Potrefenáhusa Jj, ty jsem tam dávala taky, a nebo kokos. Ale už bych si na to asi nevzpomněla, kdybys to nezmínila, snad mi to zase naskočí, až to budu potřebovat ![]()
Vše o těhotenství a dětech
U nás byly kaše hodně oblíbené, dokud si jednou malý ze školky nepřinesl nějakou blicí nemoc a nespojil si to s nimi. Od té doby nejí žádnou a mně to docela chybí, bylo to jediný jídlo, který jsem do něj ráno dostala k snídani (od té doby nejí nic), a občas jsem se s tím zachraňovala, když jsem potřebovala superrychlou večeři.
Zina toto vylúčenie obľúbeného jedla v súvislosti s vracanim poznám až príliš dôverne ![]()
Allysa já to ohřívám ve vodní lázni, do mikrovlnky to moc dávat nechci. A vařím je. Mohla bych teda večer dávat skleničky, ale to leze do peněz a taky se bojím, že moje pak už chtít nebude.
Potrefenáhusa já u kluků taky střídala různé zrní. Chtěla jsem začít s tou rýžovou, že je taková nejlíp stravitelná. Nicméně jahelná nemá o nic větší úspěch a to byla s přesnídávkou. A vyblil jí taky
(ale zakuckal se, takže to asi fakt bylo tím mlékem). Tak nevím, jestli ještě zkusit špaldovou nebo na to prdět a zkusit to třeba za měsíc.
U nás byl největší kašožrout starší, snídal jí i večeřel denně skoro do dvou let, kdy začal akceptovat pečivo se sýrem a naše večeře. A kolik byl schopný toho spořádat a pořád byl za groš kudla.
Potrefenáhusa jaká ořechová másla dáváš? Malý ořechy ještě neměl, tak by bylo načase je zavést.
Evaeva Já bych se na to vyprdla, ale já mám extrémně blicí dítě a navíc malý a hubený, takže pokud by se mi po něčem poblila dvakrát, tak bych to odložila na později. Ale mě zase nevadí mikrovlnka a s klidem střídám domácí jídlo se skleničkou nebo ohřeju mražený přebytky, no.
Allysa jo, já mu to taky mrazím. A to pak právě rozmrzá docela dlouho. I to vaření něco zabere, už takhle mi přijde, že akorát škrábu mrkev
Ale u obou kluků se mi stalo, že měli období, kdy domácí nechtěli. Víš co, on toho sní dost. To máš sklenička přesnídávky ke svačině, miska oběda,... To by těch skleniček bylo.
On po té kaši zase neblikal nijak extrémně, jen ublinkl. Ale zarazilo mně, že to bylo po dvou lžičkách. Ale bez um toho snědl dost, akorát mu pak zaskočilo a šlo to ven. Ale to se stane klidně i po jiném jídle, ten dávivý reflex mají děti silně vyvinutý. On hodně blil jako miminko, ale to už přešlo. Nicméně když se přejí nebo tak, taky pořád trochu ublinkává.
Evaeva já ty kaše kupovala bezmlecny a dělala z MM, tak můžeš zkusit ještě to, jestli blije z kaše nebo z toho mlika v tom
ty másla v dm i jinde 100%, lískový, mandle, kešu i pak arasidy
Myrtila já si to nepamatuju už teď, co jsem vlastne všechno vařila, ale napodruhy to byla o hodně min raketová věda, vůbec jsem si nemohla vzpomenout, co jsem na tom napoprvy tak řešila, ono to pak jede nějak vetsim samospadem, i přešla docela brzo na vicemene stejný jídlo, jako starší dite (a my ostatní)
Potrefenáhusa já kupuju bezmléčný, ale svoje mlíko už neodstříkám, to bych musela mít elektrickou odsávačku. Dneska jsem mu jí udělala úplně bez.
Másla zkusím. Jednou jsem je koupila jako náhradu nutelly, ale to nešlo jíst. (Ale lžička do kaše bude ok)
Evaeva ono je to jedlý hodně, ale přesně po těch lzickach
Evaeva teď máme tohle

Ma úplne fascinuje čítať o mat.mlieku do kaše. Neodsala som nikdy viac ako 2 kvapky.
Potrefenáhusaha, tak přesně tohle jsme měli a nešlo to
Myslím jako na lžičku a do pusy. Ale koupila jsem nějakou lepší nutellu bez palmáče s míň cukrem a ještě to smíchala s tím máslem a to je dobrý moc. Ale malému to teda koupím do kaše nebo přesnídávky.
letfenixa ručně? Ručně jsem odsála jen na začátku, když jsem měla prsa hodně nalitá a dítě nechtělo pít. A taky jen trošku. Ale elektrickou to šlo v porodnici hodně dobře, tak si myslím, že by to fungovalo i teď. Ale pořizovat si jí nebudu ![]()
Evaeva Kdybys to chtela zkusit, pujcim
Mam fajnovou Medela, akorat ze odsaty mliko zase jen zavazi v mrazaku, flaska maly nejede. Ale inspiruju se a dostane to do kase![]()
Evaevajá bych mu klidně ohřála jídlo od oběda. Když to horké hned uklidiš do lednice, to riziko je minimální. Já jsem dávala i druhý den.
Na druhou stranu čumím s těmi s ořechy, to mi přijde v sedmi měsících hodně riskantní alergen. To se ty doporučení tolik změnily?
Každopádně to ditko má úplně jiné chutě, jak nic pořádně neznají, tak i jídlo, které se nám zdá bez chuti, je plné dojmu.
Pokud je kaše problém, ještě se nabízí chvilku vyčkat a zkusit jogurt, to jsme dávali docela brzo a docela dlouho mi to děti večeřely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY