Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 14. června 2024 17:27

Zuzuli Diky za tip, taky se na ni mrknu. Dvojcatum budou mit teprve ctyri, odlisnosti svejch těl znají dost dobre, ale budu mit rada neco po ruce, az je zacne zajímat, jak se vlastne to miminko do mamincina briska dostane.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 17:37

Tabea to zní jako Ríšova škola

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 14. června 2024 18:21

Vari to by se jim mohlo libit. Je to pribeh malych dvojcat, kluka a holky, co maji starsi sestru (ktera je v puberte, ma prvniho kluka, resi cyklus, antikoncepci, navstevu gynekologa) a jejich rodicu, kteri zjisti, ze cekaji dalsi miminko.

Offline Jitka77
1928 příspěvků moje polička 14. června 2024 18:35
Reakce na Zuzuli:

Vari to by se jim mohlo libit. Je to pribeh malych dvojcat, kluka a holky, co maji starsi sestru (ktera je v puberte, ma prvniho kluka, resi cyklus, antikoncepci, navstevu gynekologa) a jejich rodicu, kteri zjisti, ze cekaji dalsi miminko.

​To zní taky jako hezký námět pro knihu o duševním zdraví. Jak to maminka dělá, že jí z takové sestavy ještě nehráblo?

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 14. června 2024 18:42

Jitka77 podle uvodu bydli i s prarodici, kteri se o deti staraji, kdyz si rodice vyrazi vecer na rande

Offline Jitka77
1928 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:04

Zuzuli No proto! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 19:22

Jitka77napadlo mně to samé

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:37

PotrefenáhusaDěkuju! Jako recept je perfektní,jen já vždycky pohnojim ten finiš. Ale letos mám koupené zdobené svíčky, maliny, nějaký cukrový srdíčka, pytlík se zdobickama...ale i tak to nevidím úplně optimisticky:D. Nechápu, jak to ty lidi dělají, že to mají o hezké:D

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:41

Kdepak sexualni vychova, velkamalamalá se včera tatinka při uspávání ptala, jestli až umre, jestli chce dát do truhly do zeme nebo udělat popel do urny. Byl překvapený.  

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:41

Karja Hlavně že dort bude dobře chutnat :o) U nás to teda letos zachraňovaly jednorožčí svíčky, protože mi chyběla invence a energie.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:42

DruIJá mám sovi svíčky. Ale holky znají z yoitubu to zdobení dortů, no budou asi zklamane

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:46

eless Tohle se hezky čte. To dojíždění vám vůbec nezávidím, ale vlastně je to nejlepší možnost a tak se z ní raduju!

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:50

Karja já ho mívám taky šerednej, náplň dělám z mascarpone s necim kysany, i to tím pomazavam a nahoru ovoce. Je tak strašně dobrej, ze si ještě nikdo nestezoval. My teď máme povesenej kalendar s nasima fotkama a v červnu je tam samozrejme housatko se svym loňským narozeninovým dortem, takže se porad ptá, kdy už bude dort a jestli bude stejnej (chce) - vizuální laťka není moc vysoko 

Ale je to nejlepší dort 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:52

PotrefenáhusaNo to není:D Takhle nějak vypadají ty moje, ale u nás jsou nápady typu, ,,jednorozcovej dorty modrej dort. A teď měli ve školce od jedné maminky úplně dobrej, krásnej a každej měl na boku, na kraji toho dortu svoje jméno jedlé!!!!

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 14. června 2024 19:56

Karja hustý 

Ale jednorozci umí 711990 !!!!

podle mě to chce mít nástroje, třeba otocnej talir a takovou tu uhlazovaci lopatku, priborovym nožem to fakt moc dobře nejde 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 20:15

Potrefenáhusa hele, já mám otočný talíř i lopatku, ale dělá to zlepšení tak o deset procentPodle mě je to hlavně o cviku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 20:19

Karja u syna do školky teď jeden chlapeček donesl pro každého v kelímku připravené ovoce a ještě takový papírový obal ve tvaru tučňáka (ten doufám koupili, jinak se jdu zahrabat), ve kterém bylo ještě několik věcí. My nosíme lízátka nebo v lepším případě muffiny Jako to muselo stát tolik peněz i času.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 14. června 2024 20:23

Potrefenáhusa Karja 

U nás to vloni zachraňovaly taky svíčky, mně to zdobení vůbec nejde. Ale dort byl chuťově výborný!

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 14. června 2024 20:23
Reakce na Evaeva:

Podle mě je to hlavně o cviku.

​No tak v tom případě je to jasný, musíš péct dort každou neděli ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 20:24

Na to zdobení je vůbec nejlepší nechat to na dětech. Když jim dám ovoce a do pytlíku krém, každý je rozplývá, jak jsou šikovní