Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 09:54

Myrtila natož, aby měli klučičí klobouček akorát samé tvrdé kšiltovky od velikosti 68

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 17. května 2024 10:14

Evaeva S kloboučkem jsem kdysi uspěla v HM, měli i mini velikosti, ale už je to pár let. Syn ho teda odmítnul nosit, klasika

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 10:22

Myrtila mimino zatím neprotestuje

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 17. května 2024 10:30

Tabea u nás bylo málo dětí a hodně učitelek, tak se pořádek udržel ale neměli roli, každý vytáhl 1 ubrousek, osušil, hodil do koše a šel.

Ale to česání, to je noční můra. Dcera se česat vůbec nechtěla, teď v tom nějak nalezla zalíbení, ale musí to dělat sama, a chce chodit v rozpuštěných vlasech jediná výjimka jsou sporty, to musí mít vlasy sepnuté, ale zas akceptuje akorát obyčejný culík. 

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 17. května 2024 10:37

EvaevaPotvrzuju, že v HaM měli chlapecké kloboučky, ale syn ho taky odmítal nosit. Teď je ochotný si nasadit kšiltovku, ale jedině pokud už jí má na hlavě velká ségra :o)

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 17. května 2024 10:38

rysamona Ta menší má ted mikádo, takže tam jsou to minutový položky, s tou starší se mi podařilo ji přimet trochu ostříhat, kdyby měla vlasy metr, tak se jdu snad už picnout a to ona by určitě chtěla!:-D

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:17

Mohučanka Evaeva Karja no ale kdo by ty holcicky cesal? Nebo jako nevim kdy by se to stihalo? U nas nosej vsechny neco zapletenyho nebo maj ty kratky mimini vlasy jako kluci, prece ucitelka nemuze cesat vsem holkam culiky? 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:24

711990 U nás teda některé děti hřebínky mají v poličce, ale jako z vlastní iniciativy. Jinak na spaní, pokud mají nepohodlný učes, třeba vysoký culík, tak si to sundávají a pak učeše paní učitelka třeba culík znova. Ono jí to ve výsledku vyjde na 3 holčičky, nebo možná i žádná, předškolačky se češou samy. Přečesáno od učitelky přišly moje děti třeba tak 10krát za celou dobu. Podle mě ten hřeben je zamýšlen pro ty děti, že si to samy projedou.

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:29

Nase vnucky i od manzela maji dlouhy husty vlasy, krome Adelky, ta ma zatim jeste takove detsky jemne a teprv ji to zacina vic rust. Ale cesat jednu kazdou bez rozdilu je strasny, kdyz u nas prespavaj. Vetsinou to skonci jednoduchym copem do gumicky. Adelka se zurive brani sponkam, snese jen to, o cem psala Karja jako o hroznem ucesu, takovou tu palmicku nahore pricvaknutou dozadu sponkou, v tom jedinem miste si to nerve z hlavy.

Offline rysamona
1108 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:29

Karja dcera svolí ostříhat maximálně konečky jednou za dva roky

A co ze školky, ona i ze školy, z družiny chodila s neuvěřitelnýma ucesama. Česaly holčičky i u itelky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 11:35

711990 u ségry ve školce odpoledne česaly paní učitelky, když holky chtěly. Oni už nemají řízenou činnost, takže paní učitelka si s nimi vyloženě hraje. Tak někdy asi češe. Dělaly krásné účesy.

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:40

Kokoska Hahaha, uf, ještěže je to pryč! Ona to teda nenosila přicvaknutý, takže to na pětiletém dítěti fakt chceš. No ted se češe sama, takže je to dost dost ledabylý vzhled:-D. Ale moje děti na tu parádu moc nejsou, ony to jako vůbec neřeší, že jsou někde špinavý, rozcuchaný vůbec. Celý to berou jako proceduru otravy navíc stejně jako zuby!

Online dzizisketa
8939 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:46

Karja 

Šárka se nechá rozčesat,to jí nevadí, ale z účesů zvládne culík, maximálně dva, a to si pak ty gumičky několikrát za den stejně serve, ovšem ostříhat se nechce nechat, to je kombinace na moje nervy

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:49

dzizisketa Já teda naší Julince rovnou nahlásila, že pokud nebude spolupracovat při česání a hlavně mytí hlavy, tak stříhám, ať chce nebo nechce ;o) Ale to už byla starší a nechala se přesvědčit. Ale teda kratší vlasy jí slušely víc. Teď má nějakou obsesi na to nechat si narůst vlasy pod zadek.

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:58

Karja Adele je fuk, jak vypada, je jeste malicka. Ale spinu snad ma primo rada, jak vypadala, kdyz jsem za nima prijela na chalupu... a minule s detma byl venku muz asi na pul hodiny, kdyz byly u nas,  a vratila se s hlavou posypanou nejakyma kouskama travy, ale jako by to melo nejaky hacky ci co, spis seminka z neceho. Vubec to neslo vycesat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 12:06

DruI to platilo i u nás, do té doby mikádo a ofina. My máme taky vlasů na tři hlavy. Já to dotáhla nejdál po lopatky, ale malá ségra je má po zadek. Teď už se teda taky češe sama.

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 12:14

To klucici oblečení vám přijde, protože nemate holku! 
ale uznávám, dinosaury maj holky mnohem lepší :-) 

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 17. května 2024 12:15

Evaeva Já mám staršího bráchu, takže jako malá jsem chtěla být nakrátko stejně jako on :o)

Online dzizisketa
8939 příspěvků moje polička 17. května 2024 12:44

DruI 

Já se jí to taky pokouším vysvětlit, ale ve dvou letech zatím zbytečně

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 12:58
Reakce na Zina:

Potrefenáhusa Podle mě tím to bude, ona je dobře stavěná v původním slova smyslu, nám to vyhovuje, protože je dítě jak nudle. Ale jednu nevýhodu mají i u nás, a to že v tom dítě párkrát spadne a má díru na koleni, takže nat y městský výlety ok, ale ve školce vždycky vydržely tak 14 dní.

​já teď na jedny prodreny leginy nasila zaplaty ze dvou vrstev látky a surprise, surprise, dite si to odmita byt jen vyzkoušet, takže jsem skončila u prvního prototypu