Evaeva s miminem bych se do toho taky nehrnula a podporovala Duplo ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek ja prave neviem ci nevyzaduju to bombickove s klasickym hrotom ![]()
Mrakoplas kašli na to zatím, stopro budou psát nejdřív jen tužkou a na pero dojde nejdřív za půl roku.
Mrakoplas u nás dostali tornádo voňavé a na ostatní věci doporučovala paní učitelka zn kohinor, lepidlo v tyčince kores, co si tak pamatuju
Když už se tu řeší ta výbava, pastelky do školy asi už tenké, co? A přezůvky stejné jako do školky (máme jonapy)?
Evaeva u nás učitelka doporučovala pastelky silné trojhranné, skoro všichni měli pastelky a tužky Stabilo.
Pero doporučila bombičkové Schneider. Řekla, že vyžadovat to nemůže a kdo bude mít kuličkové, tak bude psát takovým, ale že se jí osvědčilo, když se začne psát tím bombičkovým. Měli ho všichni. Mrakoplas
Pinot Noir já mám dobrou zkušenost s kohinorkami a doma budu mít určitě těch požadovaných 12 barev trojhranných jak tenkých po ségře, tak těch silných (obojí prakticky nové). Teď si mi teda nasadila brouka do hlavy s tou tloušťkou, budu si muset sepsat dotazy na paní učitelku![]()
Pinot Noir jo ja mu kupim aj aj a uvidime cim sa mu bude dobre pisat a co ucitelka schvali.
Evaeva farbicky u nas doporucuju hrubsie, ja som kupila stabilo, maju ich aj doma (len doma s tymi zarezmi) a kreslia pekne a nelamu sa. Prezuvky u nas vyzaduju s bledou podrazkou.
Mrakoplas kašli na to zatím, stopro budou psát nejdřív jen tužkou a na pero dojde nejdřív za půl roku.
asi mas pravdu.
Evaeva syn má taky bačkory jonap, ty klasické dětské bf. Je jeden z mála, skoro všechny děti mají crocsy a pantofle, i když jsou výrazně nedoporučené a v seznamu byly přezůvky s plnou patou:-))
Pastelky měli mít silné trojhranné, pokud možno Stabilo easycolor, se zářezy. Rozlišují se pro praváky (červený okraj) a leváky (žlutý okraj).
žluťásekNo jasně, máme, tím jsme začínali;-). Máme takový mix všeho možného, kde jsou zvířata, domeček, nemocnici a kavárnu. Ale třeba tu kavárnu snad nikdy nestavěly, jak je to malé, tak to pro ně není lákavé.
...zeptám se i tady, v jakém věku dítěte nastupujete do práce?
U nás se na to duplo prasi, hraje akorat ptesne ty příběhy, máme hodně panáčku. Ale včera asi po sto letech vysypala tesne před spaním kosik na podlahu a zacala si něco stavět, tak třeba se to začne vyvijet. Já to moc aktivně nepodporuju, protože malý dite ji to bourá a jsou z toho strasny hádky, řevy a rvačky. Domeček máme rozebranej a už asi půl roku hledám chvíli ho postavit (hlavně na nej shledat dostatek dilu), ale s mladší to moc nejde a když spi, strašně to rachtá
Marielle mal 13 mesiacov, ja na 2-3 hodiny denne, a o rok na plný.
Mrakoplas vieš čo, my sme mali zoznam, ešte mi zástupkyňa povedala, že sa presne pýtala triednych, čo chcú, a napr zošity sme kupovali úplne zbytočne, nepoužili ani jeden, všetko písali len do pracovných zošitov a pracovných učebnic. Pastelky a perá boli triednej jedno. Teraz nejdem kupovať nič a uvidím, aké budú chodiť požiadavky.
Marielle Na částečný úvazek od 5 měsíců dcery
Marielle klasicky od 3, jsem asi v menšině.
Marielle já jsem OSVČ. Pár hodin týdně jsem pracovala, když měl starší 0 - 1, mladší 2 - 4 roky, všechno z domova. Teď s dalším zjišťuju, že mám čas akorát o prázdninách
Ale nejpozději za rok bych se k tomu chtěla pomalu vracet.
Potrefenáhusa to bourání se mladší odnaučil určitě dřív než chodil, chce to chvíli času (a velký řev staršího
). Bylo pak vidět, jak čeká na pokyn, jestli může. Po dostavění jsme stavby dávali vysoko. Teď je to horší, mladší staví koleje a ty jen tak nezvedneš a zavírat ten pokoj se mi nechce.
Evaeva ona si s tím prave hodně pak hraje ruzne na školku, dava panacky do postýlek, jezdí s nima po klouzacce, nestaví prakticky vůbec, vystavit někam nahoru by nestačilo. Koleje dtto, tam je vozí vláčkem, zveda závory....mimino už se ji boji, ale touha si něco vzít je větší
nekdy, zrovna včera, mi přijde, ze nedělám celej den nic jinyho než to koučuju nebouchat, nekopat, nestrkat, nekousat.... už oběma smerana
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články