Jakože dvoje boty do školy na tělocvik. ![]()
Copak jsem Rotschildova snacha, abych dítěti kupovala spešl boty, které si obuje tak 5x? (U nás se ještě do toho plave). Prostě vyfasly ubrousky, ať si je otřou nebo si braly boty, ve kterých došly do školy.
Jakože dvoje boty do školy na tělocvik. ![]()
Copak jsem Rotschildova snacha, abych dítěti kupovala spešl boty, které si obuje tak 5x? (U nás se ještě do toho plave). Prostě vyfasly ubrousky, ať si je otřou nebo si braly boty, ve kterých došly do školy.
continuity v první třídě si je asi neotře. Musela bych mu koupit jiné na běžné nošení, to by šlo, ale zase by to byly 3x dražší boty než kupuju na tv normálně. Reálnější mi přijde, že budou ven chodit třeba do konce září, pak je umyju a bude je mít dovnitř.
Evaeva no asi tak. Hele ono se nic nestane, i když je otře do toho pytlíku. stačí, když nebude mít v podrážce zasekle kamínky.
Já jsem jim řekla, ať je donesou domu v případě, když půjdou ven. To bude párkrát, ono občas taky prší, někdy mají gymnastiku v malé tělocvičně.
continuity u nas je predpis, ze maji mit do telocvicny boty s podrazkou, ktera nedela smouhy. U prvnaka/druhaka bych neuhlidala, aby sel v tech spravnych botach. Takze ma tenisky celorocne ve skrince, vezme je parkrat a jsou mu male. Ale vycitky nemam, u nas je vyuzije jeste mladsi dite. Jinak se mi to taky protivi, mit tolik kramu na vsechno, libilo by se mi vest deti k tomu, aby se neplytvalo, ale hlidani spravnych tenisek nezvladam.
continuity oni budou chodit na tartanové hřiště, z vlastní zkušenosti vím, že z toho není potřeba je ani otřít. Akorát skákání do písku je problém ![]()
No tak mu kup se jedny světlou podrážkou, ty může mít i venku. Jinak teda šmouhy nám naposled udělal rudlik. Tenisky si ani nepamatuji.
Mě se tohle prostě příčí a je dost zvláštní, když škola, která řeší, jestli vzít děti na konci roku na výlet, protože tři stovky jsou pro někoho příliš, zároveň vyžaduje troje boty + tuny plastových euroobalu. Řekla bych, že čím dřív se naučil tyto požadavky dítě odpružit, tím lépe pro něj.
U nás v první třídě taky na nějakém seznamu byly požadované dvoje boty na tělocvik, konkrétně sálové s nebarvící podrážkou a boty na ven. Takže jsem to vesele odignorovala a dosud se nic nestalo. Na tělák ve škole teda pořizuju obyč boty v decathlonu, ale i tak mi přijde pošahané mít dvoje.
U nás mají boty na tělocvik jenom jedny, převlečení na tělák jsem neviděla několik měsíců, u některých jedincůod září ani jednou. Připomínání nepomáhá.
Prosím vás, nemáte někdo doma hru Detektiv kočička? Nemohl byste mi vyfotit nějaké konkrétní karty svědků? :D Já je loni někde založila a za boha je nemůžu najít ![]()
![]()
MPLee Jestli stačí zítra, připomeň se. Máme odehrané první dva případy, vyfotím.
Evaeva ale prečo si myslíš, že prváci pôjdu von v teniskach od úboru? Naši normálne idú do šatne a obuju si to, v čom ráno prišli.
letfenixa protože tělocvik budou mít ve třídě a vchod na hřiště je úplně na druhou stranu než vchod do školy. Takže by šli do šatny, vzali boty do ruky a šli tou velkou školou na hřiště. To by jim z hodiny nic nezbylo. Navíc do školy můžeš přijít v lecčems, třeba ve fashion sandálech nebo kroksech
Mohučanka to bylo u neteře, my požadavky ještě nemáme, ale tam je to stejné.
Prosím vás, 5. nemoc...dnes je třetí den od objevení vyrážky na obličeji, mám se připravit na nějaké katastrofy? Dceři nic není...
Chytne to i mladší?
Mohučanka katastrofy nečekej. Chytnout to může, ale malé děti to můžou mít bez příznaků. U nás visí cedule s malými přestávkami už od Vánoc.
Evaeva díky ![]()
Mohučanka Ja bych byla v klidu, dvojcata mela patou nemoc o Velikonocich a krome vyrazky jim nic nebylo.
letfenixa protože tělocvik budou mít ve třídě a vchod na hřiště je úplně na druhou stranu než vchod do školy. Takže by šli do šatny, vzali boty do ruky a šli tou velkou školou na hřiště. To by jim z hodiny nic nezbylo. Navíc do školy můžeš přijít v lecčems, třeba ve fashion sandálech nebo kroksech
Bota jménem Melichar ![]()
Mimino vám vzkazuje, že nominal kaše je stejně hnusná jako ty ostatní a bude teda večeřet ovoce nebo zeleninu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.