Karja počítám, že cestou na Moravu bude chtít dítě do toho Robinson parku v Jihlavě. Tam se navíc platí jen autíčka, jinak je všechno v ceně (která teda taky není malá).
Vše o těhotenství a dětech
Karja jo, přesně, když je přidaná hodnota, tak mi nevadí pustit chlup. Do těch heren taky moc nechodíme, já to nemám ráda, ale aspoň tam mají pohyb. (Byli jsme naposledy loni
jinak je to pořád ne, ať nejste nemocní apod.)
Potrefenáhusa tys myslím psala, že jste byli na Kačině - myslíš, že by to tam bavilo osmiletýho kluka? O víkendu má pršet, budem ještě "doma" na venkově, není to daleko. Ve Žlebech jsme byli vloni, tak zas něco jinýho...
Evaeva Jojo, já si v těch hernách jakoby neodpočinu, jak je tam hodně lidí, a jakoby je tam takový dost často neestetický prostředí (jako pro takový ten vizuální odpočinek, jak jsou tam ty barevný skákadla a cajky všechny všude), takže výsledek je prachy v háji, matka v háji a to není dobrý!.
Karja mně je ten nelad celkem šumák, kluka vypustím, sednu si do lehátka nebo na kafe a je to. Občas se mi přijde ohlásit. Ale holky jsou menší a jsou dvě, to je určitě náročnější.
Nové atrakcie na ihrisku:

Zina my uz konecne taky, ve ctvrt na 12 jsme konecne tam. Ale nalada v druzstvu je dneska fakt tragicka![]()
Karja navíc za malým musím chodit, protože se sám bojí (ne vyloženě lézt teda). Nejvíc mi vadí hluk a hnusné kafe. Je to vyloženě atrakce pro děti.
letfenixa ten domeček je boží. Pat a Mat jsou teď u nás oblíbení.
Zina my jsme taky konečně na cestě, po jedenácté tam budeme.
letfenixa z toho domku by byl Viktor u vytržení ![]()
Evaeva No jasně takovej ten nepřetržitej hukot!
Potrefenáhusasoucítím, je to strašný. U nás mimino leze přes gauč na parapet, na stůl po stokke židli, z předzahrádky bytu zdrhá na společné parkoviště bytovky...do toho před ní starší pořád zavírá dveře a já už vidím ty miminí prsty přivřený v dveřích
. Já si celé léto říkám, že musím vydržet, že přístí prázdniny už to bude lepší.
Jo a do toho si připadám poprvé stará, protože mně začala bolet kyčel.

monis tohle horolezecké období bylo náročné. U nás ještě kombinované s řevem. Příští léto bude o dost lepší!
Pinot Noir Evaeva ten domček je krásny, ale som sklamaná, že sa doňho nedá vojsť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY