Zuzuli ja vzdy davala male duplo, v pozdejsim veku lego.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Ja to editovala, ze Mondo 26, takže tak 42 v EU(nebo proste teď používána)
Edit: tak možná naměřil 26,5. Jak ma tu nohu širokou, tak nosí min. 42, spis 43.
Lamickajá si pamatuji, že mě kdysi davno prodavač přesvědčil, že ty umeliny hrejou lépe než bavlna. No prdlajs a ještě to smrdelo. Od té doby beru tyto módní výlevy s velkou rezervou.
Chvíli jsem googlila a dočetla jsem se takové perly,že:
Při zkoušení mějte oblečenou slabou ponožku. Dnešní boty jsou dostatečně zateplené i v podmínkách, kdy yetti umrzá a tlustá ponožka by jen snižovala kontrolu nad lyží.
Experti a pokročilí lyžaři by měli zvolit botu menší než je jejich délka chodidla v cm pro co nejlepší přenos energie na sníh.
To druhé zvolil můj muž loni. Ne teda úplně dobrovolně, kamarád mu pujcil o číslo menší skialpove lyžáky než normálně nosí. Minulý týden hlásil, že mu ty nehty konečně odrostly. ![]()
Puchejre jsme řešili asi měsíc a stálo mě to majetek na gelovych naplastech.
Ale každý podle svého gusta.
continuity aha, dost zateplené
. Když je pod minus pět, tak si pokaždé nadávám, ze jsem si ještě pořad nekoupila to vyhřívání
Makara no tak to zateplení bude podobná pravda jako s těma velikostma.
Tak hrnciarsky kruh funguje len na rychlosti 1, na 2 nie. Ježiško teda skusil reklamáciu a po par vymenenych emailoch prisiel pokyn zaslat cislo uctu a fotku zničeného kruhu !?
continuity Makara omg tak to jsou dobry kecy. Ja mam jeste navic kratky a siroky lytka, takze lyzaky v moji velikosti (38) nezapnu. Rovnou hlasim 40 a nastesti to nikdo nezpochybnoval, ale tvl![]()
continuity Jezis maly lyzaky
. Ja mam vzdycky silnou merino ponozku a jeste mi ty nohy proste trochu otecou, pak tu botu sotva sundam. Spanelskou botu bych teda nechtela.
Potrefenáhusa hele já zkusila znovu změřit syna a vyšlo mi číslo o velikost jiné. Tentokrát jsem mu napatlala nohu a obtiskla ji. Dneska jsem ho teda vzala do obchodu s barefoot co je vedle malování, kam chodíme. S nadějí, že mi ho pomůžou přeměřit. Pani ochotně vyskočila, že jdeme na to. A přinesla měřidlo které velmi jasně řeklo, že jeho velikost je 21-22 a na šířku se přece kdyžtak teochu zmáčkne
Tak jsem zase vycouvala a na vinted objednala široké Koely.
mne tyhle zkušenosti od tý návštěvy obchodu docela odrazujou. Dostali jsme pytel bot po kamarádce pro sichr, všechno z jednoho kamennýho obchodu pro jedno stejný dítě 1-1,5 a celá škála od nejužších přes ty postovaný frodda až k superširokým sandálům pegres, který si myslim, že budou široký i pro nás
mne se to zatim jeví na další koely nebo fare bare, oni maj oboje podle me skvělej tvar na ty rozevřený prsty a širokou nohu v prstech
Potrefenáhusa ty koel podle mě nejsou na vysoký nárt
Evaeva starší ho nemá, má je utazeny na max,tak uvidim, co bude teď
Tyjo, co je to za straslivej zvyk valit na tříletý děti ve školce ty tuny sladkosti? Lizatka, cucavy bonbóny, nejlevnější lipa z coopu? Teď tam byla 3 dny, ve středu jsem vyhazovala dvě lizatka, čokoládu jsem ji teda nechala, ve ctvrtek tam byl cokoladovej bonbon a včera jsme mely dvacetiminutovou scenu kvůli tvrdýmu bonbonu, kterej jsem nedovolila, takovou, ze si procházející chlapeček zacpaval uši. Před vanocema jsem zavřela oči, ale ono se to vali dal, vůbec nechapu, proč to ty Rodice takhle malejm dětem posilaj???fakt nechci, aby dite tohle jedlo denně
Potrefenáhusa to se vám sešly všechny vánoční narozeniny, ne?
Evaeva jakoze má někdo narozeniny na Vánoce a místo, aby si oddechnul, dovali do školky 50 lizatek?
Potrefenáhusa to je fakt síla, celkem nechápu, že to ty učitelky, ředitelka nezatrhnou hned na začátku roku. Před 20 lety to neexistovalo! ![]()
Potrefenáhusa u nás ve školce je to velká událost, dostanou korunu, děti jim zazpívají a popřejou,... To si nikdo nechce nechat ujít. Slaví se i prázdninové děti. Bohužel ty zdravé varianty jsou dražší a děti to nechtějí. Ale jako taky mně to točí.
Potrefenáhusa my se letos na té úvodní schůzce dohodli, že skadkostí bude minimálně, ačkoliv ani dřív mi to nepřišlo nijak tragické, ale beru to asi z pohledu rodiče dětí, které to buď nejí vůbec, a nebo jsou i ve sladkostech hodně vybíravé. Někdo na té schůzce navrhl nálepky a uchytilo se to skvěle. Jsem ráda, Viktor by to sice nejedl, ale i tak, proč to zas jen vyhazovat... Takže teď jsou většinou v pytlíčku nálepky, k tomu někdy třeba jedna čokoládová mince, někdo dával malé plastové zvířátko, někdo domácí perníček s čajovou svíčkou, platíčko tetovaček, ovocnou kapsičku, mandarinku...
A přitom to jen tak někdo nadhodil, nebyla k tomu žádná diskuze, ani jsem po té schůzce nevěřila, že to budou rodiče dodržovat, ale funguje to, díky bohu.
Jako věř, že to už se odteď potáhne pořád, my teď řešíme adoraci nápoje Prime, pytlíky bonbonů ke svačině u spolužáků...
I v té naší "uvědomělé" skupině rodičů ve školce jsou jedni, kteří pravidelně ráno před vstupem do třídy krmí holku gumídky. ![]()
Evaeva jakoze má někdo narozeniny na Vánoce a místo, aby si oddechnul, dovali do školky 50 lizatek?
Jo, u nás učitelky apelovaly, aby i děti, kterým to vyjde na prázdniny, o ty školkové narozeniny nepřišly, nebo abychom využili třeba jejich svátek, aby si to mohlo každé dítě užít. Že prý na tom dětem záleží, jsou pak smutné... No, naše teda mě, těm jsou tyhle věci úplně fuk. ![]()
Pinot Noirjedna spolužačka dcery nosila ke svačině bramburky. Normální solené Bohemia chips.
Pinot Noirmladší je prázdninová a ty promeskane oslavy ji mrzí. Ale musíme to slavit před koncem školního roku, protože v září už ji to nezajímá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články