Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44635 příspěvků moje polička 08. července 2024 21:42

Gatita Jojo, tak to víš oni jsou ještě malí a ten den je pro ně hrozně dlouhej, to se tomu youtubu nedá divit! Ségra ale říká, že ji takhle leží dítě u telky i u prarodičů, proto máme její děti pořád my. Zákaz televize a zdravá strava, pak i k těm svým rodičům více přilnou vděčnosti, že mají je;-). 

Ale abych nekřivdila, tuhle sambo připravil krásný výlet. My tu máme nedaleko, takový soukromý rybník, všude vstup zakázán, zákaz vjezdu už dva km předtím atp, tak člověk tam jen kolem prolitne, když jde na procházku. Jen sambo si tam šel udělat piknik, samozřejmě se seznámil s majitelem, může tam prý kdykoliv chodit na lodku s dětmi, a teď tam vzal děti na výlet, šly prej cestou kolejemi vyjetymi v poli (to bych nedovolila třeba:D), pak jim tam ten majitel vytáhl pro děti nějaký hry, půjčil jim loďku, připravil krmeni kaprům, prý jezdili na loďce, zakrmovaly, ryby jim to jedly div ne z ruky. No děti nadšený...a já je vozím po zoo a kdovi kde....nechápu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 21:50

Karja prosím tě a co jí k takovým činům motivovalo?

Mně takhle občas pouklidí obě babičky. Přijdu po hlídání tchýně a je otřená linka, mamka si na večerní hlídání vyžádá žehlení nebo aspoň něco poskládá...Okna nikdo mi teda nikdo nemeje, spíš tyhle drobnosti. Vždycky mně to tak jako pobaví (a potěší), že by si klidně mohly hodit nohy na stůl, když děti spí, ale nedá jim to.

Offline Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 08. července 2024 21:51

Já jsem nadšená z naší "cyklodovolené". Jezdili jsme na kole každý den, my nejsme žádní zdatní, ani nadšení cyklisti, využívali jsme kola opravdu jen jako přibližovadla na hřiště, do obchodu, do hospody. Ale parádně nás to urychlí, vzdálenosti zkrátí, muže osvobodí od věčného popojíždění autem. Super je to!

Na opravdový výlet jsme vyrazili jen jednou, celkem 12 km, z toho ale polovina dost do kopce a v jednom místě tak prudkého, že Ríša musel kolo tlačit. Jít vedle něj teda bylo jak poslouchat Luboše, co opravuje lakatoš, tolik nadávek a vzteku jsem dlouho neslyšela. Završil to hulákaním, že ten oranžový hnus (rozuměj kolo) hodí do křoví a už ho nikdy nechce vidět, ale jako správný cholerik to po vytlačení na kopec hned zapomněl a s úsměvem pokračoval.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 21:51

Karja sambo ten vesnický život vážně umí!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 21:55

Pinot Noir ha, tak takhle syn nadával na té jedné letošní delší vyjížďce taky (a to jeli jen děti, my šli pěšky)

Super, že si to užíváte. My ty kola jako přibližovadla dost využíváme. S mužem teda jdeme pěšky, ale konečně můžeme jít v tempu a čekají oni na nás, ne my na něAle.za.rok.snad.uz.taky.vyjedeme

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 08. července 2024 21:57

Pinot Noir Risa je muj clovek, kdysi jsem v podobne situaci prohlasila, ze na kolo uz nevlezu. Vydrzela jsem to asi 3 roky, pak jsem dostala nove kolo, lepsi a hlavne lehci, tak jsem teda zas zacala jezdit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 22:00

Kokoska syn takhle zahodil dobré, lehké, kluci mají lepší kola než my tak o dvě třídyAle bylo mu jasné, že nechat ho tam nemůže, tak asi dva kilometry běžel vedle kola (moc do kopce to nebylo, velmi mírně nakloněná rovina) než nasedl a odjel

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 08. července 2024 22:01

Evaeva no tak domu jsem tehdy dojela, ale pak uz fakt nic.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 22:06

Kokoska hele, jak to začalo být z kopce...Já teda taky kolo nerada vedu, většinou se teda kousnu a jedu, byť krokem. Ale tohle fakt bylo spíš po rovině, nebyla dobrá nálada asi.

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 08. července 2024 22:08

Karja nějakou maminku na úklid bych tedy momentálně brala .  Jsme už druhý týden se sambem bez dětí, ale je tu větší bordel než s nima. Ještě jsem chtěla vytřídit dětský pokoj, ale nevím nevím jestli to do pátku stihnu. 

Offline Karja
44635 příspěvků moje polička 08. července 2024 22:34

Evaeva Co ji vedlo? No prostě šla kolem:D. 

Jo vesnickej život umí, ale myslím, že jednoho krásnýho dne dostane od někoho přes hubu, on docela jako lidem říká, jak se ten vesnickej život má a nemá dělat, když se mu něco nelíbí, tak se ozve a to jako nemuze furt tak vycházet:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 22:39
Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 08. července 2024 22:47

Synovec (v novembri bude mať 5) už vlani v lete zvládol cez 30 km a potom ešte celý večer lietal po dvore. No, je po švagrinej

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 08. července 2024 22:51

Pinot Noir dokud to kolo do toho křoví nehodil, tak pořád dobrý

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 23:09

letfenixa to mají snad všechny děti, že minutu sedí a jsou dobití, králíček duracel prostě

Offline continuity
43017 příspěvků moje polička 08. července 2024 23:19

JankaM

Ja jsem právě dozehlila tři pracky košil, triček a sukni a mám dost. Už jsem u toho usinala, ale nešlo to nechat na zítra kvůli počasí.

Žehlící ani uklízeci babičku jsem nikdy neměla. 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 08. července 2024 23:22

Evaeva vieš čo, Lukáško je taký málokedy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 23:28

continuity u nás se to děje taky tak dvakrát ročně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2024 23:31

letfenixa kluci jo, ale musí je ta aktivita bavit. Jinak jsou vyčerpání za pět minutPlus teda fungují tak, že čím jsou unavenější, tím víc řádí. Ale to teda nechceš, jsou pak úplně utržení ze řetězu.

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 08. července 2024 23:38

Děkuji vám všem za slova podpory! Jsou to takové ty momenty v životě kdy se všechno zastaví a člověk nemůže ani vydechnout. Zvlašt když je Vítek zdravé dítě a jeho pediatra ho ani moc nezná. 
Zatím to vypadá opravdu na silnou blokádu páteře. Od včerejška je pod léky na bolest tak se to zdá lepší ale vůbec nemůže pohnout hlavou do strany. Nikdo nechápe že se to stalo bez úrazu. Ve spaní. 
Dort je v mrazáku a čeká na oslavu. Nevím teda jestli bude jedlý