Jasny, jako já nad tím někdy přemýšlím, co je pro ty děti lepší, jestli různé ty hry jen s vlastní fantazii nebo přesně už nějak blíž poznat ty technologie. Doba je už jinde no!
Vše o těhotenství a dětech
Karja podle mě ty děti proste zijou tu realitu svejch rodičů, dokud něco nechytnou od kamaradu, zas těžko se nutit do něčeho, co ti není vlastní
no a ke chromecastu ale ještě potrebujes aspoň netflix a disney+ a ses v loji se screentimem ![]()
Karja podle mě ty děti proste zijou tu realitu svejch rodičů, dokud něco nechytnou od kamaradu, zas těžko se nutit do něčeho, co ti není vlastní
Je to tak.
Karja nase deti jsou taky trochu zbrzdene, v 8 letech uz dost synovych kamaradu hraje pc hry, maji tablet, playstation. Syn ma zatim jen telefonovaci hodinky, ale je v nich i jedna hra - hrava matematika
. My bychom neuhlidali ten cas. Ja nejsem doma a muz je zavreny v pracovne, takze myslim, ze by z toho byly minimalne 4h denne u obrazovky. Jinak proti hram na PC nebo PS nic nemam. Ale ted jak jsme byli nemocni, tak syn hodne koukal na tv a taky jsme mu dali notebook s minecraftem, a on u toho sedel fakt cely den a vubec mu to neprislo, ani se nenajedl, nenapil, nic.
Karja ono se to nevylučuje, můžou hrát na počítači i potom svoje hry. Držet je úplně bez technologií smysl nemá, ale zase si myslím, že bez Disney+ přežijí
(my ho máme)
Karja
no a ke chromecastu ale ještě potrebujes aspoň netflix a disney+ a ses v loji se screentimem
Hlavně se svým ale:D.
Karja no tam bohužel problém nevidim ![]()
Pinot Noir moje starší dítě nezná tablet ani volant ani netflix ani disney+ a stejně žádné deskové hry nechce hrát
kouká akorát v televizi na Tlapkovou patrolu a Peppu, většinou anglicky, jiné pořady nebo pohádky odmítá a když se dívali před Vánoci ve škole na Polární expres, odmítla tam druhý den jít ![]()
Ona má fantastickou představivost a když dostane nějakou tu hru s roztomilými figurkami, okamžitě je ukradne do nějaké svojí fantazijní hry.
V návaznosti na debatu v hubnoucim vlakne a ze naše cerstve roční dite přešlo včera cely hřiště tu reviduju zasobu bot a teda....![]()

Potrefenáhusa no má je pěkně baculaté
Mohučanka Ale to je taky super ![]()
Aranel je to super, akorát to občas překračuje určité meze (zejména mojí trpělivosti), třeba když čekáme, až nás doběhnou členové její imaginární smečky psů, kterým pak vynadá, že neposlouchají.
Evaeva to jsou froddo paix, tak ty neprichazej v úvahu
Potrefenáhusa to je dobrá tlapička ![]()
Potrefenáhusa to jsou ty kompromisní? Ty klukům taky nebyly.
Evaeva asi jo, ty jsme od někoho dostali, housatku by taky nebyly, ala ta zacla až v těch 20 měsících, tak jsem kupovala rovnou boty 22, tohle je velikost 20 (a na dylku jsou ještě spis velký, ale není snadný ji na tu vlozku postavit)
ja doufám na jaře v ty fare nebo pegresy
Výsledky Scio testování devátých tříd, z jaké je to školy neni dulezite,zajímavé jsou ty žluté rámečky osmiletých gymnázií. Ten graf víceméně říká, že si vyzobou děti s výbornými studijními předpoklady, aby z toho vyrobily výsledek, kde ani nedosáhnou svůj potenciál.
Ideální stav je ta hráškově zelená třída, zcela průměrné děti dosahuji lepších výsledků než by se dalo očekávat.

A další téma, pokud by vás zajímalo jaké kapesné má mít 14 leté dítě, tak moje banka si myslí, že 500kc měsíčně.
Dnes jsem že schránky vyndala dopis adresovaný starší. Chvíli jsem přemýšlela, že budu ctít listovní tajemství, ale bylo to ráno a minulý měsíc se jí nějak povedlo dostat do debetu, tak jsem to chtěla zkontrolovat.
No a tam reklamní leták, že dostane 300 stovky, pokud bude mít 3 měsíce za sebou příjem 500 korun a alespoň jednou použije kartu. ![]()
Myslím, že tam zítra napíšu a úplně milé to nebude.
Dostali jsme pozvanku na ctvrte narozeniny holcicky ze skolky. V kavarne, rodinu vubec nezname. Co se v tomhle pripade nosi za darek? Jsem uplne bezradna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články