brrr přesně. Ráda cestuju, ale balení nesnáším
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Já tam zapomněla připsat, že jsem sbalila mládežníky na tábor. Já zůstávám doma, ale vůbec to neva ![]()
brrr tak tomu taky rozumím ![]()
Potrefenáhusa přeju vám na tu návštěvu teplý počasí, ať si děti můžou pěkně pohrát. Tam je to na tropický počasí ideální, u většiny atrakci je ledová voda. A je dobrý tam být lehce před devátou a pak počkat ve frontě.
A u těch vodních atrakci jsou v koupelnach sušičky, ale doporučuju vzít ručník a i tak víc věci na převlečení.
Nám to letos zatím nevyšlo, doufám, že v září bude počasí ještě dobrý. Jinak to budu mít na talíři ještě za rok.
moc dík za tipy, my měli jet na konci června (já nemocná), tenhle víkend (pes zacal harat, takže odpadlo hlídání), tak to vypadá až na 2.pulku září
Naša minecraft torta! 
letfenixa ta je ![]()
letfenixa ten je krasnej ![]()
Evaeva Potrefenáhusa skoda, Ve Furthu jsem byla vcera, mohla jsem to obhlednout.
Candance díky. Oni už jí fakt nevyrábějí, takže by to bylo nejspíš zbytečné ![]()
Evaeva tak.snad to sezenes
Evaeva budu koukat po bazarech. Já zase zoufale potřebuju bílou plyšovou kočku z Pepca ![]()
![]()

edit: na Vinted jednu tu lanovku mají, ale nekompletní.
MPLee asi teda neumím hledat. Kde jí vidíš?
Evaeva hledej podle kodu stavebnice :-)

MPLee díky! Já jsem pak našla ještě jednu, ale ta má hrozně mizerné fotky, to je vždycky podezřelé.
Kočičku jste ztratili nebo sháníš náhradní?
Manuka Potrefenáhusa ďakujeme.
Zažila jsem jenom jednu prababičku a jenom krátce, asi do pěti let. Pamatuju si, že kupovala vážený nugát a dávala nám kostičku, když jsme přišli na návštěvu, přes babiččiny protesty, že nebudeme jíst oběd.
A v místnosti (kuchyni, kde asi i spala) měla vjednom místě vyboulenou podlahu, to mě jako malou fascinovalo.
Evaeva kočičku sháním náhradní. Stala se z ní naprostá nutnost, chodí s ní fakt všude. Bruslí s ní, jí s ní, natírala s námi plot... jednou už zůstala při vystupovalní v tramvaji. Naštěstí nám ji pohotovyl pán prohodil zavírajícími se dveřmi na peron
dost se bojím, že dřív nebo později přijde k úrazu nebo se někde ztratí. A taky je asi poslední příležitost jí kdyžtak s náhradnicí začít střídat, než se ohnusí moc ![]()
MPLee my máme takhle kočičku z ikey, už mě taky napadlo koupit náhradní, ale oni to poznaj a chtej tu vohnusnenou
MPLee my máme ty kočky dvě, druhou jsem koupila včas a i když byly ještě obě úplně bílý a totožný, rozeznal je a chtěl jen tu svou. Náhradníci vždycky zhnuseně vyhodil z postele a radši chvíli bulel a usnul bez tý pravý, než by si vzal tu druhou.
Na školu v přírodě ji nechtěl, že by se mohla ztratit. A od té doby spí bez ní. Ale má ji rád pořád ![]()
Potrefenáhusa musis je stridat od zacatku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články