Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 06:51
Reakce na Karja:

To mi připomíná, jak jsme jednou s dětmi byly na loutkovém představení, které bylo ale hrozně jako s takovými, jak to nazvat, fantaskní prvky? Nebo spíš bylo to až příliš umělecké, i pro mě jako pro dospělou natož pro dítě:-D To jsem uplně vytěsnila tento zážitek:-D

​hi hi, vzala jsem starsiho syna poprve do divadla, kdyz mu bylo neco pres 4 roky. Zrovna to byly loutky, navic takove echt umelecke starozitne, az byly trochu desive. O prestavce jsme sli domu a pak jsme dlouho v divadle nebyli. Ale pak v tom Narodnim nekde na balkone ci galerii se mu to prave libilo uz i kvuli tomu prostredi.  Jo a desivy zazitek s loutkami ted hodlame zopakovat na "živé" Rybovce, tam budou taky hodne umelecke figury. Ale tam doufam, ze to projde skrz vanocni tematiku. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 08:59

Pinot Noir Nám ten adventák normálně nepřinese žádnej rok harmonii...pamatuješ ten lonský jak se stavěl betlém a u nás z toho byl dvouhodinový virvál? Tak jako ono je to uplně jendo, co se koupí. Včera jsme šly do Billy, dala jsem do košíku, co si ukázaly, nějakou kinder kravinu za 250 Kč, OK teda, pak si to normálně u pokladny vyměnily za takovej obyč za padesát, že je hezčí, no já se už bila v prsa, jak jsme to zvládly senzačně...A doma hádka jako blázen, nechci žádnej kalendář, nic nechci, protože jedna šáhla na ten kalendář druhé? Chápeš to? Byl ošahanej! Tak to už jsem se fakt vytočila...a večer jí říkam, tak co, jak ses rozhodla s tím kalendářem. A ona mi odpovíd "mami,,já jsem se vzpamatovala, a nechám si ho".Jako to jsem se musela smát, při tom vzpamatovala jsem se.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:29

Karja možná že účel kalendáře je hromosvod předvánočního stresu

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:33

Evaeva Ano, prostě bez toho to asi nejde. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:43

Karja ale to zní jako příběh s morálním ponaučením a vzhledem k ceně i se šťastným koncem.

Ale zas otvírání vás teprve čeká.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:45
Reakce na Pinot Noir:

Ale zas otvírání vás teprve čeká.

​A jo! :-D Jejeje...ale prej chtějí znovu naplnit ten betlémskej, že se jim to moc líbilo!

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:46

Karja no vidíš!

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:50

No a my dostali dva různé lego kalendáře. Tyhle věcné kalendáře vůbec nepodporuju, bohatě ná stačí ten betlém, plus pro Ríšu ten nejobyčejnější čokoládový. Ale byl to dárek, no. Takže se mi tu celý měsíc budou roztahovat dvě rozestavěné lego scenérie a denně bude hádka, kdo má lepší kousek. 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:00

Karja No, první řada na balkoně je super, ale druhá už bejvá o dost míň super. (Ale to už je asi vyřešený)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:00

Pinot Noir a jsou aspon pěkný? Mně se u toho lega nelíbilo, že jsou to takový jakože cajky a dohromady to nic nedá... Plus jak píšeš dva ruzný?! to se může lišit max v barvách!!! Já ted holkám chci koupit k vánocům župany, nesmí být stejný, ale nesmí být ruzný až moc, že jako jeden bude mít evidentně líbivější motiv:-D:-D

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:01

Aranel Není, měli bychom tu druhou....a ještě je tam 10. řada koukám. Tak to by nemuselo být tak špatný...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:03

Karja ježiš, teď mi dochází, jak si s námi máma užila A taky jsme měli období, kdy jedna to chtěla mít stejné a druhá jiné

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:05

Karja 10. řada bude asi OK, a kdyby bylo potřeba nenápadně odejít, odtamtud to půjde

Evaeva Tak tohle období si nepamatuju. Ale měly jsme takový manžestráky, to jsem určitě už psala, každá svoje (větší růžové, menší tmavě zelené), a obě jsme je svorně nesnášely a zahrabávaly je dozadu do skříně, aby si na ně maminka nevzpomněla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:06

Karja ty jo, mně desátá přijde docela daleko. Jak je ten sál zvedaný? Do místního kulturáku chodíme do šesté většinou a přijde mi to už dost vzadu, ale tam to hlediště stoupá hodně málo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:07

Aranel já si pamatuju jeden den, kdy jsem se asi třikrát převlékla, protože ségra si vždycky vzala ty stejné šaty

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:25

Evaeva My jsme skoro tři roky od sebe, tak jsme stejný věci možná vůbec neměly.

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:27

Aranel 

My jo! Babička hodně šila a pletla

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:30

Evaeva nevím právě, nikdy jsme tam nebyli...Aranel Tak nevim, co zvolit teda:-D budu čekat asi, zda se neuvolní nějaká rezervace snad:D. Odcházet nebudeme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:31

Aranel my čtyři a půl, ale přesně dzizisketa mamka nám hodně šila, tak byly třeba ze stejné látky. Nebo nám prostě koupila stejná pyžama v jiné barvě a tak. Protože zase to nemohlo být úplně jiné, i když jsem to chtěla jiný, tak to nemohlo být horší (tj. jiný )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:31