continuityjá tomu věřím, že na tom někomu záleží, takže s učitelkami souhlasím, jenom naši kluci jsou v tomto takoví trochu mimoni, starší začal takové věci vnímat až tak po tom pátém roce, mladší bůhví jestli někdy. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noirjedna spolužačka dcery nosila ke svačině bramburky. Normální solené Bohemia chips.
![]()
My jsme hodně benevolentní, můžou/mohli by sladkosti i tyhle pochutiny v dost velké míře, ale někdy mi teda zůstává rozum stát.
Pinot Noir já prave vim, ze už se to jenom povali, ale necekala jsem, ze už v ty nejmladší tride školky to bude v tyhle míře
stran narozeninovych oslav nerikal nikdo nic
no a chipsy ke svacine-já už tím tady na hřišti viděla dvě různý ženský krmit děti ve veku tak rok (sedělo v kočáru) a 3 roky
Potrefenáhusajá si pokaždé, když svým dětem dovolím koupit si k obědu nějakou prasarnu, řeknu, že vždy může být hůř.
Takže před chvíli jsem rozkrajela k snídani Lebkuchen, protože vážně nevím, kdybychom ho jinak snědli.
Pinot Noir taky záleží, jak to kde funguje. Když akorát rozdají pytlík bonbónů, tak jim to nechybí. V té naší školce to fakt prožívají. Ale zase vím, že třeba ségra by to nechtěla.
Ta vaše dohoda je super. Protože když já sama jako jednotlivec klukům řeknu, že místo gumídků ponesou nálepky, tak mě pošlou někam
Mladší nesl domácí brumíky, ale když jsem pak viděla, že to dávají dětem při odchodu do ubrousku, přišlo mi to jako zbytečná komplikace oproti pytlíčku bonbónků, který ty děti jen tak mrsknou do skříňky.
Ty chipsy přivezla dcera z pobytu v Anglii. Dostávali je v rodinách k obědu i k večeři každý den Jsem to věděla, ze je to tam běžný snack. Ale 2x denně? Dceři to bylo lito vyhodit, tak jsme tu měli bramburkovoi drť z Anglie. Pravda, pestrost stravy byla zajištěna. Každý ten pytlik měl jiny design ![]()
continuity kamarádka učila na 1. st. romské ZŠ a říkala, že tohle je tam bezna denni svačina většiny dětí. Když to srovnám s rohlikem se šunkou tak je to cenově ústřel. A přitom, když si měly donést na nějakou akci penize nebo jen lístek na mhd, tak do školy ten den nedosly vůbec.
ta spolužačka měla mámu zdravotnici.
Já jsem ty sladkosti řešila i v první třídě, v družině pořád mají nějaké bonbóny. Syn šel v den oslavy s pytlíkem třpytivých samolepek, říkala jsem si, jestli nebude za mimoně a mělo to velký úspěch. Když jsem ho vyzvedávala, měly všechny děti třpytivý kotě na penálu, na obalu žákovské, některé i na tričku :)
Teď jsem zas byla velmi překvapená těmi vánočními dárky, co si děti losovaly mezi sebou. A na příští rok určitě nadhodim, že domluvíme nějaký limit a jestli by to mohly být spíš drobnosti. Syn dostal lego auto, ne žádný malý pytlíček z Alberta, ale fakt krabičku s policejním autem
my jsme kupovali spolužákovi Pokémony za asi 140 Kč a přišlo mi to až až. Jiná maminka taky byla dost zaskočená, že kupovali drobností jako prstýnky a sponky a dcera dostala velkýho drahyho plyšáka.
notna oni to maj myslím v UK i běžně ve školní jídelně k obědu
Lukasko to neje, dava tie sladkosti babke, takze mi to je jedno. Ale ked pred Vianocami mal jeden šiestak, značne obezny, na pitie 1,5 l Kofoly, tak som to komentovala.
notna Mi před bambilionem let dávali v Anglii ten pytlík chipsů k obědu taky (plus teda sendvic, jabko a pití).
Do školky se u nás většinou na narozeniny pekla buchta, ve škole dávají bonbony (většinou dostane každý jeden). Ale třeba u staršího narozeniny údajně neslaví, teda on určitě, jak ostatní netuším.
Potrefenáhusa nám to dali někde na cestách i k obědu v restauraci, místo hranolků normálně chipsy. Sice to tam napsáno měli, ale myslela jsem, že to budou jako pečené lupínky z brambor, ne na prasáka v misce solené brambůrky z pytlíku.
continuity hmm, tak možná matka často ve službě, dcera dostávala jen peníze na svačinu a řešila si to po svém.
letolet jo, je to stejný jako když jdu okolo nového mekáče na Synkáči okolo jedné, druhé, tam je narváno malýma děckama co jdou ze školy, si vždycky říkám kde ty peníze na to dostávají
Tyjo dávat samolepky nebo tetovačky je skvělý nápad! Loni jsem do školky pekla perníčky, auta, traktory, pejsky a kočičky, to prý mělo taky úspěch.
dzizisketa mně se to taky líbí, už se dá vybrat tolik hezkých. Djeco má i takové perforované, že je snadno rozdělíš. Ale kupovala jsem i archy obyč v papírnictví a rozstřihala to sama, třeba po dvou třech.
Moje děti třeba jednou nebo 2x do měsíce do KFC chodí. Nechci, aby tam jediné nemohly, když to mají přes polední přestávku jako společenskou událost. Oni si teda koupily se spolužačkou napůl hranolky a bezedný kelímek.
Co tím chci říct, že to nutně neznamená, že jsou tam ty děti denně. Z toho to nelze soudit.
continuity jako jo, já se tam už taky párkrát zastavila pro večeři když jdu pozdě domů a muž má noční, já proti hranolkám a hamburgru vůbec nic nemám, jen mě překvapilo to množství dětí a vím, že okolo jsou dvě základky.
Catherinne my tu máme u zakladky coop a Kebab, tak kolem poledne je tam narvano taky, já mám přehled, co kupujou v tom coopu a jsou to tuny junkfoodu a energetickejch nápojů, proste jakmile maj vlastní prachy, utracej je takhle, no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články