Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 15. června 2024 00:17

eless ahoj, myslela jsem na vás.

To dojíždění zní nepříjemně, ale na druhou stranu je super, že může na tu nejlepší školu pro něj. 

A s tím zubařem, to je syn statečnej, obdivuju, u nás je to u zubaře velký špatný i s tím "rozumnějším". 

Online Potrefenáhusa
38811 příspěvků moje polička 15. června 2024 06:31

Len ten tip na neurologa od nás ber spis jako nouzovku, mne to nakonec přišlo celkem, no teď nevim, ten spravnej vyraz, asi napisu zbytecny, ještě jsme absolvovali zas jinak podivnou foniatrii (ale byly to jediný místa, kde nás vzali), vicemene v obou se ditete zeptali akorat , jestli zná barvy a do zprávy napsali, co jsem jim rekla já 

nastesti dite teď vypadá, že se z toho vykřeše jen s logopedií (na tylogopedii to ale tak nevypadá, ale to už jsem tu psala, ze priste tam pomaže sama)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2024 07:16

Len my máme taky skvělé kardio, to bude určitě to samé Nahnali nás tam teda hned po narození, tak čekací dobu posoudit neumím.

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 15. června 2024 07:59

Evaeva My mame taky skvely kardio, nase je teda na Budarne. My meli stesti teda i na super fyzio, neurologa, urologa a nevim koho jeste, snad budeme mit stesti i s tim psychologem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2024 08:20

Vari fyzio máme teď taky super. Na kardio jezdíme na chodov.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. června 2024 08:41

Evaeva Aranel Jimik letfenixa Kokoska Len Pinot Noir 

dakujem, to cestovanie nejak musim zvladnut. na skole sme sa boli pozriet ako vyzeraju triedy a je tam v kazdej len 5 deti (1-9 rocnik). prvaci vtedy mali okrem ucitelky este aj asistenku. deviataci v inej triede nie. neviem ci su tam asistenti stale na vsetky predmety alebo len tie tazsie ale maju ich tam viacero na rozne typy uvazkov.

syn tento rok chodil do pripravneho rocnika (na inej skole) kde ich je v triede 9 a len jedna ucitelka. musim ale povedat ze ona je neskutocna vyhra v loterii pretoze ju zamestnali hned po skonceni studia a s tymi detmi dokaze uzasne veci a pokroky. tomu mojmu certovi dava aj zlozitejsie matematicke ulohy (zacina uz s jednoduchym nasobenim a delenim) aby sa nenudil a nevyrusoval kym sa ostatne deti este len cisla ucia poznavat a ratat do 5 ci 10.

dokonca som zistila ze pripravny rocnik sa rata do povinnej skolskej dochadzky.

co sa zubarov tyka tak nema dovod sa ich bat lebo mu ziaden kaz este neosetrovali. to sa ale moze zmenit o par dni takze som zvedava ako to dopadne.

Online continuity
42982 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:07
Online continuity
42982 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:10

elessať se mu tam hlavně líbí, i když to dojíždění zní dost hrůzostrašně. 

Online Potrefenáhusa
38811 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:54

Vyšetření na kardiologii jsme se dočkali docela brzo, byla odeslana z tříletý prohlídky na konci června a termín nám dali na září. Byli jsme na Mělníku 

nastesti tím to pro nás skončilo 

Offline Tabea
8088 příspěvků moje polička 15. června 2024 10:21

Právě jen odvezla děti na karate soustředění, který je do zítra 11:30. Menší pižka na kráse je to, že je dnes odpoledne musím vyzvednout s odvézt na oslavy narozenin. Každého jinam. Ale i tak super! 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 15. června 2024 10:30

Vari Potrefenáhusa Teď nedávno (v dubnu) otevírala novou kliniku dětská psychiatrička co je na Insta pod nickem doc_chocholouskova. Podívej se na to, ale osobní zkušenost nemám. Každopádně ty její Insta příspěvky mi dávají smysl.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 15. června 2024 13:15

Nemate tip na výlet lodí na vysočině či stredoceskym kraji? Jeden čas se jezdilo nějak z Poděbrad, to nevím, jestli funguje stále, pak myslím že na přehradě Dalešice je nějaká výletní loď, ale není něco na Vltavě ještě před Prahou? 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 15. června 2024 13:18

Tabea Závidím ti, já mám děti teď furt za zadkem:D ale furt, ,,co děláš, chci to dělat taky, chci ti pomáhat, nepojedu s taťkou na zmrzlinu, chci být s tebou,,  teď tu píšu, jen protoze jim sambo dal nanuka:D..Včera jsem jela do práce a držely se mi za nohy s pláčem ,,mamánko, nejezdi, chci být s tebou,,. Jako ta škola, to bude zajímavý. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2024 14:02

Karjaparníky jezdí na Orlíku, jestli na Slapech nevím.

Online continuity
42982 příspěvků moje polička 15. června 2024 14:10
Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 15. června 2024 14:14

continuity to jsou vtipné věcičky. Ještě tak být takhle šikovná!

Online continuity
42982 příspěvků moje polička 15. června 2024 15:07

Pinot Noir

Ja už to zkoušet s dětma asi nebudu, ale to první mi přijde vcelku blbuvzdorny a efektní zároveň. A tohle vlastně taky. 

Možná by to mohly vyzkoušet, až budou hledat úkoly na dilničky pro prvňáčky. 

Online continuity
42982 příspěvků moje polička 15. června 2024 15:10

Pinot Noir jinak zrovna na tebe a žluťásek jsem myslela, že jste takové tvořivé. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2024 15:13

continuity mně se to líbí obojí, i jsem to už někde viděla. Jenže bych to musela udělat sama a oni by byli sice nadšení, ale zničili by to za kratší čas než trvala ta výroba

Offline Raduza
příspěvků moje polička 15. června 2024 17:36

Karja Na Slapech parník jezdí,  ale tuším,  že mimo prázdniny jen o víkendech.