letfenixa to mi přijde normální, staršího chodíme pořád i kontrolovat po akci, ale hlásí nám to taky.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa jo, dcera to taky říká, ale jen tak mezi řečí, něco jako: budu ještě malovat, ale napřed se vykakám.
Jinak rozumím, já jsem měla nervy, že to nebude mít zažité a narodí se mladší (tj. starší bylo pět), ale naštěstí to klaplo a teď je to zaplaťpanbůh snad už ok.
A chci poděkovat paní s chlapečkem s rohlíkem, která mě dnes navečer zachránila v metru a věnovala rohlík i mojí mladší, nad jejímž řevem "chci rohlík" pozvedl obočí nejeden spolucestující ![]()
Třeba sem taky chodí ![]()
Mohučanka očividne jej nechceš dávať jesť!
Muslik tie moje dve podstrelene slepice sme prave bravali do detskych divadielok pravidelne, specialne vhodne aj ako program s babickami, ktore sa obavaju, ze by im utiekli niekde vonku. Ono su tam profici zvyknuti na deti, takze take detaily, ako ked sa dcera proste zapojila do predstavenia, alebo syn vyliezol na podium a zacal nahanat vlka aby zachranil karkulku maju zmaknute, takych malych dobrodruhov nevidia prvy raz.
Já mám zase problém, vyvolám si zkušené Potrefenáhusa a MPLee . Jak mám nažehlit odrazku na materiál, který se nežehlí? Fakt first word problém no, ale máme bundu, no go, ale s nažehlenou vílou bude průchozí. Jenže je to taková ta jakože péřovka se syntetickou výplní, na cedulce je nežehlit. Víla je takovej ten jakoby jen potisk na folii. Dá se to, nedá se to?....Mám to sežrat, nemám to sežrat?
Mám uplně novou trollkids za pětikilo sehnanou a je to jako hnusný prej?!:D
Edit.: No už jsem našla návod, píšou, že i polyester a je to přes pečící papír, tak jdu z okna vyhodit asi 6 stovek:-D. tak jo
Karja vůbec netusim, jen jsem jednou nazehlovala nějak takhle an softshellky záplatu a upadlo to tak po hodině provozu
PotrefenáhusaTak to jsi mě nepotěšila. Protože se to tak divné kroutí, ale myslela jsem, že to nepřežije až praní. Přitom na těch softshelech by to mělo držet, však ty ženské co to sijou, to tam musí nažehlovat úplně obdobně. No takže počítám, že ze školy přijde bez víly...
Karja nazehlovala som na softshelky, dala som na to handru (utierku) nech nespalim ten umelý materiál, prešla som to celkom dosť krát a drží to
Karja no ta reflexní věc se nám odlepuje i z kukadloo kalhot, ale zkus to
Karja tyjo, ja to nikdy nedelala, ale jit to musi. Asi bych taky dala pecici papir a na to klidne jeste treba tu uterku. Existuji i lepidla na textil, ale nazehlovacku tim asi nepridelas ![]()
Jezis me to vysirani s oblecenim tak stve!
ted zacal i mladsi. Starsi uz se radsi na vsechno ptam, jestli to fakt muze byt...
Potrefenáhusa já na softchelky nažehlila normální nereflexní a drží dobře
Myslím, že Šárka ve školce zastává roli třídního šaška. Paní ředitelka dnes zmínila, že zatímco jiná holčička má klidnou povahu, Šárka děti rozesmívá a podněcuje veselí. A když jsme se odpoledne s rodiči scházeli u dveří (byla slavnost světel), děti volaly "mami, tati, to je Šárinka!" A rodiče odpovídali "aha, to je Šárinka." ![]()
Muslik na Žižkově máte KC Vozovna, moc hezký prostor, součástí je i pobočka městské knihovny. Bývají tam divadélka pro děti, ceny mírné.
Karja Na softshell se dá nažehlit nažehlovačka na střední teplotu přes pečící papír, cca 15 vteřin, pak nechat vychladnout, sloupnout fólii a ještě přes pečící papír pár vteřin přežehlit a zase nechat vychladnout.
Na naducanou bundu bych se ale bála, aby žehlení v tom místě nespláclo tu výplň, nedalo by se to zkusit třeba bez nažehlovačky někde, kde to nebude vidět, třeba někde u lemu dole, co to pod žehličkou udělá? Obdobným postupem jako u toho softshellu.
dzizisketa si myslim, že je velmi obľúbená nedzi deťmi. To je super, žiadny šašo.
zalando lounge ma mikk line merino mikiny za 670!
MPLee na nás už bohužel nemaj velikosti, ale my naštěstí aktuálně porad ještě mame
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.