Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 18. června 2024 07:04

Ginger jo jo, ja to chapu, ono asi u jakehokoli sportu by vetsinu deti nebavilo trenovat si do šuplíku a nezkusit si zavody. Jen u nas je to blby v tom, ze syn nechce chodit pokud mozno nikam, takze hledam neco, co se da šolíchat 1x do tydne (a zaroven mu to sedelo a taky aby to bylo v cas, kdy jsem schopna ho tam doprovodit, takze moznosti je malo).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2024 07:14

Těch dětí, co nechtějí závodit, překvapivě není tak málo. Někdo tu podstatu vidí v té zábavě, co si užije na tréninku, závodit nepotřebuje nebo vyloženě nechce. Ale pokud jinak nedostanou za dítě peníze, tak tu podmínku samozřejmě chápu.

Online Karja
44629 příspěvků moje polička 18. června 2024 07:30

Mrakoplas Já tě tak lituju....kolik je malýmu, nepomůže mu třeba pul roku třeba a pak to bude se spoluprací lepší? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2024 07:42

Karja vcera mal 5, takze ani nie :D Ale keby sa sambo trocha zamyslel a logo bola ustretovejsia, tak by to v pohode dali.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 18. června 2024 08:18

Mrakoplas jako to je uchylny. Jako je ta pani blba? To si mysli ze jste mu jen zapomneli rict, at spolupracuje nebo co?

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 18. června 2024 08:22

711990 souhlasím. Ovšem zároveň čekám, kdy se to stane nám.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2024 09:15

711990 no jako je dost prisna, to som si vsimla uz pri starsom. Pritom mladsi sa len boji ludi ale staci sa mu chvilu rozkukat. Keby mu na 5 minut ukazala hracky a sambo trocha premyslal, tak by to dali. Ale ona fici jak na beziacom pase a netrapi ju. Skusim ci nas zoberu v inom meste ale to bude nadlho zas.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 18. června 2024 09:47

Mrakoplas

Pinot Noir chapu. Tonda taky ted dost stavkuje, ale nase je zatim velice zlata a trpeliva

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2024 10:25

Karja prosím tě, máš nějakou zkušenost s dětskou ortopedií ve vašem kraji? Sundání sádry nám vychází akorát do dovolené a protože kluci pak pokračují dál, tak by to měl o týden dýl.

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 18. června 2024 11:41

Mrakoplas akože, mala som pocit, že odborníci, ktorí pracujú s deťmi, sú si vedomí, že na máloktore dieťa môžu ísť hr

Offline Mohučanka
7362 příspěvků moje polička 18. června 2024 11:47

Tak mladší vzali na 3 dny do dětské skupiny, odkud bude pokračovat do jejich školky (snad už bez přijímacího řízení ), kam chodila i starší. Uf. 

Pocity jsou smíšené - moje malé miminko je dost velké, aby šlo do instituce, a já budu mít celé jedno pololetí tři dopoledne v týdnu volná

(Asi si začnu napracovávat na druhé pololetí, kdy mám pracovat fulltime )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2024 11:53

Mohučanka momentálně dost závidímMoje malé miminko je na instituci skutečně dost malé, ale otravné je dneska dost, starší se do školky už nepodívá... Dneska to je poněkud náročnější.

Offline Tabea
8092 příspěvků moje polička 18. června 2024 11:55

Evaeva já byla před pár lety s dítětem na chirurgii v Pelhřimově a byli moc milí. Asi bych do tý nemocnice, co budete mít nejblíž, zavolala a předem to avizovala. Až pak přijdete na sundání, můžeš říct, žes to domluvila s tím a tím. I když proč by to měl být problém....

Online Karja
44629 příspěvků moje polička 18. června 2024 12:25

Evaeva byli jsme v nemocnici Jihlava a byli jsme spokojeni. Jinak ortopedi, kde jsem byla já, tak jsem taky byla spokojená, dokonce jakoby berou bez objednání nějak výrazného, ale většinou je to systém, že sedíš a čekáš. O prázdninách bych kvuli dovoleným spoléhala spíš na nějaké větší město, nebo na tu nemocnici, je hodně dovolených a fakt si to nepíšou na web ti lékaři.-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2024 14:03

Tabea Karjadíky. Ono to bude všude na delší čekání, právě jsem si myslela, že ambulance s rentgenem by mohla být rychlejší. Ale ty dovolené mi nenapadly, to je pravda, takže nemocnice bude asi jistější. Zkusíme teda asi ten Pelhřimov. Ještě si pohrávám s myšlenkou tu dovolenou posunout, to by asi bylo vůbec nejlepší.

Online Karja
44629 příspěvků moje polička 18. června 2024 14:31

Evaeva V pelhřimově si nemocnici hodně chválí a kdyby něco, můžete kdyžtak přejet jinam, myslím, že do Jihlavy nebo Jindřichova Hradce je to kousek.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2024 14:40

Karja mně by se ten posun hodil z víc důvodů. Máme teď docela fičák a potřebuju ještě zařídit pár věcí, s miminem v zádech to jde pomalu, tak by mi pár dní navíc nevadilo. A syn by si to taky bez sádry užil víc.

Offline Kokoska
34870 příspěvků moje polička 18. června 2024 16:22

Evaeva hlavně dejte pozor, ať syn hned po sundání sádry nezačne divočit. Ta kost může být v okolí srůstu odvápněná a křehčí. Můj syn si takhle ruku přerazil podruhé asi po třech týdnech nebo měsíci od sundání sádry.

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 18. června 2024 16:34
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2024 16:44

Kokoska on divočí už teď ale máš pravdu, uvažuju o nějaké ortéze. On to má teda jen nalomené, doufala jsem, že mu to sundají dřív.