Potrefenáhusa no hele ani ne. Leda bych ho držela na natažených rukách, aby mohl žrát všechny ty věci, co mu nedovolím, viset na sušáku.... Eventuálně bych ho mohla držet deset centimetrů nad zemí tak, aby dosáhl na věci, ale měl pocit, že ho chovám. Rozhodně bych neřekla, že hledá kontakt, spíš se nudí. Pochodování po bytě ho teda zabaví, ale mně moc ne
Co ti na těch miminech přijde tak super?![]()
Vše o těhotenství a dětech
Když o tom tady tak přemýšlím, tak nejvíc mi vadí asi to brzké vstávání a že ten dlouhý dopolední spánek je dvakrát přerušený. To by si mohlo sednout. Díky za tohle místo, pomohlo mi to.
Evaeva skóre vstávanie o 6? ![]()
Já si milosrdně nepamatuju skoro nic, jen ze když jsem měla se synem na moje narozeniny prohlídku v 6 týdnech v 8 ráno a on ve 2 v noci ještě nespal, tak jsem hrozila, že ho vyhodím z okna. Ale byly zatažený venkovní rolety a jednou rukou bych je nevytáhla, takže přežil.
A pak, když v 10 měsících začal chodit do jeslí a já po měsíci do práce, tak si pamatuju, jak říkám jiný matce, že byl v noci zas 10x vzhůru. Jako poslední si pamatuju, jak manžel v dceřinných 7 týdnech na měsíc odcestoval, syn večer usínal v deset, ona brečela a brečela...
letfenixa ano! Žádné z mých dětí nevstávalo tak brzy. Mám přece dovolenou, ne?
(On by si pak nejradši šel znovu lehnout v půl osmé. To jsou dokonce kluci ještě doma.)
Tabea jo máš pravdu, to jsou skutečné starosti
letfenixa ano! Žádné z mých dětí nevstávalo tak brzy. Mám přece dovolenou, ne?
(On by si pak nejradši šel znovu lehnout v půl osmé. To jsou dokonce kluci ještě doma.)
pohybuješ se na tenkým ledě ![]()
Evaevato dělala i starší. Ona se vůbec nechtěla chovat ve smyslu tulit. Zásadně surikata, aby videla. Od narození naspala přes den tak cca 5 hodin, zbytek času potřebovala nějakou animaci.
Si pamatuji, že jednou spala tři hodiny v kuse a mě chytala panika, jestli zije. Zrovna byla na návštěva kámoška z Jipu a ta mi řekla: co řešíš, vždyť je růžová.
Jenže to dítě v životě nespalo tři hodiny v kuse.
Tabea já vím. Ale myslím, že kromě roku a půl po narození mladšího, to dovolená byla. A v šest jsem nevstávala nikdy ![]()
continuity tyjo přesně. Syn takhle jednou usnul na víc než dvě hodiny a já do něj chodila šťouchat jestli je teplej a dejchá ![]()
![]()
Ale musím se podělit o svou radost, jsem na sebe dneska velice pyšná. Dostali jsme pochvalu na prevencí u zubaře, že má perfektně vyčištěné zuby a že se nemusíme objednávat ani na hygienu, že tam není co víc čistit ![]()
žluťásek To tedy klobouk dolů za takovou pochvalu.
Tak já si trochu postěžuju, my jsme dostali sprďana na zápisu do školy. Teda my rodiče, dcera prej všechno hezky ví a umí, ale my rodiče s ní musíme cvičit výslovnost, protože tu má špatnou. Což teda nepopírám, ale vzhledem k tomu, že na logopedii chodíme a doma cvičíme, knížky čteme a hodně si povídáme, už fakt nevím, co bych s ní ještě víc měla dělat.
DruI no cvičiť, predsa!
žluťásek wow ![]()
My dostaneme sprdung u zubarky, na očnom a ešte som zvedavá na endokrinologiu ![]()
Tabea tak!
Tabea Lukasko večer zaspaval skoro, ale keď sme išli raz na poradňu, tak v 7 až 9 mesiacoch, už neviem presne, vtedy sa zobudil 3.20 a zaspal práve až cestou na poradňu v kočíku.![]()
letfenixa No jo, jenže cvičit s ní víc než cvičíme už je zase kontraproduktivní. Ona se umí fakt slušně seknout ![]()
Starsi prespal noc od troch mesiacov a to jedine ho zachranilo od babyboxu a mna od psychiatrie. Kvoli refluxu nespal cele noci, to bolo nieco tak strasne, ze sa mi zviera zaludok pri kazdej spomienke. Spala som vkuse max hodinu a pol, potom dalsie dve hodiny hore a tak dokola cele noci. Bleh.
DruI ja furt riešim (ne)jedenie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články