Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:25

Evaeva A on to má někdo jinak? V rodném listu to je jasně napsaný a má to i s kulateým razítkem, teda myslím. Já teda vůbec nechápu, co poslední 4 strany řešíte, ale na noční jsem poslouchala podcast s nějakým chlapem, Restart muže? A prej se dneska tatínkům domů vůbec nechce, protože tam čeká furie, no objevil Ameriku, ta tam byla teda i za nás. Hahá. :D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:40

Kokoska Evaeva tak muž má svoji firmu, takže bohužel mentální zátěž má i po pracovní době. Plus ty veči okolo bydlení a auta - objednar do servisu, sehnat opraváře atd taky nemůže dělat v pracovní době. Samozřejmě jsem ráda, když odpoledne přijde domu a jsme na děti dva. Ale když se to nestane, tak mi to zas tK nevadí. Ted, ne dneska když mám v prstu 10 stehů  

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:44

Kan tak já třeba měla doma tři děti, psa a workholika co byl v práci min. 12 hodin denně, pak už teda workholik nebyl, děti zůstaly a psa jsme měla ve střídavce.

Jako přežila jsem, to není stížnost, dalo se to. To co se tady čtyři strany řeší mi přijde jako pohoda. 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:47

Kora 

Tak člověk přežije leccos, ale to neznamená, že to jinak nejde.

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:52

Šárce jsme koupili plyšového psa, poslední týdny si pořád půjčovala bráchovy dva bígly, ale on je samozřejmě ne vždy chtěl vydat. Takže pejsek s námi už absolvoval spoustu věcí, včera s námi byl vyzvednout Rostíka ve školce a dnes ho Šárka vzala na hřiště a hezky ho tam pohoupala a svezla na skluzavce. Naštěstí ho dobrovolně odložila do kočárku, než šla na písek

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:57

MPLee proto jsem psala jak kdy. Nynejsi muz to ma taky od rana do vecera, mit male deti, vim, ze by to vic bylo na mne. Ale mne teda materska nevadila, ja jsem mela celkem pohodove deti, taky jsem dost introvert, tak mi nechybely ani ty spolecenske zalezitosti. Horsi to bylo s nastupem do prace, kdy muz nejak nepobiral, ze se zmenenou situaci by mel zmenit pristup a vic se zapojit. 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:57

MPLee ses železná žena, mne by ty aktivity zabily i bez dětí 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:01

Kora Právě, já mám v práci samoživitelku, která neví co zaplatit dřív, jede svoje + přesčasy, aby to utáhla, tam teda se asi potkala mentální i s tou fyzickou zátěží. Každopádně je jí lépe bez chlapa, no.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:06

Já hlavně úplně miluju, když si někdo postěžuje, že chce mít kvalitnější život, než aktuálně má, tak hned někdo přispěchá s tím, že my jsme to měli těžký a taky jsme nekňourali. Čekám, kdy někdo vytáhne, že dnešní ženy mají sušičky.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:09

monis přesně 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:11

monis a jednorazovy pleny! Anebo jeste "chtelas deti? Tak mlc a starej se, nekdo je mit nemuze a jak by byl rad"

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:14

711990 argument s plenama a mikrovlnkou slycham casto, ale ten druhy!  To je teda hodně wtf

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:15

MPLee to je klasika, proste mas cos chtela a nestezuj si:D btw jak se ti podarilo rozrezat si ruku na 10 stehu? A nemohlas tam zustat dyl nez 2h?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:25

MPLee jo, muž naštěstí nepodniká, ale taky nemá práci na osm hodin a pak padla a čistá hlava. Večer otvírá notebook skoro každý den. Já si vlastně nemám na co stěžovat, on by si to se mnou nevyměnil, váží si toho, co dělám já, a já bych rodinu nezajistila. Což ale neznamená, že mně to někdy neštve

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:26

monis 

Přesně! Akorát k matkám je takové chování společensky přijatelné; napsat něco ve stylu "je to tvůj rodič, tak buď zticha a starej se" třeba ve stěžovacím vlákně nikoho nenapadne. Naštěstí teda!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:27

dzizisketa to je hezké! Asi bude potřebovat ještě jednoho, aby jste mohli mít jednoho venkovního a jednoho domácího

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:51

dzizisketa Dcera takhle jednu dobu tahala ven plyšovou rybu a aby ji neušpinila, tak jsme ji ven nosili v lock and lock krabičce jako v akváriu :o)

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:57

dzizisketa je jasne, ze kdyz se rozhodnes pro deti, jsou s tim spojene urcity zalezitosti. Muzes se taky rozhodnout, ze deti nechces. S rodici je to trochu jine.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 14:20
Offline Kora
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 14:38

monis 

To asi bude na mě, odhaduju. Svůj život považuju a vždycky jsem považovala za kvalitní. 

Nikde neříkám, že jsem to měla těžký, ani omylem. Žádného svého rozhodnutí nelituju. Děti měly hezké dětství, rodina byla finančně zabezpečená, ať s mužem nebo bez něj. 

Takže jsi trochu mimo.

Jen mi tady to kolektivní pofňukávání přijde úsměvný. To je celý.