Potrefenáhusa no
ale jako ten jejich detskej bazen, ne klasickou 25 nebo 50. A my mame ty deti pohybove dost ustreleny, podle nich se ridit neda ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee
naše mimi je celkem zdatný, ale stejně teda je to furt mimino
Myslela jsem, ze období židli, položených na zemi, už minulo, ale asi ne? 
Potrefenáhusa jestli nepadá, tak židle nechej
U nás teď ještě nepřišlo, ale čekám to brzy.
MPLee Díky, jj já to vidím stejně, že přesně pásek a rukávky nejsou dost. Ted to vozí na takový mělčí rybník, tak to je v pohodě, ale jinam to není, zvlášt s jedním dospělým uplně OK.
continuity MPLee Takže ne nafukovací je základ jo?
Karja rekla bych, ze nenafukovaci a limec za krkem. Ja teda trvala i na popruhu mezi nohama, aby z toho dite nevyjelo spodem.
MPLee Jj to je dobrej tip, naše jsou teda takové dobře stavěné, že by jim vestička nebyla asi moc volná, ale je to lepší. Díky!
Takže kontrola na ortopedii- všetko ok! Dieťa podľa prepoladu si uz po tých 8 týždňoch tak zvyklo, že odmieta vstať.
zúri. Zajtra ideme na vstupnú prehliadku na RHB, nie, on tam rozhodne nepôjde.
Aspoň cesta k moru sa otvorila ![]()
letfenixa super!
letfenixa no vy jste si taky užili! Snad se malému už všechno špatné vyhne.
Karja Vemte určitě s límcem, my máme bez límce, a i když byl syn hodně hluboko pod tím horním váhovým limitem vesty, tak ho neunesla. Měli jsme ji teda jenom do domácího bazénu, ale i tak jsme ho nemohli dát z ruky, šel by v ní pod vodu.
Jo, dokud nezačneš komentovat, proč mají žehlicí prkno v tý výšce, když ty jsi stejně velká a máš ho jinak... a proč skládají prádlo takhle, když ty ho skládáš jinak a líp... a že kdybys jim nevyžehlila, tak by je ta hromada zavalila... (vyslechnuto od švagrové, která byla v roli obdarované žehlením)
prostě lidi jsou různí!
Když jsem měla s prvním ditetem strach, ze se zrakvi na tomhle pitomym žebříku, tak jsem netušila, ze druhy po něm poleze v roce a půl s hrstí kamenů v ruce a ještě se ho bude snažit převálcovat starší sestra s řevem "Já první!!!!!"

Mám tvořivý dotaz asi na žluťásek a další kreativní duše. Mám tu 80 ne moc vžhledných tmavých kšiltovek. Napadlo mě je dát dětem na táborech někak dotvořit. Ale jak? Ideálně co nejmíň příprav a nákladů
napadly mě nejaké barvy na textil s twxturou temper, a jak se na krabici natáhnou gumičky a dělají se s nima cákance a nebo dát barvu do vodních pistolek a postříkat je?
MPLee Pistolky budou mít určitě úspěch!
MPLee Nejméně nákladné bude savo:D
Karja to by byli rodice radi![]()
viktorka_od splavuno asi mala Karja na mysli do toho Sava dať šiltovky, nie deti ![]()
Janulik03 nechat deti tvorit pomoci sava zni dost desive. ale mozna jen ja jsem nemehlo ze si s nim kolikrat nechte neco odbarvim pri uklidu a decka by to zvladla lip![]()
Janulik03 viktorka_od splavu Jo, o zničení oblečení to je. Taky mám jedny tepláky a ponožku odbarvnenou.-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články