Potrefenáhusa
(promiň)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Zkus ty záplaty ve tvaru kočičí hlavy, u nás to mělo úspěch. A nevybírala jsem moc kontrastní barvy, resp. barvu jsem raději konzultovala s dcerou předem.
Emi já už to zkoušela, z látky na zaplaty (kočky prošly, s kralikem jsem narazila), jen to vůbec nebylo trvanlivy, ty zaplaty jsou dost ausus
Potrefenáhusa Na pružné materiály ty klasické záplaty nejsou dobré. Používala jsem flíz, pruží dostatečně, netřepí se, bylo to za chvilku. A mívala jsem ty hlavičky nastříhané doptředu, protože legíny se na levném zátěžovém koberci prodřely skoro hned.
Emi zkusím tomu dát ještě šanci, protože fakt jen hořej
Teď mi volala dětská lékařka kvuli očkování...no tak jsem jí vyprávěla naší poslední návštěvu u ORL, no je mi uplně blbě od žaludku teď!
Karja Adele je fuk, jak vypada, je jeste malicka. Ale spinu snad ma primo rada, jak vypadala, kdyz jsem za nima prijela na chalupu... a minule s detma byl venku muz asi na pul hodiny, kdyz byly u nas, a vratila se s hlavou posypanou nejakyma kouskama travy, ale jako by to melo nejaky hacky ci co, spis seminka z neceho. Vubec to neslo vycesat.
Emi já je zkusila z ty nazehlovacky a to i po prisiti je spis k nicemu
jinak ty dvojity bavlneny máme docela osvědčený z teplaku, stav po dvou úplně/ částečně lezoucich dětech

Mohučanka Evaeva Karja no ale kdo by ty holcicky cesal? Nebo jako nevim kdy by se to stihalo? U nas nosej vsechny neco zapletenyho nebo maj ty kratky mimini vlasy jako kluci, prece ucitelka nemuze cesat vsem holkam culiky?
Můj nápad to nebyl, ze školky napsali, ať dovalíme hřeben, tak jsem tu udělala. Stejně jako kartáček na zuby a pastu.
To je vtipné, já teď dávala pryč tepláky a legíny po Viktorovi, tzn. po dvou dětech, a dvoje kukadlácké tepláky měly dírku, ale oni je oba velmi intenzivně nosili. Nejsou nejlevnější, tak měli v dané velikosti maximálně troje a točili jsme je nepřetržitě, a jak kluci nijak raketově nerostou, tak i dost dlouho. No a dvě dírky.
. Legíny ani žádné míň vytěžované tepláky nikdy neprodřeli.
Paradoxně víc trpí kalhoty teď v první třídě, manšestráky měly díru po pár týdnech.
Jak tu píšete, že je nějaké oblečení na pár týdnů, tak to teda vůbec neznám.
Pinot Noir podle me zalezi, jaky maj ve skolce koberce! Tonda nikdy nic neprodrel, protoze chodej ven a ve skolce nemaj takovej ten ostrej koberec, ale parkety:)
Pinot Noir Ono strašně záleží na tom, jak si děti hrají a na kvalitě koberců. Dokud byla dcera ve staré školce, měla občas na koleni dirku. V nové školce měla díry snad už po jednom dni.
711990 No já ti nevím, moje děti jsou schopné prodřít na kolenou i venkovní softshellky ;o)
Pinot Noir Junior taky nedělá díry, máme od nástupu do školky (loni v létě) čtvery legíny (Lindex), které točíme pořád dokola a furt vypadají skoro jako nové, ale ve školce není zátěžový koberec. My máme spíš problémy s fleky na tričkách, ale to tvoji kluci taky nedělají, jestli si dobře pamatuji.
Potrefenáhusa Ty nažehlovací fakt nejsou na legíny dobré. S teplákovinou nemám zkušenosti, flíz se osvědčil, tak jsem pak už nic nehledala. Držím palce, ať to nějak s dcerou vymyslíte.
Jimik naši dělají fleky na sedačkách, křeslech a stolech.
.
Radši bych brala ty flekatý trička. ![]()
![]()
Pinot Noir podle me zalezi, jaky maj ve skolce koberce! Tonda nikdy nic neprodrel, protoze chodej ven a ve skolce nemaj takovej ten ostrej koberec, ale parkety:)
já si taky ze školky prodřený oblečení nepamatuju. Podlahu měli dřevěnou, koberce jen místama. Zato teď dcera při jedný návštěvě skateparku prodrela fungl nový zimní leginy z HM na obou kolenou. Jen tak běhala a lezla na ty překážky.
Syn zase jednu dobu chodil ze školy s dírami na břiše. Třeba pět děr na mikině naráz....
V škôlke koberec mali, ale netuším aký typ. Nepredrel nikdy nič. Skôr vonku na softshellkach ošúchal kolená. Teraz má na jedných rifliach zelené kolená, mne to nevadí, nech sa hrá, ako chce.
A už ohyba obe nohy rovnako, poctivo leží na chrbte, dnes tu bol technik z ortopedie, čo mu korzet vyrobí, aj sa vrátil, ale proste aj najmenší, čo kedy vyrobil, je stále veľký.
711990 No já ti nevím, moje děti jsou schopné prodřít na kolenou i venkovní softshellky ;o)
mladší má kupu softschelek na chalupu, to je kus oblečení, který se u nás nedědí. Starší je teda velký ničitel, prodře i bundu, boty věčně děravé. Tepláky tolik neničí, protože je nenosí ven. Legíny většinou proděraví až ten mladší. Je pravda, že ve školce nemají zátěžák, ale normální koberec.
letfenixa to je skvělé, že to jde takhle pěkně
A ten korzet mu teda udělají menší, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články