Zuzulikoupila bych nějakou drobnost. Syn dostal od kamaráda balíček vyloženě drobností, ale ve výsledku mi přišlo, že je nadšenější než jednoho krapet většího dárku. Takže bych klidně koupila sponky, tužku s chlupatou ozdobou a podobně a dala jí toho víc dohromady. Ale samozřejmě to trochu generuje bordel v bytě ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli syn zacal chodit na oslavy az trochu pozdeji , ale vzpominam si, ze jsme nesli treba knizku, modelinu, v lete nafukovaci hracku do vody nebo male lego (co stoji cca 250 Kc), magnety na lednicku s oblibenym motivem. Ale co nosili ostatni, netusim. Na nasi oslavu nedavno vsichni prinesli velke a drahe darky, nebylo tam snad nic za min nez sest stovek, a musim rict, ze jsem z toho byla dost nesva. Tak kdo vi, jaka je norma.
Gatita syn dostal dárky v hodnotě tak do 300 od kamarádů, jak píšeš malé lego, kartičky Pokémonů,... Z drahých dárků bych byla taky nesvá.
Zuzuli zeptej se rodičů, co by holčičce udělalo radost.
Tabea to je prave trochu komplikace, ja na ne nemam kontakt, jen pozvanku, kde a kdy je oslava, kterou nam nechali v satne v policce. A ve skolce se nepotkavame, holcicka chodi az po nas a po obede domu. Znam ji jen z vypraveni ucitelky, ze s nasi malou jsou strasne kamaradky a delaj ve tride bordel ![]()
Evaeva asi nejake ty sponky a koralky zkusim, propiska me nanapadla, diky za tipy
Gatita ja orave nic moc draheho nechci, prave proto, ze je vubec nezname a ja netusim, co maji nebo nemaji.
Zuzuli tvoje dcera by mohla aspoň vědět, jestli má ráda růžovou a jednorožce nebo tak
Syn neví nikdy nic
Zuzuli ja bych taky dala neco maleho-zviratko typu schleich, hezke pexeso nebo cerny petr, trpytivy doplnek - v sinsay a podobnych obchodech maji mraky ruznych "kabelek", celenek a podobne.
Zuzuli aha, já znám jen pozvánky, kde na sebe jeden z rodičů napíše telefon a prosí o potvrzení účasti. Tak když potvrzuji, rovnou se ptám, co by si oslavenec přál.
Šárčina extraverze dostoupila vrcholu. Po příchodu do šatny před bráchovým kroužkem obešla všechny (shodou náhod) maminky v úseku laviček, kde jsme se usadili, každé řekla tou svou řečí "ahoj" a nastavila dlaň k plácnutí si.
Zuzuli já mám na podobné příležitosti nakoupené nemjaké levnejší tvořivé sady s těma lepícíma třpitivýma samolepkama, vyškrabovací obrázky, nějaké zajímavé omalovánky - teď třeba máme sametové nebo s flitrama... Nebo malel balení hey clay, to teď dceru hrozně baví a ty video návody mají fakt promakaný ![]()
Potrefenáhusa hele já zkusila znovu změřit syna a vyšlo mi číslo o velikost jiné. Tentokrát jsem mu napatlala nohu a obtiskla ji. Dneska jsem ho teda vzala do obchodu s barefoot co je vedle malování, kam chodíme. S nadějí, že mi ho pomůžou přeměřit. Pani ochotně vyskočila, že jdeme na to. A přinesla měřidlo které velmi jasně řeklo, že jeho velikost je 21-22 a na šířku se přece kdyžtak teochu zmáčkne
Tak jsem zase vycouvala a na vinted objednala široké Koely.
MPLee včera jsem se málem pohádala s prodavacem ve sportu. Sofustikovanym meridlem zjistil, ze syn má na délku vel. 26, šířka 115 mm. Ja mu hned říkala, ze má podat 28, ale byl urputný, že lyzaky nemůžou byt větší. No, když se dělají v šířce 104 mm, tak se do nich syn vůbec nedostane, nebo za 5 min. trpí. Takže v jiném obchodě jiný mladý muž na zadost o 28 stejně raději donesl i 27,5, protože lyzaky nemůžou být větší
. Pak teda tu 28 vydal a následně objednal z jiné prodejny 28,5
.
Makara kdo to proboha říká, že lyžáky nemůžou být s nadmerkem? ![]()
Akorát v tom člověku omrznou prsty. Jen málo pruseru je horších než malé boty v zimě.
kazdej prodavač ve speciálce říká, že v nezapnutém lyžáku se ma palec dotýkat botičky. Pro normálně širokou nohu s delším palcem ma pravdu, protože zapnutím se ti ta noha posune od 2 Cm dozadu a hned máš určitý nadmerek. Ale u nohy široké, se stejně dlouhými prsty si tu dostatečnou šířku bot pro nejširší místo nohy musíš nahonit prostě delší botou.
Zuzuli koupila bych nějaký to holčičí smetíčko, nějaký serepetičky do vlasů, prstýnky, korálky apod. Jestli se kamarádi s tvou dcerou, bude z podobného těsta :)
Nebo nějaké to vyrábění, samolepky, skrabaci obrázky... Můj syn měl teď největší radost, když jsem mu koupila zásobu různých cetek na tvoření. Třpytivý chlupatý drátky, bambulky, plsť v pastelových barvách, kotouč oboustranné lepící pásky, zlatý drátek, mrkací oči s řasama... Všechno z OC Šestka z Actionu dohromady asi tak za stovku ![]()
Edit: jo a kdyby náhodou hru, tak ultimátní malej dárek jsou od Djeco Čarodejky - Diamoniak, pro kluky totéž v pirátském, Piratatak.
lyžuji 40 let a toto slyším poprvé, hlavně pokud jde o dítě. Pochybuji,že v lyžáku velikosti 26 se vyrobí 2cm místa. Podstatné je, aby tam ta noha držela, ale to neznamená, že ve špičce vadí prostor.
Jiná věc jsou závodní boty, ty musí sedět úplně přesně, ale v těch nikdo netráví celý den.
continuity jsem ráda, že to píšeš, protože mně u lyžáků taky přišlo, že klidně můžou být větší, hlavně aby držely na noze. Mluvím o rekreačním lyžování samozřejmě.
continuity počkej, moje dítě
je už dospělé, takže už kupujeme lyžáky "napořád". A že jezdí dobře a docela rychle, tak sportovní a ne turistické, ale zase aby v nich celý den vydržel.
edit: píšu o Mondo velikosti, ne EU
edit 2: jo, jsem v nesprávném tématu
P
continuity to teď s oblibou říkají všichni prodavači. Tak jim odpovídám, že děkuji za názor, ale že si vezmu ty větší. Teď naposledy to cpali dceři. ![]()
continuity nejen děcko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články