Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 09. července 2024 13:29

Manuka Chudák malej ale to je taková dětská věc. Mně se to stalo asi dvakrát a samo to asi za 2-3 dny přešlo - tak snad to bude i u vnoučka!!

(Fakt jsem s tou hlavou nemohla ani hnout, seděla jsem na gauči otočená o 90 stupňů a koukala na televizi )

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 09. července 2024 13:35

Aranel mně se to v dětství taky stalo, víckrát, hrozný pocit. Ale vždycky to bylo při akci, která si o to říkala, jako kotouly na měkkém gauči, na kterém skákaly další děti a podobně. Ale ve spaní, to si vůbec neumím vysvětlit. 

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 09. července 2024 13:38

Pinot Noir Trpím na to jakožto hypermobilní i teď, ale už ne na ty akutní stavy, "ústřely". A vznikne to většinou právě přeležením, třeba když usnu v autobuse v blbý poloze.

U kotoulu se to určitě může taky stát, do těch už se dneska moc nepouštím

Online viktorka_od splavu
49279 příspěvků moje polička 09. července 2024 13:39

Pinot Noir mne naopak jenom ve spani. ne teda uplny blok, ale takovy ten prelezeny, bolavy krk, ztuhly nepohyblivy sval

Online viktorka_od splavu
49279 příspěvků moje polička 09. července 2024 13:41

Aranel ja jsem z toho dikybohu vyrostla, ta hypermobilita je pekne pitoma:-(

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 09. července 2024 15:39

Mladý pán vypracovava matematiku a vraj moje vedomosti nie sú postačujúce!

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 09. července 2024 15:59

Aranel U nás na to občas trpí manžel. Většinou z průvanu. Malý prý má mírně posunutý jeden krční obratel takže bude chodit na rehabilitace. 

Pinot Noir lékaři se jako první doptávali jestli se mu to nestalo na trampolíně. Dva dny před tím byl na skákacím hradu ale celou dobu s ním byl zeť a není si vědomý že by spadnul nebo se s někým srazil. A pak taky že by se to rozjelo až za dva dny v noci?
Je to paradox protože z mých tří vnuků je právě Víťa nejlíp pohybově vybavený. Má výbornou koordinaci i motoriku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2024 20:01

Karja tak jsme byli v tom Humpolci a stala se věc nevídaná. Starší vlezl do vody jako nic, byl teda vybavený páskem a rukávky, a dokonce i sjel klouzačku Ještě loni běhal kolem bazénu v naprosté hysterii.

Online Karja
44633 příspěvků moje polička 09. července 2024 21:52

Evaeva Ty jo dobrý, a bylo tam hodně lidí? Jako já to tam mám ráda, ale někdy je to tam nášlapné a to mám pak co dělat hlavně u té skluzavky to kočirovat:D

Online Karja
44633 příspěvků moje polička 09. července 2024 21:54

Nemáte někdo tip na záchrannou pomůcku na paddleboard, zatím mají holky rukávky a pásek, ale do hloubky moc nejezdi, jsou na malém rybníku, ale určitě bychom chtěli třeba na řeku a to mi přijde že to není úplně top, takže by to chtělo něco bezpečnějšího. 

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 09. července 2024 22:01

Manuka No, to se mi nezdá s tou trampolínou. Asi si to fakt přeležel.

Průvan je smrtící, třeba continuity to taky zmiňuje často.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2024 22:12

Karja lidí bylo dost, ten bazén je malý. Ale byli jsme tam až odpoledne. Já bych radši rybník, ale přehlasovali mně

Na tu záchranu bych možná koupila takovou tu vestičku, vídám je dost na ig, je to určitě bezpečnější než rukávky a neomezuje to pohyb. Má ještě pásek mezi nohy, aby se z toho nevyvlíkli.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 09. července 2024 22:13
Reakce na Aranel:

​Vlastně jo, babička taky docela žehlila. Asi že to je taková práce, u který se do ničeho vyloženě nepleteš (myslím do nějakejch šuplíků a tak) a je čistá. 

Koupelnu teď častěji myju já u rodičů, ale nestěžujou si, kdepak

Jo, dokud nezačneš komentovat, proč mají žehlicí prkno v tý výšce, když ty jsi stejně velká a máš ho jinak... a​ proč skládají prádlo takhle, když ty ho skládáš jinak a líp... a že kdybys jim nevyžehlila, tak  by je ta hromada zavalila... (vyslechnuto od švagrové, která byla v roli obdarované žehlením)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. července 2024 22:18

Karja my máme na paddle board Klasickou vestu

Muslik píšu sz :) 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. července 2024 22:23

Evaeva nevím, kde jste na dovolené, ale nám se předloni moc líbilo v lomu u Horní Cerekve

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. července 2024 22:24

Manuka ale to z toho hradu klidne mohl mit nacate

Online Karja
44633 příspěvků moje polička 09. července 2024 23:30

MPLee Koukám, že ani není moc naducana, ale 2x750 nedám, jdu hledat teda;-). A jezdite s těma deckama na hloubku? Já z toho mám furt respekt, že by malé dítě vůbec do hloubky nemělo, ale já jsem asi nějaká preopatrna. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. července 2024 23:55

Karja jezdíme, byli jsme i na moři, na italských jezerech... naše obě děti chodí od 6m plavat, dcera s páskem vydrží plavat normálně i 5 min v kuse, syn teda přeplave bazén a je rád. Ale i když jinak mi u bazénu nebo vody přijde pásek a případně rukávky dostatečný, tak tady ne. Kdyby se fakt stal nějaký karambol a já třeba musela lovit oba, každého na jiné straně paddleboardu, tak chci něco, co je fakr udrží nad hladinou spolehlivě. Minimálně dcera už ví, že si má kdyžtak lehnout na záda a čekat,  ale ta vesta je teda na záda přetočí ať chtějí nebo ne my je kupovali postupně a počítám, že jim vydrží  tak na 6-7 let. A určitě jsou i levnější.

s tou hloubkou nevím, nikdy jsem o tom neslyšela, ale my ty děti taháme i do hor od malička, nejsme dobrý příklad

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 10. července 2024 04:04
Reakce na MPLee:

syn teda přeplave bazén a je rád. , 

​myslíš to stejně starý mimino, co máme doma my?

Offline continuity
43016 příspěvků moje polička 10. července 2024 06:50

Karja určitě kup dětské vesty s tím límcem a ne nafukovací. 

Je to trochu investice, ale fakt jim vydrží a je to bezpečné. Jezdili v tom i na vodu a celkem se s tím na řece vyblbnou - dá se na tom různé vozit v proudu a tak (tím se zároveň nauči, co dělat, když spadnou do vody).