Potrefenáhusa Alpu bych možná tipla.
Vše o těhotenství a dětech
Lenka22 Jj, taky myslím, musím vyzkoušet
Kokoska dufam, ze si nacelnika posluchala ![]()
Potrefenáhusa taky myslím, že Alpu.
Potrefenáhusapálí to určitě, pokud to už má rozškrábane.
continuity jj, prave
Boli sme na vstupnej prehliadke na RHB a bolo to strašné
nechcel sa predklanat, ale až cestou domov mi povedal, že preto, lebo na ORL po zákroku na mandliach to zakázali. Trčia mu lopatky, krcne svalstvo stuhnute, príliš chudy a maly a ploché nohy ![]()
Jáj, a nechcel rozprávat, ako vždy, tak padla obligátna otázka, či v škole rozpráva.
Mrakoplas samozřejmě, je to přece náčelník! ![]()
letfenixa Ale tak pochopitelně, že má ztuhlé svaly na šíji, když tak dlouho ležel. To se všechno napraví ![]()
letfenixakdyž objevili jen tohle, byla bych v klidu. Lopatky trčí oběma dětem, z toho jedna dost aktivně plave + ploché nohy taky. Druhá je zas hypermobilni. Všelijaké skoliózy a zkrácené/nesymetrické končetiny jsou horší, tohle je lehce řešitelné.
Babi poslala fotku z koupaku, starší dítě má pupek jak hrom a prohly záda, asi vyrazíme zase na fyzio![]()
continuity ako, včera ortoped podľa RTG povedal, že má krásne rovnú chrbticu, na tú RHB som sa vlastne vnutila, ona povedala aj že ho ťahá napravo. Laicky si myslím, že teraz po tom lezani má svalstvo veľmi ochabnute.
Aranel napr vôbec nezakloni hlavu. Teda zakloni, ale bolí ho to.
Dr včera povedal, že hlavne chodiť. Do nemocnice sme sa viezli MHD, naspäť sme išli pešo a videla som, že už nevládze, ale došiel to.
letfenixa musí zase nabrat sílu po takovém ležení, to se spraví, děti regenerují rychle.
Z mojí zkušenosti ortoped odhalí až větší problém, na menší potíže je lepší rhb. Já mám od dětství menší skoliózu, ortopedi s tím byli v pohodě narozdíl od fyzioterapeutů.
continuity vidíš a plavkyňa!
Ploche nohy a hypermobilitu mám ja. Nikto to nikdy neriešil.
letfenixa zaklanet hlavu se vůbec nemá, je to ta nejhorsi poloha pro krční páteř. Nejvíc se projeví ty oslabené svaly.
letfenixa to bude dobre, ma toho za sebou hrozne moc, prodelal strasne moc neprijemnych veci. Urcite se postupne zase zpevni. Hlavne si trochu odpocinte.
Ted byl v Témě rozhovor s ortopedem a ten vysvětloval, že z ortopedického hlediska je skolióza něco úplně jiného než jen křivá záda. Musí tam být k tomu nějaké zkroucené stavce.
Ještě jsem si vzpomněla k těm štípancům, kamarádka doktorka na ně doporučuje levandulový éterický olej, i jsme ho od ní dostali, ale jak na to nejsem zvyklá, ještě jsem si nevzpomněla ho použít, takže vlastně nevím. Vždycky mi naskočí akorát cibule nebo chladit, i to, že jsem si vzpomněla na to teplo, byla dost náhoda.
Myrtila my sme si raz v Chorvátsku kúpili nejaký miestny levandulovy olej na stipance a bol fakt najlepší.
continuity jo, to dává smysl. Ale oni to vždycky odmávli, že dobrý, přitom to nějaké cvičení chtělo. Neměli snahu mně někam odeslat. Mluvím o dětském věku, kdy to cvičení ještě zmůže dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články