Mrakoplas my měli takovej ten klasickej se silnicema, myslím 1,8x2m. Je barevně divokej, ale koleje se na něm stavěly dobře.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas
naši mají taky největší pokoj, dokonce v něm nemají ani postele a stejně je to kolikrát málo
Evaeva já jsem to s tou kaší u starší nelámala přes koleno a poté, co jsem vyzkoušela 3 značky, jsem rezignovala a dělala jí k večeři taky maso a zeleninu. Mlíko pila z flašky, takže nutit tu kaši jen kvůli nějaké tradici, když jí nejedla, mi přišlo zbytečné. Nakonec mi to maso a zelenina přislo i výživově hodnotnější.Jakoukoli kaši s výjimkou bramborové nepozře dodnes.
Mohučanka oba kluci právě kaši milovali. Lámat přes koleno to nebudu, ale dost mi vyhovuje, jak je to za tři minuty hotové. Pak jí i snídali, dlouho nechtěli žádné pečivo, hlavně starší. Co se týče výživových hodnot máš pravdu, ale zase jiné sacharidy skoro nemá, možná něco v té přesnídávce.
Evaeva a nominal kaše?
letfenixa kupuju nějaké dm. Myslíš, že to bude rozdíl? Ale mně hlavně přišlo, že mu nesedí to um, tak to chci zkusit bez něj. Kojím ho pořád dost, tak příjem mléka honit nemusím.
Evaeva Ty nominal jsou opravdu chutný, ty z dmka se u nás nikdy neujaly. Nominal jíme i s mužem, jsou chuťově úplně jinde.
Len mně chutnají i ty z dm
(vyjma rýžové, ta je bez chuti) a kluci po nich jeli jak diví. Ale mně šlo hlavně o to UM, předpokládám, že neblije po rýžové kaši.
Mohučanka oba kluci právě kaši milovali. Lámat přes koleno to nebudu, ale dost mi vyhovuje, jak je to za tři minuty hotové. Pak jí i snídali, dlouho nechtěli žádné pečivo, hlavně starší. Co se týče výživových hodnot máš pravdu, ale zase jiné sacharidy skoro nemá, možná něco v té přesnídávce.
Dcera nedává tu konzistenci lepivou, když to naředím presnidavkou nebo jogurtem, tak ji to nevadí, dávám k snídani. Nicméně taky si myslím, že kaše není potřeba, k večeři má to, co k obědu.
Allysa no jo, jenže než se ohřeje ta zelenina-maso trvá to věčnost. Když přijdeme po půl sedmé domů a potřebujeme všechny děti rychle nakrmit a nastrkat do vany, aby v půl osmé byly v pyžamech, tak se každá minuta počítá
A časem bude potřeba něco k snídani. Jinak kaše jako taková potřeba není. Mně šlo ale hlavně o to, že po tom trošku blinká, takže hlavně o to UM. Časem by mu ten mléčný chod mohl chybět ![]()
Mlíko do lahve mu dávat nechci (ani teď ani jindy).
Evaeva malá taky kaši miluje. A Nominal mám teda ráda i já, dělávám jí ráno kotlík a podělíme se. Starší když to vidí, tak napodobuje blinkání ![]()
A dělám to s rýžovým mlékem Topnatur.
Evaeva A zkoušela jsi už mléko i v jiné formě, nebo jenom to UM? Třeba mu nesedí ten konkrétní produkt.
Mohučanka kluci už kaši taky nejedí. Ani tu klasickou vařenou s kakaem. Zbylé po dětech jsem dávala ségře, taky už je nechtěli ani s grankem.
Myrtila já mlíko jím. Jinak ještě mléko neměl, ale doufám, že to bude jen to um, proboha.
Evaeva No, tak to by už snad bylo vidět, kdyby mu vadilo všechno mléčné.
Kdyžtak já jsem synovi zavedla jogurt a pak jsem mu dělala kaši s vodou a tím jogurtem, zvláštní kombinace, ale chutnalo mu to snad rok, než se toho přejedl
kaše jsem teda střídala.
Myrtila taky jsem ty kaše dávala s jogurtem, koupila jsem asi 3 druhy z ruznyho zrní
obe děti si to s chuti daji tak 1x tydne, častěji to neprojde
Potrefenáhusa Syn to úplně miloval, pak jsem mu tam teda dávala i nějaké ovoce, ale i tak mě docela udivovalo, jak dlouho to jedl
Zato teď si dá tak jednou měsíčně krupičnou kaši, jinak žádnou nechce. Leda bramborovou s masem ![]()
Myrtila Jj. Bramborová je porad hodně v kurzu. Já do těch obilnych dávala i různý orechovy másla
Ja tie Nominal milujem, aj muž. Lukáško si teraz obľúbil od Gerber.
Evaeva Aha, no já to teda ohřevju v mikrovlnce, zamíchám, ochutnam a je to za 2 minuty, kaše k snídani dělám s mixovanym ovocem nebo presnidavkou a tím jogurtem, má to lepší konzistenci i chuť. Jinak jako ostatní doporucuju Gerber nebo Nominal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články