Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:26

Zuzuli chudák, musí to moc bolet :-( 

Online Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:33

rysamona naše má na (skoro) čtyřletý hlavě takový, ale necesou se úplně snadno

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:36

Evaeva neskusala si mu spravit kasu s materskym mliekom? Ci by bol rozdiel. Mne sa to nestalo ale pocula som uz o tom, ked malo dieta problem s bkm. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:38

Zuzuli dala bych jí doma na svačinu nějaký tvarohový zmrzliny, něco jako Míša ve vaničce. Bude to chladit i jí to zasytí víc než jen ovo kapsičky. I do školky ty různý tvarohový kapsičky, tvarohacek, Termix... Jestli to teda jí. Kdyby nechtěli dávat do lednice z nějakých obskurních hyg. Důvodů, tak z domova do termotašky nebo domácí na lžičku do jídelní termosky, jestli máte?

Offline rysamona
1108 příspěvků moje polička 18. května 2024 19:45

Potrefenáhusa tak bych řekla že ve čtyřech měla něco hodně podobnéhovypada to krásně ale česat se nechtějí

Dcera má tedy vlasy hrozně tuhý, jako koňský žíně. Žádný účes nedrží a když chce trochu vlnitý tak to má moc natužený a slakovany a za dvě hodiny zase úplně rovný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2024 20:07

Mrakoplas já už bez elektrické odsávačky nic neodsaju:( On jako miminko hodně ublinkával, ale už to nedělá, mlíko jsem nevydařila. Ale té kaše fakt stačí tři lžičky, takže toho um fakt sní mikroskopické množství. Zkusím mu to udělat bez mléka, ale musím koupit jinou než tu rýžovou, ta je bez chuti. Když to nezabere, tak se na to asi vykašlu a budu mu dávat normální příkrm nebo přesnídávku, to jí hezky. Když ta kaše je tak pohodlná.

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 18. května 2024 20:18

rysamona Tak mi máme doma tuhle divoženku. A s česáním sice problém není, ale ať člověk dělá cokoli, tak to během chvíle vypadá neučesaně. Předpokládám, že až to začne v pubertě žehlit, tak si bude stěžovat, že se jí to během hodiny začne kroutit :o)

Offline rysamona
1108 příspěvků moje polička 18. května 2024 20:21

DruI jo jo, člověk chce vždycky to co nemá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2024 20:26

DruI to je teda vážně háro

rysamona vidím vlasy naší rodiny i jak píšeš o těch nedržících vlnách.

Online Pinot Noir
29845 příspěvků moje polička 18. května 2024 20:29

Zuzuli docela koukám, že se tu píše, že by školka nespolupracovala. Myslím, že v naší by rozhodně nebyl problém se na pár týdnů domluvit na vlastní stravě. V naší školce bych napsala email řediteli v kopii na učitelku a jsem přesvědčená, že tím by to bylo vyřízeno. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 18. května 2024 20:40

Zuzuli Uf, dopadlo to ještě dobře, snad už ji to nebolí. Normálně bych zkontaktovala školku, s tím by snad neměli mít problém přizpůsobit. 

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 18. května 2024 20:48

DruI něco podobnýho, jen kratší, má dcera a pokud nejsou v copu, tak fakt je za chvíli, jak když se česala před týdnem. V copu má teda kolem hlavy vlnitou svatozář a když navrhne tak ruličky. Jí se teda ty spodní ještě vlní o dost víc než ty svrchní. 

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 18. května 2024 20:53

Zuzuli dítě z rodiny takhle v asi 4 letech padlo a zarazilo si horní zuby do dásně. Takže je museli vyndat a byl bez zubů několik let. Naštěstí mu trvalý narostly krásný. 
Přeju princezně, ať ji to brzy přestane bolet.
U naší školky by mě vůbec nenapadlo, že by nevyšli vstříc. Kuchař by jí určitě jídlo projel mixerem a ještě by okolo ní běhal.

Držím palce, ať to není problém. 

Offline Karja
44601 příspěvků moje polička 18. května 2024 21:28

Jako ty vlasy jsou krásný ale upřímně moje první reakce na rysamona fotka byla ,,Ježíši Kriste,, :D:D:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. května 2024 21:46

Evaeva aha, tak to by som skusila bud bezmliecnu alebo s nejakym speci mliekom. Ale to je zas skoda cele kupovat. Hipp kedysi (mozno aj teraz) predaval um aj v sackoch na jednu porciu, take keby mali vsetky! A iny prikrm uz skusal? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2024 22:15

Mrakoplas jojo, k obědu má maso+zeleninu a odpoledne nějakou ovocnou přesnídávku, to v něm oboje zmizí ani nemrkne. On jí pěkně, i na tu kaši se vždycky těší (do lehátka ho dávám jen na jídlo, tak to pozná), ale vůbec mu nejede a evidentně mu ani nedělá dobře. Zkusím koupit chutnější kaši a udělám jí bez mléka a uvidíme. Speciální mléko budu řešit když tak později, zatím má kojení dost.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. května 2024 22:40

Evaevaboze jak to leti, ved sa len teraz narodil, kedy toto uz stihol?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. května 2024 22:45

Potrebujem kupit detom do izby koberec. Hraciu podlozku som kvoli jej stavu uz vyhodila. Ale detom furt nieco pada z ruky alebo musia akutne dacim buchat o zem . Aktualne sa tej susede pod nami ani necudujem, ze nas nenavidi. Nemate dakto tip aky a kde kupit? Potrebujem co najvacsi a najnizsi, najlepsie bez vlasu.  Najoblubenejsia hracka je u nas drevena vlackodraha a rozne ine kolaje a cesty, to moc s kobercom nejde dohromady. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2024 22:50

Mrakoplas no jo, letí to. Už je mu sedm měsíců a hlavně začíná lézt a tady to začíná být teprve prdelS mladším to tady asi pořádně rozjedou, řekla bych, že zatím to byl slabý odvar to, co předvádí ti dva starší.

Koberec máme z Brena, ode zdi ke zdi, ne kusový. S nízkým vlasem, takový šedomodrý, barva je to až moc dobrá, není na ní vidět ani lego

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. května 2024 23:33

Evaeva . Na celu izbu nechcem ale aj tak budem musiet ist do metraze, premerala som hraci priestor by oko a je to  cca 4x2 metre. Ale nic ma na nete nezaujalo. Inak roztahanu drahu mame bezne cez chodbu az do kuchyne. Vraj preto, ze sme im dali tu najmensiu izbu! Je samozrejme najvacsia, ma 6x3.5 m