Karja holky těm hřištím odrůstají dřív, se mi zdá. Respektive tam potřebují kamarádku. Syn se zabaví i sám, se starší sestřenicí si hrají úplně jinak než když je sám nebo s bráchou.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa tak 100 let starých organizací je plnej svět a většina se nějak vyvíjí v souladu s dobou. Pracovala jsem v americkém korporátu přes 100 let starém a třeba černoši tam kupodivu neměli oddělené záchody. Tohle je teda úplně mimo moje chápání, i teda to, že to tu dost lidí bere jako fakt a v pohodě.
Pinot Noir jo, mne to přijde úplně v pohode, vlastne nevim, proč by nemělo?
Pinot Noir Potrefenáhusa Já to trochu chápu a trochu nechápu, ale na sportovních kroužcích jsou taky kluci a holky odděleně.
Karja jo, to mě taky napadlo, tam se dá možná argumentovat jinou vykonnosti?
jinak já to nechci obhajovat, ale přijde mi v pohode oboje, kritérium vyberu by to pro mě nebylo
Do skautu jsem chodila, byly dívčí a chlapecké družiny, jednou týdně schůzka. Minimálně ale jednou měsíčně společná výprava, v létě společný tábor. Syn taky chodí a má to stejně. Nic špatného mi na tom nepřijde. A rozhodně jsme nevysivaly, zažily jsme spoustu dobrodružství.
A s kroužky mi jdete do rány..teď mi přišla zpráva od tatínka děti, jestli by ten mladší přece jen nemohl chodit do fotbalu, že ho to tak baví přece. Už dvakrát jsme se kvůli tomu pohádali, řekla jsem jasně, že ho nebudu 2-3x týdne vozit na stadion, mám to docela daleko. Plus zápasy co druhý víkend v měsíci, turnaje. Tady se prostě jede na výkon, není tady zadný "zájmový fotbal". On tuhletu veškerou logistiku nikdy neřešil se svými večerními příchody z práce. Jako z práce vyzvednout děti, nakoupit, zařídit, odvést do kroužku atd..
Karjaani na sportech nejsou vždycky odděleně, synův spolužák má na fotbale několik holek, hrají spolu s kluky i zápasy. Někde mají společně jen tréninky.
Karja skaut ale není sportovní kroužek. Já teda ani do žádného sportovního krouzku na zs, kde by jsme byli rozdělení nechodila. (Karate, šach, orientak).
Pinot Noir jo, mne to přijde úplně v pohode, vlastne nevim, proč by nemělo?
No já bych třeba navázala na ty diskuze, kde se tady furt těší, jak partneři nechápou, co vše žena potřebuje. Přijde mi, že segregaci ve volnočasových aktivitách se tomu pochopení vlastně brání, ale kdo jsem ja.
Osobně bych dítě do segregovaného oddílu nedala, mám ve výchově cíl je hodně vystavovat veškeré diverzitě a toto jde úplně proti tomu.
continuity mně to přijde hrozně zvláštní, že jsou ty oddíly takhle oddělené.
Mohučanka já psala o smíšeném fotbale. Na atletice jsme samozřejmě byli všichni dohromady
U těch malých dětí ta výkonnost zase není tolik odlišná.
tv já myslím, že je hrozná škoda, že je velmi těžké najít oddíl, kde se nejede na výkon. My jsme zvědaví, co se stane v případě, že příští rok odmítneme dceru posílat na závody. Ona nechce závodit a my nechceme trávit víkendy v rozpálených halách, navíc si myslíme, že v sedmi letech má dost času.
My tady na sídlišti máme cykloturistický pionýrský oddíl UFO, nejmladší děti od 1. do 3. třídy se jmenují Červený trpaslík, takže my máme volbu za rok jasnou.
Mohučanka kolik těch závodů mají? A myslíš, že bude muset závodit?
continuity já jo, asi proto, ze jsem to zažila a bylo to bozi
Mohučanka ano, je to škoda. Dej někdy vědět, jak jste dopadli.
tv ![]()
![]()
!!!!!
Evaeva nevím přesně, vůbec jsem se o to zatím nezajímala. Vím, že se jezdí po republice a že nejmladší začínají hned ráno ![]()
Že je šikovná si všimli už na prvním tréninku loni v září a chtěli jí rovnou přeřadit z přípravky do sportovní odnože, nicméně ona se tam chovala úplně retardovaně, tak trenérka řekla, že "až si trochu zvykne a nebude tak nesmělá". Já bych stejně řekla ne, ale ani jsem to nestihla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články