viktorka_od splavu Karja no to je fakt, že by sa aa tie fľaky mohli stať. Ale to aj pistolky s farbou nebudú uplne čistá hra. Ale deti by boli nadšené
Vše o těhotenství a dětech
Janulik03 plus rozezrany koncetiny....
Janulik03 barby predpokladam nejaky vypratelny, ale kapka sava znici obleceni i boty nevratne
viktorka_od splavu barvy na textil taky nebudou žádná hitparáda, zvlášť pokud se budou nanášet nějakým zábavným způsobem jako je cákání
Jediné víceméně bezpečné mi přijdou fixy na textil
MPLee O jak velké deti jde?
Daji se použít barvy na textil a nanášet kouskem molitanové houbicky. Buď přímo obrázek nebo použít šablony (ale to je kus práce předem).
Nebo foukat řidší barvu fixirkou (akcnější varianta jsou ty pistolky).
Naředěný SAVO je efektní, ale s malýma dětma nevím... spíš než úrazu/škody bych se bála rozezlených rodičů.
MPLee koupila bych barvy na textil, lahvičky s tekutou barvou. Tu bych nalila na talířky a z houbiček vystřihla jednoduchý tvary jako razítka - podle toho pro koho to bude - srdíčka, kytky, nebo jen geometrický tvary.
Ty pistolky jsou super nápad, ale myslím že budeš ty barvy muset hodně naředit. Ty co mám já jsou všechny mnohem hustější. Ale šlo by cákat štětcema, klidně nějaký laciný z pepca pro tento účel.
MPLee plus bych pridala flitry, nalepky a nasivky
eM žluťásek Candance jde o děti 4-14, hlavni naplni tabora je brusleni, takze se znicenim obleceni se trochu pocita (ty rozumnejsi rodice, co neposlou dite v riflovyxh kratasech a crop topu
). Kousek za klubovnou je louka, kde by nejaky bordel okolo moc nevadil... ale na dnešek tu mam k vystrihnuti 500 diplomu a na laminovani 95 folii ![]()
Takze na to asi kaslu ![]()
Puvodne jsem myslela neco takoveho

MPLee ty cepice jsou tmavy, potrebujes hodne kryci barvu
PotrefenáhusaProsímte, s čím jste jedli ty cuketové špagety aby to bylo jedle i pro děti? Nemám nápady, boloňskou omáčku moc nemusí.
A prosím vás, co byl ten zklidňování krém na Štípance? Myslím z DM. Byli jsme se po dešti koupat u rybníka a jako ta starší dcera je úplně zřízena, vůbec nevím co jí tak pohryzalo, litalo tam v tom vlhku kde co, ale ona má červené štípance a takovou rudou tečkou a jako fakt ji lituju.
Karja v dm už ho nemají, někdo ho našel snad na alegru? Ale jestli je pobodána hodně, tak bych jí dala fenistil nebo nějaký zyrtec vnitřně.
EvaevaTak to je škoda. Jasně fenistil máme, s tím počítám, ona si to teda neskrabe zatím, ono to teď vykejza, byly tam takové malé potvory, tak uvidíme, co z toho bude
A něco jiného mazacího nemá někdo tip? Já dávám ještě teetree, ale to asi spíš protože to mám doma
žluťásekDíky ses zlata:D proto sambo pomaže teda zítra:D Do DMka ještě jakžtakž chodí, s kamaradem:D
žluťásek já mám tenhle ale gel z loňska, jiný neměli. Ale někdo tady tvrdil, že to není on, tak nevím. Já to moc neposoudím, dneska jsem si mázla štípanec asi po roce. Ten původní máme v nějakém batohu hodně dobře uschovaný, už tak tři roky ho nemůžu najít ![]()
My bychom spíš potřebovali nějaké šití ve spreji
Syn se dneska při výstupu na věž praštil do hlavy o roh zábradlí a za pár metrů se praštil znovu. Krev teda tekla jen malinko, ale chápete to?![]()
Evaeva Chapu, ja s sebou vsude taham minilekarnicku, kde mam i naplastovy stejny :-).
Vari já mám náplasti. Ale to bych mu tu hlavu musela oholit
Nic mu nebylo, ale s takovou je to jen otázka času.
Karja s varenejma bramborama :-))) ony teď s jidlem ale tak strašně vysiraj, zrovna dneska toho mám úplně plný zuby, teď vařený jídlo skoro vůbec nejedí (nemám pocit, ze je to horkem)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články