Potrefenáhusa ty si potrpis na vanocni banky, ze? Tak jen pokud nevis, v Bamberku je prodejna ozdob. A maji i vlnu s jehlicemi, avokado, kocky, pivo, vino, volske oko, sushi. Ale ta vlna a jehlice - vzpomnela.jsem si na tebe.
Vše o těhotenství a dětech
Candance jedině ozdobičky
vlna s jehlicema zní zajímavě ![]()
Potrefenáhusa je to ale dost velke. Mozna maji i mensi. Uz se nepamatuji.
Candance no my jsme teď trochu přešaltovali na plstěný a dřevěný ozdoby...
brrr Ty se máš! Já právě vybaluju, to nesnáším! Zvlášť ty špinavý táborový hadry, obalený blátem, co stojí samy o sobě, když je vytáhneš z kufru. ![]()
Candance To jsem měla vědět kdysi, syn letos ztratil srdcového plyšáka, měl ho od narození, zapomněl ho na letišti v Tokyu. Dva dny pláče, počínající deprese a to je mu 12. E-mail na letiště, návštěva Ztrát a nálezů, všechno marné, mám pocit, jako by mu skončilo dětství. :-(
Candance já doufám, že kdybychom teď sehnali nějakého z druhé ruky, tak by se ještě střídat daly. Má ji sice 3 roky, ale oblíbená je až poslední 2,3 měsíce...

ale fakt bez ní neudělá ani krok
No a ja som kedysi zohnala nahradneho, sice ma syn prekukol ale aj tak ho bral ako istotu nahrady. No asi pred rokom sa stratil. Nikde ho nevieme najst, aj ked sme ho nikdy nebrali von. Povodny je uz dost zniceny, uz dlho nevydrzi :(
Garfie Vy balování je taky fuj! Já to dělám venku na dvorku.
O té doudlevecke zoo mi vždycky vyprávěla babička, když jsem u ní v Plzni byla. A mě jako dítě hrozně zajímalo jak to tam asi vypadalo. Neexistují nějaké archivní fotky, nevíš?
Jinak teda současná plzeňská zoo je nádherná a jezdíme tam často. Jo a ty chudaky medvědy v tom betonovým příkopu si budu asi pamatovat do smrti, hrozný to bylo.
Nahrávání fotek nějak zlobí. Asi mám blbé formáty. Takže nejschůdnější mi přijde dolistovat do obrazové přílohy téhle diplomky (odkaz na PDF je až dole na stránce "plný text práce"): Historie ZOO Plzeň
Studentka tam má fotky nejen od nás, ale i další, které dokumentují i předchozí zookoutky v Plzni, ZOO Iris a dnešní ZOO.
Archivářka Moc děkuju, jsi hodná. Až budu mít chvíli ráda si tu práci přečtu celou, je to zajímavé.
Sme na tom špeci vyšetrení ohľadom rastu a dieťa bolo odvazene, tak za mesiac má plus 1 kg
a to vlastne tie 2 týždne po ORL operácii jedol menej, lebo mixovane.
Máme za sebou první opravu zubů, syn to zvládnul, mám z něj fakt radost
menší už z toho, že čistíme od prvního zubu, a ve 3,5 letech měl kaz. Byla to celkově strašná rychlovka, minulý týden jsem volala zubařce a termín nám dala na dnešek, takže ta příprava byla dost intenzivní a naslibovali jsme hory doly, takže nás to stálo ještě dvě krabice lega
ale hlavně že to zvládnul a nemuseli jsme někam pod narkózu.
MPLee Myslíš toto? Tak v Německu ji mají! :D
Kan nene, tohle je proste obycejny hadrovy plysak. Ale nasla ji moje maminka v nejaky fb aukci na podporu detskeho domova, tak snad bude nahradnice a dobry skutek v 1 ![]()
Prosim vas ktoré to stabilo atramentove pero je vhodne pre prvaka? Absolutne sa to neviem docitat. Zo skoly mam instrukcie: prvacke atramentove pero tornado alebo stabilo. Ja ani neviem ci to musi byt s klasickym hrotom alebo moze byt roller. Chcem mu kupit obe, nech si vyberie, s ktorym sa mu bude lepsie pisat.
Mrakoplas ty jo, vy máte mít pera hned na začátku, jo? U nás až později, takže k tomu instrukce ještě nejsou.
Já už se taky budu muset vrhnout na ten seznam. Skoro půlka prázdnin za námi ![]()
MPLee A nemáš v hlavě nějaké must have Duplo, jako byla vloni ta nemocnice? Ta byla skvělá. Já už jim chtěla kupovat lego spíš, už nějaké mají, ale normálně jim ještě snad prikoupim nějaké Duplo, i když jim je vlastně 6 a 5:D, mně přijde, že si s tím umí líp hrát, jakože to postaví a pak hrají nějaké příběhy a tak. To lego mi na to přijde moc malý, to si tak postaví a je to.
Karja u nás taky pořád víc frčí Duplo a to výrazně. Kluci (hlavně starší) teda naopak převážně staví, ale s tím duplem mu to jde líp.
Byl jste se někdo s dětmi podívat tady? Má cenu tam jet?
Evaeva no pokud poradatel uvadi, ze trasa je komplikovana a misty nebezpecna, tak tam bych se s detma bala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články