Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:20

Karja u nás je totální must have železnice od dupla, to jezdí fakt pořád. Pak mají rádi pouť s kolotoči a ještě po nás mají obří dopravní letadlo a karavan. A teda sada od duplo education se 44 různými lidmi, to byl super kup (sehnala jsem ji někde na bazaru) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 21:24

SunEclipseaha, tak koukám, že to hází na začátek Já měla na mysli experimentální hřiště od nami ňami. (Na jakoukoliv takovou trasu bych se bála spíš kvůli dětem než o děti)

Offline letfenixa
10868 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:31

Karja L. prešiel z Dupla na Minecraft. Ale chcelo to veľa sád, aby mohol skladať všeličo, a kúpila som mu aj nejaké basic v kufriku a platformy navyše. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2024 21:33

MPLee ehm duplo. Byval tam krasny kremovy koberec, ale muj pokoj to neni, ze. Duplo zdedeno po nekolika detech. Dneska jsem se snazila neuspesne dve hodiny zkompletovat sadu tran supreme

Offline Karja
44650 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:35

letfenixa Jo, to by holky asi moc nebavilo, já jim pak chci kupovat tu řadu friends, ale už něco mají a jako pohrsji si chvíli, není to jako to Duplo. 

MPLee No vidíš to, nic z toho neznám a to jsem to párkrát už googlila a něco hledala na vintedu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:52

Evaeva no zoznam na celu stranu, tu s nim bojujem. Aku plastelinu? Ake vodovky? Aky je preboha rozdiel medzi vodovymi a anilinovymi farbami(uz google pomohol) atd.. same otazky! Mam 40 poloziek v kosiku (niektore viackrat) a este nie som na konci

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:53

Prosimvás, kdo posíláte děti na zahraniční dovolenou s prarodiči (chorvatsko) dáváte jim s sebou ten formulář ministerstva vnitra + občanku dítěte? Je tam i kolonka na ověřený podpis z. zástupce ale lítat kvůli tomu na poštu mi přijde trochu zu viel, když je Chorvatsko stejně v Shengenu...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:04

Jos my toho máme tak čtyřikrát tolik Ale skoro samé kostky, jinak máme akorát vlak a spoustu kolejí, raketu a letadlo. K vláčku jsme dokoupili nějaké doplňky z 3d tiskárny (točnu, ohebné díly,...) a doporučuju.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:05

Mrakoplas jo, my máme taky seznam na stránku. Ale pero tam není Ohledně modelíny mám ten samý dotaz

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 29. července 2024 22:17

monis Kluci jezdí s formulářem a pasem. Osvědčení stojí na poště 50,- a je to záležitost na pár minut.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. července 2024 22:19

Karja a znáš Scalu? Ta už se teda nevyrábí, já jip plánuju dceři dát možná už letos k vánocům, máme schovanou po mě... tu jsem milovala a je to tak mezi duplem a legem, ale dost i do barbie... 

Jos vidím dost stejných dílů! My máme hrozně moc dupla taky ještě po nás a nebo 20 letém bratránkovi. 

Evaevadíly k duplo vlaku z 3d tiskarny? To me zajima! 

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 29. července 2024 22:21

U nás se na Duplo práší. Naopak malé lego vytahují každý den (děti mají od 3 do 8 let) a tráví s tím většinu času. Kluk si staví zbraně a stroje. Holky si staví postavičky, zvířátka a hrají příběhy. Ať žijí stereotypy ;-) Myslím, že tomu hodně pomohlo, když jsem jim malé lego roztřídila podle typu kostek. Lépe se jim v tom teď hledá. Akorát je opruz to třídění, a pak udržování pořádku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:23

MPLee taky máme i pár dílků po mně a ségře. A taky pár tehdejších fejkových

Kupovala jsem to tenkrát přes bazoš, myslím. Zkusím to najít.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:27

ziginkamy to roztříděné částečně máme a je to lepší, ale přijde mi, že z dupla se mu staví líp jednak, jak je větší a že těch dílků není tolik druhů. To malé lego má snad každý dílek jiný, mi přijde. On staví prakticky pouze stavby a to malé lego má hodně pidi čudlíků a málo větších kostech (a to máme několik těch základních sad, hlavně, že máme asi 100 banánů ). No s miminem jsem jedině ráda, malé lego by povečeřel

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:32

MPLee byl to tenhle prodejce. Nejvíc frčí točna, ohebné koleje a držák kolejí na převážení na vagóně. Dodání bylo celkem rychlé a pasuje to dobře.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. července 2024 22:36

Mrakoplas naše paní učitelka doporučuje Tornádo, že to Stabilo má hodně silnou stopu a děti na ně víc tlačí. S tornádem že prý píšou víc zlehka. Tornádo můžu doporučit, má trojhranný úchop, píše se s ním dobře. Trochu mi teda vadí, že je jednorázové. Ale syn má dvě půl roku a zatím píšou obě pořád.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. července 2024 22:46

Karja máte Duplo domeček? Ten mi přijde pro holky must have, syn si s ním vyhrál hodně. A ještě měl hodně rád obchod, s cinkající pokladnou. A samozřejmě farma. (Mně se moc moc líbil lesopark a pouť, ale míň už jejich cena, takže ty jsme neměli

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:49

žluťásek no jo, domeček vlastně taky máme. Ale postavit ho nemůžu, ty velké placky jsou pořád potřeba

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. července 2024 22:51

Evaeva zas z toho malého lega jdou dělat super detaily a pohyblivé a funkční věci. Syn teď postavil past na dinosaura, klec s nastraženou pastí se sklápěcí střechou, kam dinosaurus propadne nalákán pečeným kuřecím stehnem

Minecraft lego tu jede denně, to byla trefa do černého.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 22:59

žluťásek jemu ty detaily moc nejdou ani při kresleníMinecraft taky máme, ten je dobrý. On si to vždycky postaví, když dostane novou sadu, je na to šikovný, zvládá ty návody, ale v ta hromada kostek (nebo roztříděné hromady kostek) ho nějak neinspirují nebo co. Teď je to fakt s výhodou a Duplo tu s námi bude ještě roky zřejmě, tak není důvod ho k tomu nějak postrkávat.