Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 17:35

Evaeva áno, budú ho zmensovat a že najskôr v utorok príde, som pochopila, že v pondelok u nás nerobia, asi sú inde. Vyzeralo to ako prefabrikovane diely.

Následne mi doktorka povedala, že keď mu dajú korzet, na 2.den ideme domov.

L. sa s nikým nerozpráva, len sa usmieva, maximálne prikyvuje alebo krúti hlavou. Všetci sa mu prihovaraju, a on nič. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 17:44

letfenixa ty jo, tak to je docela fofr. Tak ať ho brzy máte!

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 17:50

Evaeva ďakujem!

Ten technik mi povedal, že korzet slúži na chodenie. Zatiaľ to vyzerá,  že bude ležať, alebo trochu chodit, ale rozhodne nebude sedieť. Časovo neviem nič. Možno už ani nenastúpi do školy

Online continuity
42929 příspěvků moje polička 17. května 2024 18:52

letfenixasedět určitě ne, to je i po operacích páteře nemožné. 

Porad se tam s rehabkou, jestli by nešel upravit třeba stůl, aby si mohl ve stoje kreslit. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 19:57

continuity vidíš, jeho oficiálny prac.stol je rastúci a sklapaci, možno to pôjde. 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 17. května 2024 20:04

letfenixa kamaradka nesmela po operaci patere sedet 6 tydnu. Mela povolenou chuzi s berlemi, stani a lezet mohla jen na zadech. Taky nesmi zvedat a nosit nic tezkeho. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 20:12

Ginger našťastie môže ležať aj na boku, a že by mohol aj na bruchu.

A teda choroby doteraz sme zvládli s minimom času pri telke a telefóne, tak teraz max času s youtube a minecraftom

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 18. května 2024 16:45

Dcerka dneska zakopla a spadla na oblicej, narazila si dolni jednicky a dvojky, trochu se ji kyvaji. Byli jsme na pphotovost, na trhani nebo jiny zasah na zubech nebylo, ma se pockat, hlidat je a pri trose stesti vydrzi do vymeny. Dva tydny ma ale jist jen kasovitou stravu, nekousat na ty predni zuby. Neresil nekdo neco podobneho? Jak se to resi ve skolce? Samozrejme pocitam s individualni domluvou s ucitelkou, aby ji nedavali treba pecivo, ze tam donesu kapsicky, ktere by ji dali misto svaciny. Klidne s papirem od zubare. Ale asi si ji ted nemuzu nechat dva tydny doma proto, ze nemuze jist rohlik

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 18. května 2024 16:50

Napíšem vám naše raňajky a večere. Sme tu od stredy podvečera, to už samozrejme nárok na stravu nebol. Raňajky: 2 ks biele rožky, 1 ks balené minimaslo, to je vždy, a k tomu balena sunk.salama, alebo 1 jogurt alebo 1 syrokrem. Zajtra čakám 2 ks vianocky, minimaslo a minidzem. Večera: z 3 dní zatiaľ 2-x suchá, tj 4 krajce chleba a buď miska mäsovej paštéty (robenej) alebo dnes balenie pomazankoveho masla . Obedy sú celkom ok, aj dieťa ich celkom je. On má nárok na stravu a ja si nedoplacam, lebo načo. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 18. května 2024 16:52

Zuzuli a nemá mať aj kludovy režim?

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 18. května 2024 17:02

letfenixa ne, nic takoveho nerikali. Ma to nastesti jen narazene, pry ji to uz neboli. Mimo tech volnejsich zubu nema zadnou modrinu nebo podlitinu. Kdyby ji to bolelo, tak ji klidne den dva doma necham, ale to neresi dva tydny kasovite stravy, aby ty zuby nejaky cas setrila. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 18. května 2024 17:12

Zuzuli tak už len sa v škôlke spýtať.  Naša škôlka by nespolupracovala.

Offline rysamona
1108 příspěvků moje polička 18. května 2024 17:43

Offline rysamona
1108 příspěvků moje polička 18. května 2024 17:44

Zrovna stojím za dcerou tak abyste věděly o čem mluvim

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 18. května 2024 18:18

Zuzuli nepomohlo by ty pečiva nakrájet na kostičky bez kůrky? Jestli jsou ve školce ochotný? 

Tyjo chudinka, ještě že to celkem dobře dopadlo a jsou to mléčný.

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 18. května 2024 18:41

žluťásek to je dobry napad. Ja se s nimi zkusim domluvit. Ted teda plakala i kdyz se pokusila snist malinu, tak uvidime, kdy do te skolky pujde.

Paradoxne zrovna vcera jsme byly na preventivce u zubare, pochvalili ji tam, jake ma hezke zoubky, a presne o 24 hodin pozdeji si je malem vyrazila.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:06

Zuzuli my sme podobne riesili minulu nedelu, starsi si narazil horne jednotky, nechala som ho jeden den u mamy, ale on mal aj opuchnutu peru a bol pomerne dost otlceny. Nasa skolka by tiez nespolupracovala. Druhy den uz isiel do skolky a je v podstate vsetko. Ale unho nevadi ak tie zuby vypadnu, uz maju rozpustene korene a tlacia sa trvale. Ako pise zlutasek, spytala by som sa v skolke ci budu ochotni jej jedlo predkrajat na male kusky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2024 19:20

Zuzuli ještě že má zatím mléčné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2024 19:25

Stalo se vám někomu, že vám dítě zvracelo po umělém mléku? Začala jsem miminu večer dávat kaši. Moc mu nejede a všimla jsem si, že po ní trošku zvrací. Kaše je rýžová, takže v ní bych problém nehledala.

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:25

rysamona wow, má je krásný!