Zuzuli Diky za tip, taky se na ni mrknu. Dvojcatum budou mit teprve ctyri, odlisnosti svejch těl znají dost dobre, ale budu mit rada neco po ruce, az je zacne zajímat, jak se vlastne to miminko do mamincina briska dostane.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea to zní jako Ríšova škola ![]()
Vari to by se jim mohlo libit. Je to pribeh malych dvojcat, kluka a holky, co maji starsi sestru (ktera je v puberte, ma prvniho kluka, resi cyklus, antikoncepci, navstevu gynekologa) a jejich rodicu, kteri zjisti, ze cekaji dalsi miminko.
Vari to by se jim mohlo libit. Je to pribeh malych dvojcat, kluka a holky, co maji starsi sestru (ktera je v puberte, ma prvniho kluka, resi cyklus, antikoncepci, navstevu gynekologa) a jejich rodicu, kteri zjisti, ze cekaji dalsi miminko.
To zní taky jako hezký námět pro knihu o duševním zdraví. Jak to maminka dělá, že jí z takové sestavy ještě nehráblo? ![]()
Jitka77 podle uvodu bydli i s prarodici, kteri se o deti staraji, kdyz si rodice vyrazi vecer na rande ![]()
Zuzuli No proto! ![]()
Jitka77napadlo mně to samé ![]()
PotrefenáhusaDěkuju! Jako recept je perfektní,jen já vždycky pohnojim ten finiš. Ale letos mám koupené zdobené svíčky, maliny, nějaký cukrový srdíčka, pytlík se zdobickama...ale i tak to nevidím úplně optimisticky:D. Nechápu, jak to ty lidi dělají, že to mají o hezké:D
Kdepak sexualni vychova, velkamalamalá se včera tatinka při uspávání ptala, jestli až umre, jestli chce dát do truhly do zeme nebo udělat popel do urny. Byl překvapený.
Karja Hlavně že dort bude dobře chutnat :o) U nás to teda letos zachraňovaly jednorožčí svíčky, protože mi chyběla invence a energie.
DruIJá mám sovi svíčky. Ale holky znají z yoitubu to zdobení dortů, no budou asi zklamane
eless Tohle se hezky čte.
To dojíždění vám vůbec nezávidím, ale vlastně je to nejlepší možnost a tak se z ní raduju!
Karja já ho mívám taky šerednej, náplň dělám z mascarpone s necim kysany, i to tím pomazavam a nahoru ovoce. Je tak strašně dobrej, ze si ještě nikdo nestezoval. My teď máme povesenej kalendar s nasima fotkama a v červnu je tam samozrejme housatko se svym loňským narozeninovým dortem, takže se porad ptá, kdy už bude dort a jestli bude stejnej (chce) - vizuální laťka není moc vysoko
Ale je to nejlepší dort

PotrefenáhusaNo to není:D Takhle nějak vypadají ty moje, ale u nás jsou nápady typu, ,,jednorozcovej dorty modrej dort. A teď měli ve školce od jedné maminky úplně dobrej, krásnej a každej měl na boku, na kraji toho dortu svoje jméno jedlé!!!!
Potrefenáhusa hele, já mám otočný talíř i lopatku, ale dělá to zlepšení tak o deset procent
Podle mě je to hlavně o cviku.
Karja u syna do školky teď jeden chlapeček donesl pro každého v kelímku připravené ovoce a ještě takový papírový obal ve tvaru tučňáka (ten doufám koupili, jinak se jdu zahrabat), ve kterém bylo ještě několik věcí. My nosíme lízátka nebo v lepším případě muffiny
Jako to muselo stát tolik peněz i času.
U nás to vloni zachraňovaly taky svíčky, mně to zdobení vůbec nejde. Ale dort byl chuťově výborný!

Na to zdobení je vůbec nejlepší nechat to na dětech. Když jim dám ovoce a do pytlíku krém, každý je rozplývá, jak jsou šikovní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články