Potrefenáhusa tak to každopádně
Já je neobouvám, takže musí sami
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva však jo, akorat tím dost rapidně klesá šance, že si obuje boty, který chci já
Jinak já mám dite druhej tejden doma s (asi) patou nemoci....a dneska rano ji začalo téct z nosu a je protivna jak činže...už nechci!!!!!
Potrefenáhusas pátou nemocí druhej týden? Myslela jsem, že to jsou jen párdenní záležitosti.
Potrefenáhusa to rozhodně
Pinot Noir ona se minuly víkend osypala, podle mě to bylo po pobytu na slunci, i když byla namazana, a ze školky nám ji v pondělí vrátili domu. Nechala jsem ji tyden doma a teď ji vrátili v pondělí znova s tím, ze chtej potvrzeni od doktora, ze muže do kolektivu. Doktorka nicmene řekla, ze to jako 5.nemoc vypadá a mám ji nechat ještě do konce tydne doma (ze to není nakazlivy, ale ze ona muže bejt vůči nemocem teď chytlava)
Potrefenáhusa slunce ty projevy páté nemoci zhoršuje. Ale fakt u vás chtějí potvrzení? ![]()
U nás už mladší stříhá metr do prázdnin, jak je starší doma. Aspoň že jsou teď celé dopoledne na zahradě a už rezignovali na "výuku", to se mu hned chodí lépe ![]()
Potrefenáhusa ty jo, u vás jsou teda fakt přísní!
Evaeva Pinot Noir ta naše skolka je fakt vostrá, běžně mám dite s nudli doma 3 tejdny, i mi ho několikrát vrátili. Chodit do práce a muset si brát očr na zdravy dite, kterymu trochu teče z nosu (nemocnou bych ji fakt neposlala), tak mě mrskne
jo, ta vyrážka asi jakákoliv se zhoršuje zahřátím, já už na ni ani doma nic nevidim
Evaeva Pinot Noir U nás taky chtějí potvrzení od doktora pokud se jim to nezdá. Neteř měla nějaký zvláštní pupínek, tak jí taky poslali k lékaři, zda to nejsou neštovice (byly, ale nepoznala to ani lékařka) a spolužačka mladší měla hodně divně znějící kašel, tak jim taky řekli, at přijdou s výsledky výtěrů.
Takže nechtějí potvrzení po každé prodělané inf. nemoci, ale když mají podezření, že to dítě chodí do školky s infekčními projevy. A pak ještě chtěli kontrolu po těch streptokokových onemocněních. Jinak bych řekla, je tam benevolentní přístup vůči rýmičkám a kašlíkům, naštěstí.
Je blbý dát učitelkám Bohemku? si asi rovnou označim Pinot Noir .-D. Fakt nevim. Ty naše si zaslouží hodně, ale zase je jich tam 5:-D, tak abych se moc nevydala. Ted mají i nějaké sekty pink a ice...jako další typ mám tady to lokální víno no...to je možná lepší, ale taky dražší:-D
Karja ten ice je bez alkoholu
Karja podle mě teda školka nemůže požadovat výtěr. I to potvrzení je na hraně, si myslím. U nás teda tvrdí, že nesmí posuzovat zdravotní stav dítěte, pokud není jasný důkaz, tj. teplota. Ještě máme odhlasováno radou rodičů karanténu po zvracení/průjmu. Jinak prý můžou pouze doporučit zůstat doma. A je fakt, že skoro nikdy mi nic neřekli, za ty tři roky tak dvakrát. (Neposílám tam nemocné dítě, ale dokašlávání se u syna klidně změní během dne v úplně brutální kašel)
Potrefenáhusa Sandály od Keenu jsou na léto zlatý boty, pro mě mají akorát dvě nevýhody, první je, že je má každej, takže když se někde dítě zuje, tak pak může být potíž najít ty svoje, a druhá, že se blbě obouvají. Vloni mi to nějak nepřišlo, ale letos se blbě obouvají i mně, šanc,e že si je obuje dítě samo, je nulová (a to to po nich ve skupince dost chtějí).
Evaeva Debata se už posunula, ale jestli máte Disney +, tak skvělá je Velká šestka , je to o klukovi, co si staví vlastní roboty a je to takový mile vtipný, naposledy jsme se tu na to dívali všichni tři :-)
Zina podle mě se blbě obouvaj, jakmile mas trochu navlhly nohy.
Za tip na velkou 6 dík, už taky nevim, co, hlavně přes spánek mimina
Zina ty jo, to koukám s tím obouváním, přijde mi to jednodušší než boty s jazykem. Oni teda nosí ponožky většinou. Syn je obouvá jednou rukou
A díky za tip, to se bude líbit
Karja já našim učitelkám v jeslích jednou víno dávala. Taky mi přišlo, že to potřebujou. ![]()
U nás byla ta školka dost neformální, všichni si tykali (učitelé/vychovatelé/rodiče). Ale vím, že tady byly hlasy proti alkoholu jako dárku do školky. Já ta dávala za sebe, nedala jsem to dítěti do baťůžku, ať to předá. ![]()
Karja já bych alkohol učitelkám nedala.
Karjajá jsem alkohol nrsla do školy jedinkrát, když jsme dítě vyzvedavali dřív ze školy v přírodě. Tak na tu chalupu jsem ho vzala, ale do skolky bych ho nenosila.
Tabea Já to taky ponesu sama, at to bude co to bude:-D. Ale fakt nevim.
Pinot Noir continuity A proč je to blbý? Jakože to není moc příkladem těm detem, jo? Já vůbec nevím, co,fakt nevím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články