Potrefenáhusa jsi měla radši kroužkovat dny, kdy tam bylo, takto ti to zkreslují svátky a víkendy.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jenom cervenec? Tak to se mam za rok na co tesit ![]()
Ale jo, uznavam, ze kdyz rano pred osmou vodim dceru do skolky a pak pred patou vyzvedavam a vidim, ze tam cely den jako ona tam s ni jsou jen dve konkretni deti, zbytek bud neni a nebo odchazi po obede, denne tam spi max 10 deti z 28, tak si rikam, ze asi fakt delam neco spatne, kdyz pracuju na plny uvazek a muz taky.
Karja já půjdu proti proudu, my láhev vina dáváme ucitelkam ve skolce od začátku, nevhodné mi to neprijde, jsou to všechno mile a mladé ženy, které to ocení, nosím je za sebe (nedává je dítě) v dárkové tašce a říkáme tomu mezi sebou - tj. já a učitelka květina na konci roku.
continuity
to by asi bylo náročnější, ja to kroužkovala podle dnů, kdy jsem ji omlouvala, jsou v tom i různý logopedie a dovoleny, nejsou to jen nemoci
Potrefenáhusa rozhodne!
Zuzuli u mladšího většina dětí spí, nicméně ve čtyři už je poslední. Ale celkově hodně rodičů má půlúvazky nebo pracují z domu, vyzvedávají i tatínkové, babičky, dědečci,... Plus část má mladší sourozence. Ale je to třída od třídy, u staršího se to tak sešlo, že celé ty tři roky po obědě chodilo hodně dětí.
Jen červenec, v srpnu jsou v DDM tábory od tří let, akorát je to trochu boj, tam dítě dostat.
U nás jeden rodič dělal na směny, takže já jsem vodila dítě před půl devátou, abych byla v devět v práci (končila jsem v 17,30 bez ohledu na příchod) a vyzvedával tatínek. Ve dny, kdy byl po nocni si je bral kolikrát už po obědě, aby si je užil, protože třeba celý víkend pracoval (7-19) nebo, když měl noční, odvezla jsem cely cirkus někam do pryč. Čtyři dny v měsíci, kdy to byl opravdu problém, jsem se buď trhla já nebo vyzvedla babicka. Takže jsme mohli vypadat, že nechodíme do práce ani jeden, ale oba jsme měli plný úvazek a oba dost náročnou práci.
continuity moje děti budou na půl devátou chodit, i když budeme oba v práci. A podle toho, co říká muž, nebudeme jediní ![]()
continuityprávě si myslím, že těch variant, jak to splichtit, je celkem dost .
Potrefenáhusa
taky neříkej, že si nedáváš
No ten první rok u nás byl taky takový, příští bude líp.
no na to víno hlavně se těším!!!!!!!!
jinak doufám, ze malý dite se fakt promori, než pujdu do práce
Potrefenáhusa u nás se mladší fakt promořil.
Já těžké dny zajídám a čokoládu můžu i při kojení ![]()
Zuzuli u nás taky chodí většina děti domu po obede, já ji domu beru až po spaní, protože potřebuje a doma už nespí, nebo nějak nemožně. Ale v těch čtvrt na 3 je tam dětí už fakt málo. Taky nevim, jak to lidi delaj, podle mě kombinace rodičovský/zkracenyho uvazku/babicek/stridani rodičů/ruzny práce z domova
my jsme oba zaměstnanci, taky asi budou muset bejt děti ve školce celej den aspoň některý dny
"...je to letos devet tydnu pres leto, plus dalsi prazniny behem roku. A oni po tech vic ja triceti letech ve skolstvi, kdy nikdy nedelali nic jineho, ziji v presvedceni, ze tolik volna maji vsichni.."
Nevim, kde uci vasi, ale moji rodice taky byli ucitele a prvnich par dni a posledni tyden prazdnin museli byt ve skole. A behem roku krome tech vanocnich a jarnich prazdnin neexistovalo vzit si dovolenou, a to ani jeste nebylo to vselijake volno na statni svatky. A rozhodne si teda nemysleli, ze tak to maji ostatni lide v jinem zamestnani.
Evaeva mně to přijde úplně zbytečnej křáp do domácnosti, co zabírá spoustu místa. Oni vymysleli vždycky něco za peníze, něco vyrobeny, ale personalizovaný. Nevím, jestli to učitel používá.
Evaeva mně to přijde úplně zbytečnej křáp do domácnosti, co zabírá spoustu místa. Oni vymysleli vždycky něco za peníze, něco vyrobeny, ale personalizovaný. Nevím, jestli to učitel používá.
Tabea mně se nedávno taková nádrž s kohoutkem rozbila, tahle by se mi hodila! Za mě je to super věc, na dětských party to má velkej úspěch a chodí si k tomu čepovat i ti, do kterých jinak musíš lít tekutiny násilím.
Kokoska prvniho cervence maji uz volno, do prace jdou az posledni tyden v srpnu. Na ten pripravny tyden. Vetsinou tak na tri dny. A ano, plakani, ze oni musi jezdit na dovolenou k mori jen v cervenci nebo srpnu, nemuzou si vzit volno treba v cervnu, znam.
Nepopiram, nejhorsi je to jejich presvedceni, ze to tak maji vsichni a kdo nema cele leto volno, je to jen o jeho neschopnosti si to zaridit. Ja bych jim nekdy fakt strasne moc prala vystrcit nos ze skoly a jit pracovat na osm hodin denne (mama je ucitelka prvniho stupne, rano odchazi v pul osme, v pul jedne je doma. Domaci pripravu uz roky nedela) s peti tydny dovolene.
Tabea my máme nešikovnou baterii v kuchyni. Teda mně vyhovuje, ale kluci si vodu nalejí jen obtížně a mně už to nebaví. Ale skleněnou právě nechci Pinot Noir
Zuzuli podle mě teda učitel, který přípravu roky nedělá, nebude ten, kterého bych chtěla pro svoje děti.
Ségra je teda na ZUŠce, takže část prázdnin v létě a několik víkendů během roku stráví s těmi dětmi, na ty malé prázdniny přes rok chodí běžně do školy, normálně chodí třeba o dvě hodiny dřív, aby dětem připravila a nějak předpsala (houby tomu rozumím) partitury,....
Evaeva ja vubec nerikam, ze bych ji jako ucitelku pro sve dite chtela ![]()
na tom se shodneme i s brachou a sestrenicemi a bratranci, kdyz ty nase rodice poslouchame. Vetsinou teda odchazime, protoze to nedavame. Bohuzel v nas vsech teda tohle prostredi zaselo fakt velkou neduveru v ceske skolstvi a zatim jsem nemela to stesti potkat ucitele, ktery by me presvedcil o tom, ze si to reseni darku na konci roku fakt zaslouzi, protoze dela neco s opravdu pridanou hodnotou, ne jen ze vykonava sve povolani, za ktere je odmenen jako vsichni ostatni platem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články