Potrefenáhusa mně taky pomohla ortéza, snaha "neprolamovat" zápěstí do ostrého úhlu a Votaren.
letfenixa at je stále lépe a lépe!
žluťásek lodka paradni!
Potrefenáhusa mně taky pomohla ortéza, snaha "neprolamovat" zápěstí do ostrého úhlu a Votaren.
letfenixa at je stále lépe a lépe!
žluťásek lodka paradni!
Evaeva ach jaj, tak bodaj by to bolo len na 2 týždne!
Adina aké ortezy? Ja som si práve v balikoboxe vybrala nejaké, lebo som to doteraz len fačovala.
Adina vďaka. Ja som si kúpila také tie gumové, mňa to bolí hlavne na prostrednikoch a za nimi, nie až tak zápästia, zatiaľ teda.
letfenixa to určitě! Nechápu, jak to zvládáte![]()
Mimochodem syn už s tou jednou rukou sjíždí na hřišti tyč na šplhání
Včera říkal, že to vůbec nemá smysl, aby chodil ven, že stejně nic nemůže![]()
Potrefenáhusa som to podcenila, kočík 8, doska tak 3, plus dieťa 17.
letfenixa nas tank vazil 20 kg plus dve cca dvanactikilovy deti. Se nedivim, ze jsem od doby, co jsme zrusili kocar, pribrala pet kilo, denne jsem tuhle zatez tlacila zhruba deset kilometru.
Evaeva já si nedávno vymyslela supet výlet z Rokytnice do Harrachova pesky, 2 mamy a 4 deti. Takze ten nejvetsi krpal jsem tlacila kocar a v nem 3 deti ![]()
No docela me tech blbych 8 km vycerpalo ![]()
MPLee umřela bych ![]()
Vari au, moje zápästia.
Dneska byla zahradní slavnost. Jsem mrtvá. Ani na druhou půlku Bridgerton se mi nechce koukat
dzizisketa u nás taky. Ale po rodičích se nevyžaduje zvláštní zapojení, staršího jsme celé odpoledne neviděli a oba se přejedli tak, že nebylo potřeba dělat večeři
Akorát bylo potřeba hlídat mimino před ušlapáním.
Nemohl byste mi sem někdo prosím sdilnout recept na originál žluťásek dort? Já ho mám uložený, ale tak blbě, ze poslední dvě suroviny nevím přesně:D
Dneska rok s touhle malou paní

Allysa
superfoto
Allysa sladká lumpice ![]()
Allysa S tou si ještě užijete ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.