Karja Promluv si s mužem a rozdělte si to spravedlivě. A ty se obrň a když bude on mít na starosti holky, nepleť se mu do toho. Holky už jsou velké, nějaký ten diskomfort zvládnou. A ty se smiř, že to bude dělat po svém. s tím jsem já bojovala nejvíc, že to muž dělá po svém a já se mu do toho nemám plést, jestli to nechci dělat sama.
Potrefenáhusa myslíš, že ten výstřih na pupík nějak holkám ublíží. Jen budou mít vytahaná trika. Hele za pár let se holky budou hastrošit samy. Jsem kolikrát koukala, co si dcera vytvořila za kreace. Zlatý mužovo neladící nebo nevhodný oblečení batolete. A česat by se muž taky naučil. U nás to zvládl za týden. Odjeli spolu na hory a pod helmu nešlo nic jiného, než zaplést copy. Tak si ke snídani pustil návod na youtube a pletl podle toho :-) Každý ráno mě posílal fotku a byl tam vidět progres :-)
Jako já dělám chytrou, ale mě taky musel párkrát někdo nakopnout, abych se vzpamatovala. Dodnes si pamatuju, jak jsme na horách v manduce přendávali dceru od muže ke mně, protože chtěla. A kamarád mi říká A co se jí stane, když ji ponese její otec? A mě to najednou doklaplo, jak je to absurdní. Nebyla už mimino.