejdete do Bludiště, ten areál před ním je přístupný volně bez poplatku. Ve stánku mají překvapivě dobrou kávu a pěkné čisté záchody. My tam strávili skoro šest hodin.
Jsem ráda, že nekecám!
Pinot Noir Tyjo, tak kulidrom by syna určitě zaujal!
Na bludiště bych taky neměla nervy, to jsem sem ani nepsala, jak se mi syn ztratil na výstavě šmoulů, to už nechci zažít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY