SunEclipse jojo, bydlí daleko. A všechny ty prohlídky, očkování, OCR, dentální hygieny, třídní schůzky atd. nikdy neřešil, vše jen já. Jak taky jinak? Takže tohle mě, s prominutím, vždycky na.ere. Jeste to na mě zkoušel sambo, že ho tam teda bude vodit. A potom si zlomil nohu a měl sádru nevím jak dlouho. A potom začal směňovat ranní/noční dvanactky. Ti chlapi jsou někdy na facku prostě.
Vše o těhotenství a dětech
Evaevauž jsem mu to vysvětlovala dvakrát, že to prostě odmítám dělat. Být otrucek kroužků. Každý rok má jeden kroužek, takovou atletickou přípravku. A starší plavání a skaut. Za mě to úplně stačí.
tv No jasně, on pro ty chlapy nic není problém, ve všem tě podpořej, slovně hlavně. Já bych to na tvém místě taky nedělala, pokud by o to nestálo vyloženě to dítě. A pak taky bude větší, on když není talent extra od mládí, tak mu to neuteče a může pak začít chodit sám, kam bude chtít-)
Karja on o to ani nestojí, podle mě. Tatínek si asi projektuje sebe. Chtěl chodit do hokeje a pozor, musel chodit do krasobruslení.
tak chce pro něj něco, co by ho bavilo. Akorát nedomysli, že to není tak jednoduché, jak si představuje.
Karja presne, chlap v ničom problém nevidí, veď SA to zariadi.
tvNo přesně, já bych se přetrhla, pokud by o to kluk stál sám, tak to jo, to bych s jazykem na vestě na ty kroužky běhala a u té lajny stála o víkendu, ale pokud ne a prostě by tam jen tak chodil, protože byste mu to řekli...tak to nemá smysl, pokud se jinak přirozeně hýbe a jiné kroužky má. Taky pak můžou kluci časem chodit spolu někam a ulehčíš si.-).
tv Ježiš, ale uplně to vidím, jak začíná směnovat a jako ani ho nenapadne, ne se zeptat (to je jasný, že práce má přednost), ale vzít třeba v uvahu chod rodiny nebo tak nějak co to ovlivní:-D. Sambo taky neřeší, který dny bude pryč, vůbec ho to nenapadne se třeba zeptat nebo že by mi to měl říct...Když ho požádám já, at si to upraví, tak se snaži mi vyjít vstříc, ale že by třeba s nějakou změnou od zajetého režimu přišel za mnou, no tak to vůbec. No a to kdybych se s nim rozvedla, to by teprve začalo komunikačních šumů, to bych skončila v kriminále stopro....
Evaeva Tak taška u nás teda top! Dcera je uplně nadšená, je jí uplně akorát, že to není takovej ten bágl větší než dítě. Dětská teda je dost, ale jsem ráda, že z ní ma radost i na ukor kratší nositelnosti, ona se stejně k věčem nechová moc opatrně, takže nepředpokládám, že by to celý první stupen vydrželo i přes tu cenu:-D. Navíc jsem viděla nějaké holčičky co jsou ted v první třídě s taškama topgal, kterou jsem chtěla koupit, no to by špatně nesla:D
A dostala k narozeninám uplně top dárky, každej se tak moc trefil, prostě fakt dostala to, o čem mi občas říkala, že by chtěla nebo co vím, že se jí přesně líbí.
Karja tak to jsem ráda, že se líbí aspoň u vás ![]()
tv přesně, kdyby chodil fotbal, fotbal, tak se asi budeš snažit to zařídit, ale když je spokojený jinde, tak proč si to dělat složitější. Navíc už je ve věku, kdy si pomalu něco oběhá sám, tím víc se hodí to mít blízko.
Mohučanka ty oddily na vykon nam taky nevyhovujou (ne ze bychom tedy do nejakeho chodili), ono je hrozne tezke najit nejaky sport, kam muze dite chodit jen 1x tydne. Tady vsude jsou to treninky 2x tydne, ucast na zavodech atd., dokonce i ten orientak je v lete 2x tydne plus zavody, coz mi prijde moc, kdyz to dite o to extra nestoji a ma k tomu jeste treba jiny krouzek. Ta trenerka rikala, ze to tak je kvuli nejakemu financovani. Vubec nevim, jak to funguje.
Gatita není to tak, že platíš členské příspěvky a můžeš chodit na trénink dvakrát týdně, ale můžeš případně chodit jen jednou?
Evaeva moc prave ne, aspon na tom fotbale to nechteli (protoze chtej mit vsechny deti natrenovany na zapasy). A na tom orientaku zas chtej mit ucast na zavodech, ja jsem blbe poslouchala (nahanela jsem zrovna druhy dite ze silnice), ale mela jsem dojem, ze tim ten oddil potrebuje cosi splnit kvuli nejakym prispevkum...
Fakt je, ze ty oddily jsou za zlomek ceny, co krouzky, tak tipuju, ze jsou nejak financovany a ze ta "vykonnost" v tomu muze hrat nejakou roli![]()
Gatita těžko říct. U toho fotbalu to chápu, jak je to týmový sport. Ono taky záleží, kolik peněz z toho mají trenéři a majitel. Třeba ten gymnathlon je určitě výdělečná organizace, u nás v oddíle příspěvky pokryly náklady na provoz a nějakou směšnou odměnu pro trenéry.
Odpoledne jsem se kvůli něčemu zlobila na Šárku a říkám "bude mě tady někdo poslouchat?"
A ona tak nadšeným tónem, že zná odpověď, prohlásila: "Bonnie!"
![]()
Tabea Myrtila žluťásek continuity dakujem za tipy! myslim ze najviac by sa jej mohli pacit bystroocko alebo mlsne kocky. kupim asi obe a podla toho v akom poradi sa ku nam dostanu a ci to stihnu do narodenin tak jednu darujem a druhu necham pre syna. ![]()
Gatita ten orientacni oddil je financovan hlavne z grantu a clenskych prispevku . Treneri zadnou odmenu nedostavaji. Penize pouzivaji na klubove vybaveni, startovne na zavodech pro cleny apod. Ucast na zavodech je naplneni podstaty tohonsportu - hledat kontroly v lese na cas a ve spravnem poradi.
Gatita nasi treneri na atletike nas prosia, aby deti isli na zavody usporiadane atletickym zvazom aspon 3x za rok, inak za dieta nedostanu prispevok. Tak mozno je to aj u vas tam. Inak nas pozyvaju k ucasti na vsetkych okolitych dedinskych bezeckych zavodoch ale tam uz je to cisto dobrovolne (my nechodime skoro vobec lebo od jari do jesene mame tazko vybookovane vikendy).
eless ahoj, rada ta tu vidim. Zrovna pred par dnami som na teba myslela ako sa mate. Drzim synovi palce v novej skole :)
No a mladsieho dnes "vyrazila" logopedicka, ze si mame hladat novu, lebo ona nema cas na nespolupracujuce deti. Kam poslem samba, tam nas vyrazia
. Mna uz odvezu. Ina tu nie je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články