Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 04. června 2024 22:03

L. sa teraz v jedle pochopiteľne zhoršil, keď len leží, ani nechcem vidieť to číslo na váhe

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 04. června 2024 22:04

U nás se večer vaří max. míchaná vajíčka, semtam palačinky nebo lívance, to asi jednou za měsíc. Teplé večeře nevedu, ani u nás doma nikdy nebyly, jako dostatečný považuju oběd v institucích .

Vadí mi, že večer nejíme společně, ale moc nevím jak toho docílit .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 22:07

Myrtila my je máme tak dvakrát do měsíce kluci teda sladká jídla můžou, to by jedli pořád 

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 04. června 2024 22:13

JankaM u nás doma se vařilo a z duše jsem to neznasela. 

Děti o nějaké večerní vyvařování také nestojí, mám třeba porci navíc od oběda a dojídá to zásadně muž. Takže teď je to tak, že si vaří děti, když něco chtějí. Třeba špagety se sýrem nebo hamburger, zapečenou tortilu, vajíčka. 

Online Karja
44623 příspěvků moje polička 04. června 2024 22:24

JankaM Zkus dávat nějaký hamburgery, to by mohli být všichni v 7 na místě:-D

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 04. června 2024 22:29

Karja jedině tyhle

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 04. června 2024 22:39

Evaeva My právě na ta sladká jídla nikdo moc nejsme, tak to trochu obcházím tím neslazeným, ale hutnějším tvarohovým těstem. Manžel si klidně ještě nastrouhá tvaroh navrch a párkrát za rok si je takhle užijem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 23:23

Myrtila muž sladká jídla taky nemusí, ale já i kluci bysme si dali všechna. Ale právě dělám akorát ty knedlíky a pak teda palačinky, protože třeba bramborové šišky se strouhankou k večeři není úplně to nejvýživnější.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 05. června 2024 05:02

Evaeva Zrovna ty šišky, když je sem tam dělám, tak jich udělám hodně, jedno jídlo je máme s mákem, to mám ráda já a chlapi to přetrpí, a další den ty zbylé opeču na pánvi a zamíchám do nich vajíčko a hrášek, to zase mají rádi chlapi

Offline Suya
příspěvků moje polička 05. června 2024 06:53

A to je zajimavy, ze muj zatim (klepu na drevo) stale dobrej jedlik vseho vcetne masa musi potreti na odbery kvuli snizenemu zelezu

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 05. června 2024 06:57

Evaeva opeceny bramborový šišky (z Lidlu) mi prijdou jako geniální jídlo, má to parmezan nebo s kysanym zelím.

Ale ty tvarohovy knedliky udělám, já ty sladký jídla taky nerada, ale tyhle s horou strouhanyho tvarohu teda moc, ale starší dite to myslím loni taky nejedlo 

v praci, když byly buchticky se šodó, tak to mizwlo jako první, hlavně chlapi si to nosili jeden za druhym, nechapu, mne se z nich navalovalo už ve školce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2024 07:08

Potrefenáhusa ježiš, buchtičky bych si dala

Jinak ty knedlíky (noky) dělám z tvarohového těsta a už ničím nesypu. Je to rychlé a vděčné.

Myrtila oni by si dali rádi. Ale po tom, co ve školce sní akorát přílohu, pak si dají banán, buchtu, nějaký ten bonbón a teda sladký jogurt, mi to nepřijde jako nejlepší jídlo.

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 05. června 2024 08:01

Evaeva ten tvaroh s maslem a cukrem je na knedlicich nejlepší, glykemická smrt 

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 05. června 2024 08:13

Synek měl jít dnes se školou na program do divadla, zítra na výlet a v pondělí spaní ve škole a večer měl co? Obě oči červené a zahnisané. Brečím za něj

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2024 08:46

Potrefenáhusa jo, je, ale ten dávám na klasické plněné knedlíky. Tyhle rychlé noky jen poleju rozmixovamými jahodami a trošičku pocukruju. V těstě už jsou dvě vaničky tvarohu, takže bílkovin je tam dost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2024 08:46

JankaM chudák

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 05. června 2024 08:48

JankaM u nás je dnes velká letní zahradní party s programem, soutěžemi, cenami atd atd., takže komu včera volali ze skolky, ze dítě moc bolí bříško s ma horecku?

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 05. června 2024 08:54

JankaM Pondeli uz urcite stihne, holka ted v patek ani neotevrela oci, jak je mela otekly a slepeny hnisem a v nedeli to uz mela dobry, antibioticky kapky zabraly hned.

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 05. června 2024 09:12

Tak aby se všechny děti nakazily - naše holky sežerou vpodstatě všechno, co se jim objeví na talíři. A zelenina mizí první. Neochotně se tváří snad jen u vařených brambor, ale když udělám kaši, tak jsou nadšené. Jsou takové jednotlivosti, jakože malá nechce jíst hrášek v risottu, velká moc nejí polívky. Ale tuhle jsem si upekla lilek a ony mi to snědly, starší i s ančovičkovou omáčkou. 

Problém je trochu u snídaně, jak je to brzo, tak se moc nechce jíst.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. června 2024 09:21

Mohučanka Nám by to nakažení se žravostí docela bodlo, u nás není sázka na jistotu nic, ani zmrzlina, tu si sice dítě rádo objednává, ale pak si třeba 5x lízne a už nechce (což mu samozřejmě nebrání ve ztropení epický scény, pokud ji odmítnu koupit).