Mohučanka letfenixa Jenže to podplácení/uplácení...to asi není použitelné u tohoto problému co mají u monis nebo ne? co myslíte? Podle mě to zvýší to "myšlení na to". Prostě jak je ten problém opačný...
Vše o těhotenství a dětech
Karja já myslím, že první řada balkon je lepší než třeba osmá dole.
My chodíme do stavovského do lóže, což je defakto poloviční balkón, a je to super, právě že je hezky vidět. To samé chodil syn do Rudolfina do první řady na balkón, že je tam hezky vidět na orchestr (to chodil na klasiku teda)
Karja já myslím, že první řada balkon je lepší než třeba osmá dole.
My chodíme do stavovského do lóže, což je defakto poloviční balkón, a je to super, právě že je hezky vidět. To samé chodil syn do Rudolfina do první řady na balkón, že je tam hezky vidět na orchestr (to chodil na klasiku teda)
kdy, v kolika letech jste m vzali děti poprvé do nějakého dětského divadylka? Myslím hlavně ty matky, které máte řekněme divocejsi kousky doma jako já:) já si to s naší minulý týden cerstve triletou nedovedu prostě zatím vůbec představit, u ničeho nevydrží, porad nás tahá pryč, zaplatit kamkoli na cokoli vstupné jsou vyhozené peníze. Teď měla nápad babička ji na něco vzít, ale rozmluvila jsem to - jednak nevím moc kam (v těch dětských divadelkach se neorientuju a babička to hodi na me k vymýšlení) a druhak myslím, že to budou vyhozené peníze....
To kakaní je pro ty děti občas hrozně složitý, my zas máme kluka 3 roky 2 měsíce, co furt dělá velkou potřebu do plíny, a nejsme schopni s tím zatím nic dělat ![]()
Karja treba to nejak reverzne vymyslieť. Určite by bolo dobré nechať ju doma, uistovat, že záchod je na dosah a nech zbytočne netlačí.
Máme 1 druhačku, ktorá chodí stále cikat. Vlani, keď som tam chodila zastupovať, vždy počas hodiny prišla, ze potrebuje ísť cikat, že má ten problem. Myslela som si, že niečo bežné urologicke. A tento rok som sa dozvedela, že keď ešte žila s mamou, tá ju zamykala v izbe a ona nedokázala sa pocikat, tak zadržiavala, až kým to nebolo neúnosné. Takže to má psychicke.
Muslik ty nejseš z Prahy, že?
Já bych to zkusila. Na zkoušku se můžeš prohlédnout po okolních oc a DDM, tam bývají představení zadarmo nebo za pár korun a prostředí velmi neformální. Ale myslím, že klasické dětské divadlo zvládne, od tří kluci chodí a to doma rozhodně neposedí. Při nejhorším odejdete no. Jinak starší byl ve stavovském už ve dvou, mladší až o rok později a půlku strávil na zemi
Ale to nebylo vyloženě dětské představení, navíc dvouhodinové
Ještě ne, naše děti saturují školková představení, dvakrát jsme byli v létě na venkovním loutkovém divadle u nás v komunitní kavárně, to jsem riskla, protože se dalo odejít ![]()
Myslím, že Rostík už by to teď v pěti a půl zvládl, ale Šárka určitě ne, i když není tak pohybově zaměřená jako brácha, neposeda to je.
Evaeva no jsem na Žižkově. Vubec nevim jestli tu v centru neco jako DDM mame, ty o tom casto pises u vas, ale ja netusim, ale dobry tip. My jsme kulturně saturovany aspon naštěstí dětskými divadelky ve skolce, ty jsou velmi často, ale je to takové prostě free s pobíháním a tak :) myslela jsem už něco právě seriózního v divadle. Jsem příště srab to zkusit, těch vyhozenych peněz už bylo (tedy za jiné aktivity) :)
Karja Syn byl takhle v sesti letech v ND, sedel nekde pod stropem a bylo to v pohode. U mladsich deti ale nevim, i kdyz kamosky o rok mladsi dcera to zvladla taky.
Muslik My jsme byli v necelých třech letech mladší, tu to nebaví snad do dneška, ale chodit musí kvuli segře, ta starší to žere. A jako dalo se to, na druhou stranu, proč tam chodit, když o to to dítě nestojí že?
Gatita Já to asi zkusím, je to hezké prostředí, fakt jakože pěkný divadlo s tím balkonem a ložemi, tak snad je to zaujme i takhle na dálku...
Muslikzkusila bych treba Mestskou knihovnu v Praze, je to v centru a davaji tam kusy od Rise loutek, my byli na Pejskovi a kocicce. Ujde to, za par korun a muzes asi vzdycky odejit...
Muslikzkusila bych treba Mestskou knihovnu v Praze, je to v centru a davaji tam kusy od Rise loutek, my byli na Pejskovi a kocicce. Ujde to, za par korun a muzes asi vzdycky odejit...
super, díky, to je dobrý tip!
Muslikvůbec bych se (dítě) do takových aktivit nenutila, když máš pochybnosti a dítě neprojevuje intenzivní zájem o další kulturu. Kdyby mluvil o tom, jak se mu divadýlko líbilo, a na návrh, že půjdete do opravdového divadla, reagoval nadšením, tak proč ne.
Muslik my jsme byli poprvy hezky zostra ve 3 a půl v národním a dala to úplně v pohode, ale naše dite stres a nový prostředí spis tlumí
letfenixa chudinka ![]()
Muslik tak to doporučuju minor. Představení mají krátké a před a po se dá jít do herny
Kluci to úplně zbožňují a i mně se představení líbí. Pak mají hezká představení v komorním divadle kalich, ale to je vyloženě loutková klasika.
dzizisketakluci taky moc neposedí, ale to divadelní prostředí je nějak stabilizuje
Akorát musíš počítat s tím, že budou lítat potom.
Karja já nevím. Taky mě napadlo, že je to problém opačný. Psala jsem to v metru a nějak špatně mi to tam fungovalo, chtěla jsem ještě monis dodat, že po svých zkušenostech bych se nerozpakovala zkusit psychologa kontaktovat spíš dřív než později. Ona taky nemusí být úplně lehké někoho natošup sehnat.
Naší rodinu to dost devastovalo a moje matka mi dodnes hlásí, že starší kakala, i když ta už nemá žádný problém a já už to skoro vůbec nesleduju.
Mohučanka mne zas Lukasko hlási vždy, keď ide kakat. Skoro rok sa vždy za tým opýtal, či sa naozaj nič nestane
, ja som to už vytesnila a asi pred 2 týždňami sa ma to zrazu opýtal, skoro som skolabovala, že sme zas späť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.