Pinot Noir jojo. Poprve s tim zabil 3/4 prazdnin, pak sel do skolky, honili se s klukama a spadl. A obe kosti ruply, privedla mi ho domu ucitelka zelena jak sedma, kluk ruku v predlokti v takovem zvlastnim prohnuti, jak to drzely jen svaly a kuze. Ble. Tak jsem ucitelce nacpala sotva triletou dceru, at ji teda vezme do skolky, a to byl na ucitelky super trest, holka tam delala bengal a rvala jak tur 3 hodiny, nez ji mohl vyzvednout tatinek.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska takhle trestat už se dneska nedá
bez papíru ani ránu ![]()
Evaeva skoda, nekdy by se to hodilo.
.
Nemáte nějaké tipy na film pro staršího syna? Zatím jsme viděli Toy story, Valli, v hlavě a dobu ledovou.
Evaeva nas ma rad Madagaskar, Mimonov a pacilo sa mu aj Slavka a kuzelne svetlo ( to najviac mne :)) ale to neviem kde je dostupne, boli sme na tom minuly rok v kine.
Evaeva auta?
Evaeva Ríšovi se líbil Kubík hrdina (ale umře tam táta hlavního hrdiny a celkově jsou tam takové seversky depresivní okamžiky, tak záleží na dítěti) a samozřejmě Ježek Sonic. Ještě mě napadá Hledá se Nemo, pak ty filmy o mimoních, Madagaskar, ten má taky víc nějakých pokračování a přidružených filmů...
Evaeva Jak se jmenuje to, jak je tam ta gazela, kterou dabuje Shakira? To je moc hezké.
No jo Hledá se Nemo a auta už taky viděl. Ten Madagaskar a Mimoni je dobrý tip, to by se mu určitě líbilo.
Evaevak Autům jsou ještě krátké příběhy, jsou i na YouTube, Burákovy povídačky. Ty Ríša miloval. My teda taky, ty vtipy jsou spíš pro dospělé.
Evaeva Jo, zootopia:-D to je fakt hezký
Pinot NoirBurákovy povídačky chtěl pořád mladší, některé díly jsme viděli asi tak 300x![]()
a taky Dvě auta na cestách, jak jedou na tu svatbu. Ale staršího to moc nezaujalo. Pro mě to teda moc nebylo. Já jim pořád vnucuju tu Bluey, to je boží, ale její období u mladšího je momentálně passé. Ale na různé seriály starší kouká pořád, teď chtěl nějaké filmy, což mi přijde fajn, když je teď doma. Lepší než videa na YouTube.
Evaeva u nás je nejoblíbenější Lví král a teď se ji hodně líbí Vaiana, ale je tam hlavní hrdinka holka, jestli by nevadilo. Taky kniha džunglí, ta nová, ala hraná
Evaeva docela se jim libil Tajny zivot mazlicku na Netflixu.
GatitaNetflix nemáme, akorát Disney+ a Max. Musím zjistit, co tam máme.
S tema krouzkama mi jdete do rany, ted jsem zjistila ze prihlasky na atletiku jsou uz spustene, ale se zbytkem krouzku a mladsi predskolakem vim uplnou tuzku, jak to poskladat:(do toho by muz chtel, aby holky chodily na lezeni, a starsi sni pristi rok o klaviru (jenze plus k tomu je povinna nauka) a keramice. A to jde do prvni tridy, tech zmen bude mnoho a jak to znam, tak vsichni si neco vymysli, ale ja budu ta, co bude litat jak hadr na holi...
MrakoplasHotel Transylvania, Minions, Vaiana, Příšerky, Psí veličenstvo corgi
Evaeva moje dítě vůbec nebaví filmy, podle mě ještě žádný film nikdy celý neviděl. O Vánocích jsme chtěli my rodiče vidět nějaké nové pohádky a on u toho vůbec nevydrží. Byl by schopen koukat hodinu a půl na Pata a Mata, ale film o stejné délce nedá.
Já jsem tu před časem hledala tipy na nějaké hrané rodinné filmy, to bylo taky fiasko. Ve všech někdo umře, opustí ho rodiče, vždycky jsme to museli vypnout.![]()
žluťásek to zavidim, naše vydrzi, i dyl než jeden
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články