Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
34865 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:40

Allysa tak vsechno nejlepsi!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 11:46

Máte někdo zkušenosti s plaváním ve škole Bublinka na šestce? Chtěla bych chodit plavat s miminem, ale v bazénu, co mám pět minut od baráku, neúnosně zdražili, tak hledám něco jiného.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:22

Evaeva osobní ne, ale v místních fb skupinách je velmi oblíbená, myslím to bude dobrá volba

Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:34

Allysa všechno nejlepší!

Offline Allysa
894 příspěvků moje polička 14. června 2024 13:25

Děkujeme všem,  je to jízda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 13:36

žluťásek na tebe jsem sázela, díky! Mám to teda půl hodiny, ale skoro devět tisíc za 12 lekcí (u nás) mi přijde už fakt moc, i když jsem byla nadmíru spokojená.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 14. června 2024 14:07

dlho som tu nebola. necitala ani neprispievala. take nejake naprd obdobie o ktorom sa mi nechce rozpisovat.

aspon co sa tyka buducnosti syna tak sa mi konecne trochu ulavilo. uz nemusi dochadzat k logopedovi a vyslovnost ma dobru. a navyse zo skol kde mal podanu prihlasku ho vzali na tu pre neho najvhodnejsiu. na inu specialnu sa nedostal a do spadovej ho nastastie davat nemusim lebo tam bol ten pristup otrasny ako minuly tak aj tento rok pri zapise. od septembra bude doprava vyzivna. v zapchach cez cele mesto budem cestovat tak 1-1,5 hodiny rano a mozno 2 hodiny poobede akekolvek navysenie pracovneho uvazku je tym padom nemozne.

nedavno synovi na preventivke u zubara nasli medzizubny kaz tak ho caka osetrenie. dentalnu hygienu zvladol s prehladom a to teda klobuk dole pred lekarkou lebo ma perfektny pristup. bola uzasna a on sa tam cely cas na comsi zabaval a smial. akurat mne je normalne od zaludka zle ze tam s nim musim ist ako doprovod lebo zvuk vrtacky mi sposobuje pomaly panicky zachvat a nie je nikoho kto by tam siel miesto mna. mna samu caka osetrenie na tom istom pracovisku ale skoda bola v minulosti na mne napachana takym sposobom ze vobec netusim ci sa z toho niekedy dostanem. pre mna je obrovskym krokom uz len to ze tam idem.

pardon som si odlozila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 14:12

eless jé ahoj, kolikrát jsem si na tebe vzpomněla, jak se asi máte Super, že vám vyšla ta škola, i když je to teda štrekaTo ostatní zvládnete.

Offline Aranel
6595 příspěvků moje polička 14. června 2024 14:15

eless dobře, že píšeš!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. června 2024 14:55

eless Vítej zpět. Gratuluji k synkovým pokrokům i umístění do školy pro něj vhodné. Udělali jste spolu velký kus práce od Tvých posledních příspěvků

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 14. června 2024 15:06

Myslim, ze to bylo tady, kde se pred casem resily knizky k sexualni vychove deti. Tak dneska jsem v levnych knihach narazila na Prvni kniha o sexu pro kluky a holky a jsem nadsena. Krasne ilustrovana, nic netaji, je tam jednoduchou formou tak nejak vsechno. Puberta, menstruace, pohlavni styk, porod...

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 14. června 2024 15:07

Allysa gratulujem!

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 14. června 2024 15:08

eless tiež si nejeden raz na vás pomyslím, ako sa máte. Ti cestovanie znie hrozne, ale čo by človek pre dieťa neurobil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 15:21

Zuzuli já jí taky chtěla koupit někdo jí někde:) chválil. Takže v levných knihách, jo?

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 14. června 2024 16:10

Adina tak som si objednala aj tie tvoje, tie budem mať ku kočíku, tie včera kúpené mám dnes skoro celý čas a je mi oveľa lepšie. 

Online Kokoska
34865 příspěvků moje polička 14. června 2024 16:15

eless dobre zpravy! Bude to pro tebe zabiracka, ale synovi to urcite prospeje. A za zubare si doprej nejakou odmenu.

Offline Adina
215 příspěvků moje polička 14. června 2024 16:47
Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 14. června 2024 16:48

Evaeva jo, v levnych knihach. Ja se tam sla podivat po nejakych pohadkach pred spanim a odesla jsem s timhle. Byla jsem mile prekvapena, jak otevrena je. Ale porad velmi srozumitelne pro deti. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 16:54

Zuzuli super, kouknu se po ní 

Offline Tabea
8087 příspěvků moje polička 14. června 2024 17:07

Doběhla mě karma. Dcera má nejlepší kamarádku, která nosí zásadně leginy, přes ně ponožky a do nich tričko. Takže jde dcera ráno oblečená ok a odpoledne v družině na sebe navleče náhradní oblečení, co tam má, a vymódí se jako kamarádka. To dítě je napůl Francouzka. Kde je ten pověstný francouzský šarm?